Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bil. Enstitüsü İşletme Bölümünde gerçekleştirdiğim yüksek lisans için bir araştırma yapmaktayım. Araştırma genç nüfusun girişimcilik kavramına bakışı üzerine. 18-35 Yaş aralığında kadın, erkek mümkün olduğunca çok katılımcıya ihtiyacım var.
Anket anonim olarak dolduruluyor. Hiçbir kişisel bilgi vermenize gerek yok. En fazla 3 dakikanızı alacaktır.
Linke tıklayarak herhangi bir üyelik vs. gerekmeden anketi hemen doldurabilirsiniz.
10. sorudaki bütün şıklar birer etken sayılabilir. Tek bir şıkka bağlamak yetersiz diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: metalok
10. sorudaki bütün şıklar birer etken sayılabilir. Tek bir şıkka bağlamak yetersiz diye düşünüyorum.
geri dönüş için teşekkür ederim. orda en önemli etkeni aradığımızdan o soruyu sorduk. onların hepsi birer etken evet, ama en önemlisi hangisi onu aramaktayım cevap olarak.
vakit ayıranlara teşekkür ederim.
katıldım ama anket biraz daha iyi olabilirdi girişimcilikden çok genel değerlendirme gibi olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: alikuşcu
katıldım ama anket biraz daha iyi olabilirdi girişimcilikden çok genel değerlendirme gibi olmuş
Bana da bir bankanın potansiyel müşteri araştırması gibi geldi. Posta adresime reklam mesajları gelirse şüpheleneceğim.
anketi doldurdum. umarım işinize yarar dostum .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme