Şimdi Ara

Gına geldi battlefielddan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorunuma çare bulamıyorum sistemim:
    Win8 64 bit
    Amd radeon hd 7670m 2GB DDR3
    Intel corei5 max 3.2 ghz
    8 GB DDR3 Ram
    Pcde ısınma sorunu yok.Sondriverler yüklü.Biosta switchable graphics ayarı yok,razer game booster,amd gaming evoled gibi programlar denedim her şeyi denedim!!!!! Operation lockerde lowda bazen kasıyor,mediumda iyice kasıyor,gerisini söylememe gerek yok herhalde,yeter artık aldığıma pişman oldum.Pcde norton var virüsleri temizledim tam tarama yaptım kalkan açık,yine de fayda yok gına geldi!Yardımcı olursanız çok sevinirim
    Edit:Wwin 8.1 indirdim,amd ve denetim masasından tüm güncellemleri yaptım ve oyun mediumda kasıyor yardım edin arkadaşlar yeter hakaten en sonunda oyunu çöpe atacam sinirden yeter bıktım.Ne yeterli değil anlayamıyorumda acil yardım lazım.Bu arada bir daha çift ekran kartı alırsam Allah benim...........neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themaxioser1 -- 27 Haziran 2014; 19:36:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dizüstü bilgisayarlar oyun oynamak için değildir. sistem bileşenleri olarak masaüstü bir bilgisayardan kat kat geridedir. hele bf4 gibi yüksek grafikli bir oyunda kasması bana göre gayet normal.
  • Bende de var i7 islemci 8 gb ram 2 gb ekran karti laptop en fazla mediumda oynuyabiliyorum laptoplar sıkıntı

Edit: sorun onlarda ghz dusuk oluyo benim 2.0 ghz laptopda oyun oynamak istiyorsan alienware alicaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominik123 -- 24 Haziran 2014; 4:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu donanimla oynamaniz gayet mumkun
    7670m bf4 icin yeterli
    youtube ta kullanici videolari mevcut
    tavsiyem
    oyun oynarken virus programini ve altta calisan diger programlari kapatmaniz
    win i ve suruculerinizi guncel tutmaniz
  • Arkdaşım youtubede bideolar var adamların hepsi laptopta oynuyor.Bu sistemle watch dogs oynayabilen bile var ama benim pc özürlü herhalde 1 sene oldu alalı daha yeni bf cod filan oynamaya başladım.Laptop diye super mario oynayacak değiliz bu sistemle

• themaxioser1 T kullanıcısına yanıt
    Pc yüksek performanstamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Pc yüksek performanstamı ?

Razer game booster power planda çalışıyor pc fakat yüksek performanstan farkı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa gene leş gibi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • themaxioser1 T kullanıcısına yanıt
    Bro Pil simgesindekini soruyorum oraya bas şarja taktınmı yüksek performansı seç proğramla filan uğraşma hangi bf i oynuyorsunuz ?
  • Yüksek performans modunu seçmek bazı oyunlarda çok fark ediyor.Bu konuya da dikkat edin derim
  • Hocam ben bu ayarı kullanarak çok rahat bandicam açık bf3 oynuyorum 40-60 civarı görüyorum uzun zaman oynayınca 30-40 arası oluyor. BF4 oynuyorsanda rahat oynarsın yine :) Bu arada bu ayarı yaptıysan da kusura bakma aklıma bu geldi

http://www.youtube.com/watch?v=2m0-mydRjNY
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Bro Pil simgesindekini soruyorum oraya bas şarja taktınmı yüksek performansı seç proğramla filan uğraşma hangi bf i oynuyorsunuz ?

Bf 32 bit ve 64 bit var ben ikisinide oynuyorum farketmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

Hocam ben bu ayarı kullanarak çok rahat bandicam açık bf3 oynuyorum 40-60 civarı görüyorum uzun zaman oynayınca 30-40 arası oluyor. BF4 oynuyorsanda rahat oynarsın yine :) Bu arada bu ayarı yaptıysan da kusura bakma aklıma bu geldi

Arkadaşım bende aynı ayarlar var bu arada güç planında garip bişi yazıyo o nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: themaxioser1

quote:

Hocam ben bu ayarı kullanarak çok rahat bandicam açık bf3 oynuyorum 40-60 civarı görüyorum uzun zaman oynayınca 30-40 arası oluyor. BF4 oynuyorsanda rahat oynarsın yine :) Bu arada bu ayarı yaptıysan da kusura bakma aklıma bu geldi

Arkadaşım bende aynı ayarlar var bu arada güç planında garip bişi yazıyo o nedir?

Hocam siz ordan yüksek performansı seçin benimkinde dell'in kendi ayarları olan bir seçenek var ben bf3 girmeden önce videodaki yapıyorum çok rahat oynuyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam siz ordan yüksek performansı seçin benimkinde dell'in kendi ayarları olan bir seçenek var ben bf3 girmeden önce videodaki yapıyorum çok rahat oynuyorum :)

Fark yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fark yok

Şarja takılı değil mi hocam laptop? Başka aklıma bir şey gelmiyor. Videodaki gibi yaptığım zaman çok rahat bir oyun oynuyorum tabi biraz fandan kafa şişebilir o ayrı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fark yok

Şarja takılı değil mi hocam laptop? Başka aklıma bir şey gelmiyor. Videodaki gibi yaptığım zaman çok rahat bir oyun oynuyorum tabi biraz fandan kafa şişebilir o ayrı :)

Şarja takılı laptop en üst düzey performansta

• Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam driverlar güncel yazmışsın onda da sorun yok nerdeyse laptoplarımız aynı benim sadece ekran kartım 8850m ondan başka sıkıntı yok
  • quote:

Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam driverlar güncel yazmışsın onda da sorun yok nerdeyse laptoplarımız aynı benim sadece ekran kartım 8850m ondan başka sıkıntı yok

Amd Radeon HD 7670M bu oyunu mediumda oynatmak için yeter de artar.Bu arada catalyst 14.4 var bende fakat windows güncel değil çünkü (konum da var bununla ilgili)windows mağazaya geliyorum ücretsüz güncelleştire basıyorum tepki yok!Ayrıca oyunlara filan tıklıyorum açılan bi sayfa yok.Yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada sizin ekran kartı kaç gb?
  • quote:

quote:

Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam driverlar güncel yazmışsın onda da sorun yok nerdeyse laptoplarımız aynı benim sadece ekran kartım 8850m ondan başka sıkıntı yok

Amd Radeon HD 7670M bu oyunu mediumda oynatmak için yeter de artar.Bu arada catalyst 14.4 var bende fakat windows güncel değil çünkü (konum da var bununla ilgili)windows mağazaya geliyorum ücretsüz güncelleştire basıyorum tepki yok!Ayrıca oyunlara filan tıklıyorum açılan bi sayfa yok.Yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada sizin ekran kartı kaç gb?

2 gb hocam birde ben guncellestirmeleri denetim masasindan yaptim diger turlu bende guncellestirme yapamadim

• quote:

quote:

quote:

2 gb hocam birde ben guncellestirmeleri denetim masasindan yaptim diger turlu bende guncellestirme yapamadim

Ben amdnin asıl sitesinden yükledim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.