Şimdi Ara

GİGAWORKS S750CİLER BURAYA!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya abi ben ne diyorum sana creative nin bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm hoparlörlerini wooferını mediumunu tizzini cambridge yapıyo yani o iki dediğin üründe aynı ..k
  • @undergroundcar, peki sen hiç inspire 6600 kullandın mı? İçini söktün mü? Inspire 6600 için ne diyorlar teorikte? 20 watt center, 22 watt sub, 8 watt x 4 uydular.
    Ama aç uyduların içini de bak, aynen şöyle yazar, 10 watt. Yani center öyle 20 değil 10 watt tır, diğer uydular da 10 watt tır. Yani center'ın 2 katı yazılıp yanlış anlatılması insanı yanlış yönlendirmesine ne diyceksin? Bu set cambridge mi şimdi, hayır, inspire... Yani yanlış bilgi onlar vermiş, sen de onları gibi yapıyorsun... Inspire analog serisi, creative'in rezil ve yüz karası setidir, tüm inspire analog modelleri de böyle.
    inspire 5700 de kullandım ben, o setin center'ı için 21 watt der ve bu doğrudur, ama o set için designed by cambridge yazar. Ve set dijitaldir.
    Yani sakın söyleme ki creative'in tüm setlerini cambrifhe yapıyor?
    Öyle dersen ben burda senle artık boşuna yazışmam, boş boş yazmam sana..
    Ama cambridge çok daha ayrı bir firma ve markadır, creative adı altında çok başarılı setler çıkarmıştır. Mesela benim ilk kullandığım set cambridge dtt 2200 setidir. Hala hatırlarım ilk dvd tecrübelerimi. O yüzden creative ile cambridge'i bir keyefe sakın kimse koymasın...

• doğrudur abi o kadar detayşı bilmiyorum. nette de öyle görünce dedim galiba bu böyle.. ama emin değilim tabi cambridge hi-end sistem yapan bir firma sonucta creative için ses sistemi yapıyorsa gayet iyi..
  • ya sen ne dersen de olay bundan ibaret bana w değerleri verme ben sana 10 w 20 w yazıyo hoparlörlerinde demedim ki ben sadece şunu diyorum creative nin hoparlörlerini herzaman ve herzaman cambridge yapmıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • beyler şöyle yapalım biz en iyisi.. biri bişey hakkında tartışmaya açık ve iddalı bişey söylerse lütfen yanında kaynakta göstersin. 5 dkkalık bir google araştırmasıyla bunun kaynağını bulabilirsin. yoksa ordan biri hayır der ordan biri evet der bu bööle gider.
  • tasarımını dizaynını demiyorum yanlış anlamayın arkadaşlar içine koyulan hoparlörleri cambridgenindir ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

beyler şöyle yapalım biz en iyisi.. biri bişey hakkında tartışmaya açık ve iddalı bişey söylerse lütfen yanında kaynakta göstersin. 5 dkkalık bir google araştırmasıyla bunun kaynağını bulabilirsin. yoksa ordan biri hayır der ordan biri evet der bu bööle gider.

Aynen katılıyorum. En güzeli. Sakince ve kaynak göstererek olması topic devamlılığı için çok uygun.
  • Ya aslında creative, ses sistemi olarak başarılı hiçbir ürün üretemedi, hep sesi açınca sub'ı pörtleyen, sesi kesen setler yaptı durdu. Cambridge'i bünyesine katmasıyla, daha doğrusu cambridge, firma olarak creative için bikaç çok başarılı ürün üretmekle creative'i akladı azcık ama creative, benim gözümde artık ağzıyla kuş tutsa fayda etmez, bitmiştir.
    Creative'in başarılı bulduğum setleri:
    Cambridge dtt serileri: dtt 2200, dtt 2500, dtt 3500, dtt 5.1
    cambridge dizaynlı inspire 5700,
    yine cambridge dizaynlı megaworks.

Diğer tüm setler boş setlerdir, işe yaramaz 5 para etmez setlerdir. Zaten bu iyi setleri de cambridge üretmiştir.
    Bir de son zamanlarda i-trigue modelleri var, ama onlarda da son çıkan bir iki 2.1 set hariç diğerleri yaramaz malesef..
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

doğrudur abi o kadar detayşı bilmiyorum. nette de öyle görünce dedim galiba bu böyle.. ama emin değilim tabi cambridge hi-end sistem yapan bir firma sonucta creative için ses sistemi yapıyorsa gayet iyi..

• Setlerin içine 10 watt değerleri ben yazmadım, madem o uydular 10 watt, ne diye 20 watt ve 8 watt gibi değerlerle insanları yanlış yönlendiriyor creative markası?
    Neden bir seti burst power ile tanıtıp insanlara yanlış bilgiler veriyor?
    Mesela neden logitech, z5500 için tanıtım yaparken 1010 watt demiyor da 505 watt diyor? Onlar da isteseler burst power değerleri yazmaz mıydılar?
    Creative, bu konuda pazar lideri durumda ama hep bu işi kendi yöntemleriyle yaptılar.
    Ama artık bu sitedeki insanlar gibi bilinçli tüketiciler sayesinde bu olay bitmiştir.
    Dürüst olan ve yazan, sağlam mal üreten firmalar var artık..
  • i trigue bassı resimdeki yani üstünde kutusunda her b..da creative yazar peki neden hoparlöründe cambridge yazıyo yeşillik olsun diye mi bakın son defa diyorum ok inspireler iyi ses çıkarmaya bilir ama onun da hoparlörleri cambridge ürünüdür wooferı mediumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergroundcar -- 3 Aralık 2005, 2:25:37 >
  • evet abi inspire serilerindeki bassta pörtleme konusunda %1000 katılıyorum. millete söylüyorum İNSPİRE SERİSİ BİR HOPARLÖR ALMAYIN özellikle 4400... koy 50 kağıt daha al x-530 olsun bitsin. peki bişey sorcam yani cambridge dizaynlı ses sistemlerinde bass pörtleme tiz cızırtı olayı yoksa.. gigaworkste bass sorunu yok ve tizleride başarılı.. ( sesi çok açtıında kanalların karışması hariç ) yani creative de iyi bir ürün yapmış ya.
  • inspire serisi bass ları da mı cambridge üretti yoksa??

Yukardaki sub'ın i-trigue bassı olduğunun kanıtı nerde?
    Ha diyelim ki var, zaten benim dediklerime paralel bişey bulmuş oldun. İ-Trigue'in de iyi ürünleri var dedim ki yukarda, o yan markayı kötülemedim ama inspire öyle mi????
  • @tibi, dediğin gibi değil malesef, gigaworks s750 de cambridge imzası taşıyor ama megaworks'un kalitesinin yarısı kadar bile olamaz.
    Ben evde hem 2 adet satılmayı bekleyen megaworks ve hem de gigaworks varken gigayı paketleyip kaldırmış megaworks ile dvd izleyip müzik dinliyordum. Çünkü giganın yüksek sesteki sorunlarıyla uğraşmaktan gına gelmişti, bıkmıştım artık. Bu konuda megaworks çok daha başarılıdır.
  • gigaworksun kide cambridge hemde üç fire in woofer

• Zaten gigaworks'un sub'ının arkasında cambridge yazıyor, bunu biliyorum, ben aksini iddia etmedim, ne yapmaya çalışıyorsun @undergrouncar????
    Ayrıca 3 fire dediğin olaya rağme sub boyutları küçük kaldığı için gigaworks'un sub gücü hiç de beklendiği ve söylendiği gibi 210 watt değil. Yarısı olduğu kesin zaten çünkü burst power ile 2 katı rakam veriliyor.
    Yani en fazla 105 watt, işte bu yüzden benim zamanında yaptığım testlerde 100 watt lık jazz 9940b sub'ı ile aynı güçte ses verdiler... Am jazz 9940b dijital ve 500 ytl.lik bir setken giga analog ve 1 milyarlık bir setti o zaman.
  • ama ben size şunu söyleyeyim eğer sadece müzik için alıcaksanız hayatta ve hayatta gigaworks,megaworks,z5500,z680 vb. sistemler almayın sony mhc gn 100d müzik setinin üstüne ses tanımam o z5500 ün iki katı bass ve ses verdiğini test ettim onayladım dehşet bir sistem ya tam 3 tane 2 si 20 cm 1 i 25 cm bass mevcuttu sistemde keşke bu sistemi alsaydım
    2x235w rms+3x80w+1x200w toplam 910w rms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergroundcar -- 3 Aralık 2005, 2:41:09 >
  • İyi de konuyu niye böyle 180 derece döndürdün ki şimdi? Giga olayı bitti şimdi sony'ye mi geçtik??
    quote:

Orjinalden alıntı: undergroundcar

ama ben size şunu söyleyeyim eğer sadece müzik için alıcaksanız hayatta ve hayatta gigaworks,megaworks,z5500,z680 vb. sistemler almayın sony mhc gn 100d müzik setinin üstüne ses tanımam o z5500 ün iki katı bass ve ses verdiğini test ettim onayladım dehşet bir sistem ya tam 3 tane 2 si 20 cm 1 i 25 cm bass mevcuttu sistemde keşke bu sistemi alsaydım

• Orjinalden alıntı: Wolverine

İyi de konuyu niye böyle 180 derece döndürdün ki şimdi? Giga olayı bitti şimdi sony'ye mi geçtik

Valla konu nereye döndü bilmiyorum ama bu sistem müzik dinlemek için güzel bişeye benziyor
  • undergroundcar naptın ya :) şimdi sony ne alaka. ikisi çok farklı şeyler biri sadece bir ses sistemi diğeri kopmle bir müzik seti. sonucta bu sony müzik setin fiyatıda ona göre tuzludur. konuyu dağıtmayalım. hem sadeec müzik için sony demişin de bu sony galiba 5+1 ses sağlıyor iki tane surround 1 tane center 2 front ve 1 subwoofer var galiba öle bişeye benzio yani deli gibi filmde izlenir bunda. ama multimedya sistem neee sony müzik seti nee konu 512 derece dönmüş
    cambridge soundworks thx550 değilde creative megaworksu olan arkadaşlar megaworksunuz ile ilgili sorunlarınızı anlatın lütfen.
  • @undergroundcar arkadaşım,okudum okuduuuummmm yorumlarınızı,girmek istemedim,zaten yeterince gerilmiş ortalık ama dayanamayacağım Arkadaşım inanmıyorum yaawww gerçekten,bakın ben İzmir Alsancak'ta oturuyorum,her yanım elektronikçi,Amerikan Pasajı 10 metre yanımda,o linkteki SONY'ide dinledim,tamamen görüntüden ibaret,sadece jan jan değerli arkadaşlar,zaten biliyorsunuz ki çoğu sette jan jan çoksa sesteki eksiklik burdan giderilmeye çalışılıyor demektir,yada ses yetersiz olduğundan,sesle değilde görüntüyle satmaya çalışırlar,yani SONY'nin ses üzerine birçok ürünü böyle,tüm markada tüm benzerlerinide ve aynı zamanda yoğun bir şekilde Hi-fi ile de uğraşıyorum,arkadaşım lütfen bilmiyorsanız susun da bişey sansınlar lütfennn,bakın ne Z-5500 diyorum ne bişey,ama siz o SONY'e iyi diyorsanız hakkaten bu topic kapansın olsun bitsin,LÜTFENNNN gidip biyerde o seti dinleyin adam gibi ve DELİKANLI GİBİ duyduklarınızı yazın,ses yükselince BAS nasıl pötlüyorda görün,POF POF diye vurmaya başlıyor ve eğer siz biraz bu işten anlıyorsanız SONY'nin tüm sistemlerinin yükses seslerde pörtleme yaptığını görürsünüz,aksini söyleyene gülerler,o yüzden hiçbir Hi-Fi ci SONY'nin yüzüne bile bakmaz,alanlarda fiyatları diğerlerine göre daha iyi olduğundan alır,ama şunu bilin,amacım ne Z-5500'ü övmek,ne Giga'yı kötülemek,ne MEGA'yı vs...Enm baştan başlıyım,Giga dinlemedim bilmiyorum,sadece okuduğum türkçe yabancı rewiev lardan biliyorum,MEGA dinledim beğendim,gerek işçilik gerek sesi güzeldi,şu an kullandığım Z-5500 zaten 10 numara,kusur bulamıyorum,ama undergroundcar arkadaşım,bir topic açmışsın ve kendi topicini kapattırırsın yakında eğer böyle devam edersen,zevk senin zevkin,bu göreceli bir kavram,sen Giga'yı daha çok beğenmiş olabilirsin vs... vs... Ama cümlelerine başlarken "BENCE" diye başlamalısın,çünkü bir topic açılıyorsa bunun amacı okuyanları,o ürünlerden almak isteyenleri doğru bilgilendirmektir,oysa sen iddialı konuşmalarınla ortamı geriyorsun,haa madem iddialı isen yine saygım sonsuz ama SOMUT kanıtlar bilgiler gerekli o zaman da Biz de Z-5500 topicinde hep aramızada konuşuyoruz,sorunlarımızı çözüyoruz,yeni alanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz vs...Ve AUDİGY 2 ZS+Z-5500 eşliğinin o linkteki SONY'e göre çokkk daha iyi performans verdiğini ciddi anlamda söylüyorum,gram bozulma olmuyor seste Z-5500 ile!!Ama bakın şu var ben asla FANATİK TARAFTAR değilim Şu an en iyisini yapan Logitech olduğundan onun yanındayım,ama keşke ilerde GEREK CREATİVE GEREK JAZZ YADA YİNE LOGİTECH DAHA İYİLERİNİ YAPSALARDA ONLARI DA ALSAK,ONLARI DA TARTIŞSAK,biz bu işlere hasta,gönül veren kişiler olarak istiyoruz ki hep şirketler rekabet etsin ve bunun sonucunda daha da iyi iddialı ürünler çıkarsınlar,eğer Creative CAMBRİDGE ürünü bir set çıkarsın yeni bir set ve hakkaten 10 numara olanından,gidip bütçem müsait olursa zevkle onuda alırım,kim iyisini yapıyorsa onun yanındayız,JAZZ gidip boımba patlatsın bir tane ve hepsine basacak bir set yapsın onu alırım vs...vs...Ama şu anki tercihim Logitech'den yana ve sen burada tartışınca ne senin ne bizim ne de forumdakilerin cebine para koymuyor LOGİTECH-CREATİVE vs...Ama sen biryerden(UNDERGROUNDCAR arkadaşım) bi şekilde
    iğneli konuşur birilerine dokundurma yaparsan birileri de ve bu kişi ilerde ben olursam bile bende buraya gelip sana çatır çatır cevap veririm ve topicinin tadı kaçar,ama gerek yok böyle şeylere,ne güzel açmışsın S-750 ile ilgili topicini,herkesin saygısı var,keşke Z-5500 cü kadar S-750 ci olsa da sizinde 10 numara bir topiciniz olsa,ama bu kadar taraftarın yok diye başkalarına sarmak gereksiz,umuyorum tüm bunlar hallolur ve hakikaten güzel,okunmaya değer,tamamen paylaşım içerikli bir S-750 topici olur burası Madem bir topic açtın arkadaşım,aynı seti kullanan taraftarlarını bularak onlarla da bizim Z-5500 için yaptığımız gibi bilgi paylş,ama sağa sola sarmadan,evet belkide GİGA iyi bir settir bilmiyorum dinlemedim,ama o fiyata ASLA Sette bu kadar kusur olup birde 1 milyar para vermek saçma,ama 600 YTL civarı bişi olsa o zaman ii bir f/p ürünü olurdu fiyatına göre belki Hepiniz hoşçakalın,görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 3 Aralık 2005, 13:48:45 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.