Şimdi Ara

GİGAWORKS S750CİLER BURAYA!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet abii logitech-creative-jazz milletin cebe para koymuyor haklısın ama markası ne olursa olsun birinin kullandığı sete laf atıp benimki seninkinden güçlü seninki ''dandik '' denirse ayıp olur yani karşı tarafı ezmiş olursun. aslında creative benim gözümde haksız yere multimedya hoparlör sektöründe lider. yani konumunu haketmiyor ve bence bu yüzden millet f/p oranı daha yüksek ürünleri bağıra bağıra söylüyor (bende ööle )..bu yüzden creative e yığınla para saymış creative hayranları da sinir oluyor. şahsen ben sinir olmuyorum ama topicler bu yüzden kitleniyor. bu arada haklısın megaworks ve gigaworks kullananlar ya hiç yok yada bu işten elini ayağını çekmiş. baksanıza yorumların %70 i z5500 kullananlar
  • Ben şu an hoparlör kullanmıyorum tibi.(ortam müsait değil malum askerlik). Gözlemlerime göre konusuyorum. Ama yakında galiba bende ya z5500 alıcam yada düsük fiyatlı bir hi-fi kuracam. Şunu tekrar söylerim. Creative sadece ses kartında lider. Hoparlörden anlamıyor. Veya anlıyor da beceremiyor. Yani sorunları vardır belkide. Düzeltsinler çıkartsınlar güzel bir hoparlör diyelik ki creative 1 numara. Daha kablolu Kumanda olayından yeni kurtuldu. Daha gelişmesi lazım. Belki ilerde s999 diye bir hoparlör çıkarır ve herkes bu hoparlöre terfi eder kim bilir. Ama şu an creative'e vereceğim parayla başka bir hoparlör alırım(bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 3 Aralık 2005, 13:36:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

Ben şu an hoparlör kullanmıyorum tibi. Gözlemlerime göre konusuyorum. Yine söylerim. Creative sadece ses kartında lider. Hoparlörden anlamıyor. Veya anlıyor da beceremiyor. Yani sorunları vardır belkide. Düzeltsinler çıkartsınlar güzel bir hoparlör diyelik ki creative 1 numara. Daha kablolu Kumanda olayından yeni kurtuldu. Daha gelişmesi lazım. Belki ilerde s999 diye bir hoparlör çıkarır ve herkes bu hoparlöre terfi eder kim bilir. Ama şu an creative'e vereceğim parayla başka bir hoparlör alırım(bence)

arkadaşım hoparlörden anlamıyan bir firma nasıl olduyorda multimedya ses sistemi piyasasında en üst seviyelerde satış rakamlarına sahip. hem ayrıca ben video camera kullanmıyorm ama gidipte anlamadığım halde video cameraların topiclerinde sony dandiiik alın samsung demiyorum. allah aşkına daha gelişmesi lazm diyorsun ama crativeden kaliteli ürün yapımına logitech yeni yeni başladı. varmı başka söyle bakalım!
    ben türkiye fiyatını creative haketmiyor diyorum çünkü elimden çok creative geçti ve ses gücü sınırlarını biliyorum ayrı ayrı modellerin.ama hoparlörden anlamıyor diye birşey yok.sen kablolu kumanda olayına fazla takmışşsın kafayı çünkü multimedya hoparlör setinde uzaktan kumanda olayı zaten çok yaygın değil.bana kalırsada megaworksun uzaktan kumandasız olması çok büyük bir hata.. çünkü o set salonada konur.lütfen anlayanlar DENEYİMLERİNİ yazzsın. kullanmayanlar kulaktan dolma görüşlerini değil.

• Peki sence kaliteli bir hoparlör sesi açılınca kesilmeler yapması normal midir. Bende kullandım Creative(6600 modelini). Adamlar ses düğmesi koymuşlar daha yarısına varmadan pörtlemeler başlıyordu. E tabii ki bir firmanın hem iyi hemde kötü hoparlörü olabilir ama şunu da unutmamak lazım eğer daha düşük bir fiyata daha iyi ve güçlü bir sistem alınabiliyorsa bunu da dikkate almak lazım. Tamam belki kullanmadım s750 ve z5500 ü ama thx 550 yi dinledim ve 550 deki hayal kırıklığım hala aklımda. O zamanlar Creative denince akan sular duruyordu. Ama daha yeni isim yapmış bir firma yarı fiyatına daha güçlü bir sistem piyasaya sununca afalladık hepimiz. Sonra demekki Creative den de iyisini yapan varmış dedik. Benim anlatmaya çalıştığım Creative den iyi ve daha ucuz hoparlör yapanlar var. Ben bunun anlaşılması için yazıyorum yazılarımı
  • quote:

Creative sadece ses kartında lider. Hoparlörden anlamıyor. Veya anlıyor da beceremiyor.

quote:

Benim anlatmaya çalıştığım Creative den iyi ve daha ucuz hoparlör yapanlar var. Ben bunun anlaşılması için yazıyorum yazılarımı

herşey iyi güzelde araya bazı cümleler kouyyorsun işi o bozuyor. yoksa hemfikiriz seninle. megaworks konusunda değil tabi
  • Ya haklısın.. tamam düzeltiyorum. THX550 dandik değil. Dandik aslında anlatmak istediğim şeyi ifade etmiyor. thx 550 aslında güzel bir hoparlör sistemi. Dandik kelimesini parasını haketmiyor demek için söyledim (yine bence tabii). Aynı paraya ve daha azına başka markalarda daha iyi hoparlörler var. Bunu anlatmak istemiştim.
  • Valla ben geçen sene Thx550yi 200$ seviyesindeyken almıştım..Bence o fiyata performansı yeterliydi..Ama şimdiki fiyatı çok uçuk ve sadece çok az yerde bulunabiliyor..
  • megaworkste gigaworkste güzel setler kimse inkar edemez ayrıca ben o müzik setini sadece müzik dinlemek amacı olanlara önerdim yani ayrıca sesini de duydum hiç bir börtleme yoktu bazı kişiler bilmeden etmeden belkide seti görmeden sallıyolar
  • abi belkide görüp dinlemişlerdir şimdi böyle deme. zaten ikisi farklı katagoride karşılaştırma yapmak yanlış. bu arada nie mega veya giga kullananlar yorum yazmıyor anlamıyorum kimin imzasına baksam kıyıd köşede megaworks 500 watt bilmem ne yazıo ama konuşan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: undergroundcar

megaworkste gigaworkste güzel setler kimse inkar edemez ayrıca ben o müzik setini sadece müzik dinlemek amacı olanlara önerdim yani ayrıca sesini de duydum hiç bir börtleme yoktu bazı kişiler bilmeden etmeden belkide seti görmeden sallıyolar

underground kardes bisi soracam. O gösterdiğin müzik setini bilgisayarada bağlayabilirmiyiz. Benim derdim MP3 lerimi de dinlemek ve sete müzik cd sini de takıp dinleme ve ayrıca bilgisayardaki 6 kanal ses kartını kullanıp oyunları oynamak DVD leri seyretmek. Yani bilgisayardan 6 kanal çıkış alıp bu hoparlöre giriş yapabilirmiyiz.
  • yapabilirsin abi optik giriş var normal stereo analog girişte var gerçekten bak abi sesi müthiş adam müzik cdsi açtı ne biçim ses çıkıyo zaten toplam 910w rms
  • Daha önce SONY de dinledim ben biliyorum zaten pörtleme olayı yoktu ve çok kaliteliydi ama sonuçta müzik setiydi. Fakat senin gösterdiğin set 5+1 tarzı bişi o bakımdan yani. Seçeneklerim arasında olabilir bu da. Sağolasın.
  • vallayı bütün bassları tizleri sona verdim seside sona verdim hiçbir bozulma yoktu zaten sony müzik seti konusunda lider süper bir set 5.1 olarakta çalışıyo stereo olarakta müzikte stereo modda manyak çoşuyo çok güçlü bassları var derin sağlam ve tok
  • abi bırakın şimdi sony yi ya :) sony hakkında açalım isterseniz
  • her neyse ya biz creative dönelim dimi
  • undergroundcar heryerde soruyorum buradada sorayım. sende ses kartı olarak iyi bişey var ama dekoder almayı düşünüyormusun? ve dekoder almanın bize ne gibi bir artısı var onuda söylermisin? ( bilen herkes söylesin tabi :) )
  • imzamda yazmadım ama bende dts-100 decoderde var decoderin artısı eğer çoklu cihazlara bağlıyacak isen kolonunu vcd,dvd,tv gibi ürünlere rahatça bağlıyabiliyorsun billassa sana uzaktan kumandası getirisi de olucak dvd film de de tüm formatları destekliyo ama müzik dinlerken analog daha iyi
  • @undergroundcar arkadaşım senin eski fake kişi olduğunu çok iyi biliyorum ama uzun süredir adaplı bir şekilde yazdığın için bende senle uğraşmama kararı almıştım ancak sürekli aynı şeyleri yaparak beni rahatsız ediyorsun. Tutturmuşsun bir gigaworks onu en iyi set yerine koymak için didiniyorsun onun bir eksikliği ortaya çıkınca hemen Sony'e çark ediyorsun (Hani adı varya SONY'nin). Bak arkadaşım insanları yanlış yönlendirme burda bu zamana kadar baya bir yasaklandın heralde oyüzden artık hakaret falan etmiyorsun kimseye hızın kesilmiş yani ama böyle giderse yasaklanman yakındır demedi deme. Artık aynı zırvaları duymaktan bıktım yok güzel ses veriyomuşda bilmem ne. Sana göre öyle olabilir ama gerçekleri çarpıtma Creative hoparlör konusunda çuvallamıştır bunu kabul et artık. Gigaworks değil 1 milyar 500 milyon olsa bile yine almam gider z-5300 ya da megaworks alırım daha iyi. Forumda bir manyak daha var o da sürekli premier diyo onunda sen olmandan şüpheleniyorum. Sanırım amacınız arıza çıkarmak ve bunuda başarıyorsunuz bravo size.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 3 Aralık 2005, 21:18:22 >

• ya sana noluyor megasuko ben sana bir şey dedim mi ki sen neden celalleniyon burası gigaworks topiği ben gidip z5500 topiğinde mi yazıyorum ayrıca ne fake ya anlamadım ama şunu çok iyi anladım en büyük fake sensin z5500 fake ok
  • bu set için söyleneceklerim şunlardır;tizler mükemmel,bass iyi,fazla pahalı,analog olması kötü,uzaktan kumandayı iyi akıl etmişler,malzeme kaliteli,7.1 olması artı sayılabilir....kısa ve öz olarak s750 bu özellikleri taşıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.