Şimdi Ara

Giriş seviye android telefonlar için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu modeller arasında karar vermemde yardımcı olur musunuz?

LG Optimus One (P503) : pil gücü benim için bir artı, RAM de öyle

Samsung Gio (S5660) : bu da giriş seviye smartphone'lar arasında hayli popüler bir ürün

General Mobile Ultimate Slim : incelik ve gingerbread sürümle geliyor olması (en yeni model)

fiyatlar yakın seviyelerde. beni bu ikilemden (hatta üçlem) kurtarabilir misiniz?

• gio diyorum ben.tam bi f/p ürünü.
  • fakat performans olarak diğerlerinin de aşağı kalır bir yönleri görünmüyor, kağıt üstünde tabi.
    Gio konusunda tek çekincem, şarjının çok az gidiyor olması.
    LG konusunda da, eski bir model olmasından dolayı LG'nin desteğini yavaş yavaş çekmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratefendi

fakat performans olarak diğerlerinin de aşağı kalır bir yönleri görünmüyor, kağıt üstünde tabi.
    Gio konusunda tek çekincem, şarjının çok az gidiyor olması.
    LG konusunda da, eski bir model olmasından dolayı LG'nin desteğini yavaş yavaş çekmesi

gio'nun 2.3.6 sürümüyle şarj olayı da güzelleşmiş.sürümün bazı sıkıntıları var ama ufaktan çözülüyor onlar da.bir de 3 marka içinde samsung daha ılımlı görünüyor benim açımdan.tabi karar sizin.
  • general mobile benim dikkatimi çekiyor. 5 mp kamerası var ve çok şık, hem güncel sürümü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

general mobile benim dikkatimi çekiyor. 5 mp kamerası var ve çok şık, hem güncel sürümü var.

evet bence de, ürünün üzerinde yeni sürümle birlikte gelmesi; daha sonra güncellemeye çalışmaktan (root,custom ROM,..) daha avantajlı bir durum gibi geliyor bana. tabi bunlarla uğraşıyor olmaktan zevk alan bir kitle de var. onlar için birşey diyemeyeceğim. ama bana kalırsa, stabil bir işletim sesine sahip olmak, bu işlerden alınacak zevkten daha önemli bir durum.
  • bence general mobile yi 256 mb rami yüzünden baştan atmak lazım.gionun işlemcisi lg ye göre daha güzel ama android ram odakli bir sistem olduğu için lg daha iyi bir seçim olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

bence general mobile yi 256 mb rami yüzünden baştan atmak lazım.gionun işlemcisi lg ye göre daha güzel ama android ram odakli bir sistem olduğu için lg daha iyi bir seçim olucaktır.

İşte bu modeli de, LG Türkiye'nin destek sayfasındaki modellerin arasından çıkarmışlar. üstelik 2.3 sürüm yükseltmesinin yayınlanacağını vaadedip sözlerini tutmadan.
    o modeldeki çekincem de bu konudan kaynaklanıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

bence general mobile yi 256 mb rami yüzünden baştan atmak lazım.gionun işlemcisi lg ye göre daha güzel ama android ram odakli bir sistem olduğu için lg daha iyi bir seçim olucaktır.

İşte bu modeli de, LG Türkiye'nin destek sayfasındaki modellerin arasından çıkarmışlar. üstelik 2.3 sürüm yükseltmesinin yayınlanacağını vaadedip sözlerini tutmadan.
    o modeldeki çekincem de bu konudan kaynaklanıyor.

bence çekinmeyin.sonuç olarak updateyi firma vermese bile kullanıcılar yapıyor.p503 ics romları çıktı,gio içinde çıktı ama gio 278 mb ramle zannımca kasabilir.androidde işlemciden çok ram önemlidir bana kalırsa.600 mhz bir işlemci az olsada yeterlidir.

• Bu 3 telefon ayarında bir Sony Ericsson modeli var mıdır?
    varsa önerir misiniz?
  • quote:

Bu 3 telefon ayarında bir Sony Ericsson modeli var mıdır?
    varsa önerir misiniz?

eğer 600-650 tl civarına kadar çıkabilirseniz live with walkman var.live with walkman donanım olarak bu cihazlardan daha düzgün.ics güncellemesini de aldı.neo v kıvamında bir telefon.neo v den fark olarak ekranı 3.2 inch birde çözünürlüğü 320*480.eğer takip ederseniz vatan bilgisayardan %25 indirimle belki alabilirsiniz.daha ucuza iyi model pek bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.