Şimdi Ara

Girakon la ilgili bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu girako nun piyasıaı tmm düşükte ronarkta ilk acıldıgında boleydi gbl eri 50-55 ytl roankra ta şimdi 25ytl girakonnunda gb leri ileredki donemlerde inş gleirse dupe ile duer gelmesze de dusermi acaba ? cunku ben sahsen ex kasamıom mana yok sadece ben değil tabi dupe nın gelmesini coq isitiorum ki millet alsın baride ex kasalım mana lı atalım seri seri 1920 bole fakirler gibi ?

• Yoksa stegedon'da bezoar , blood çıkarmaya uğraşmayalım di mi ? Aslına bakarsanız daha iyi bir yöntem yapmalılar bütün gün uğraşıyorum para kasmak için , o kadar emek 1 saat pot almaya gidiyo.. Eğer dupe olmasını istemiyorlarsa para kasmanın daha iyi bir yöntemini çıkarmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 23 Eylül 2007; 13:19:48 >
  • EWT
  • bence dupenin olması k2 içinde iyi birşey şu an kimse agız tadıyla oynayamıyor çünkü item yok para yok herkes eskiden kalma charlarıyla oynamak zorunda şu an ronarkta girakonda oynamak işkence bana kalırsa gb almayan birçok kişi parasızlık yzünden oyunu bırakacak ve bıraktı da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla ilgili bilenlere soru
    7 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    BES ile alakalı sorular
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.