Şimdi Ara

Girnede Üni Okumak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler girne ünisini kazandım.Bir ay önce gittim girneye ama sadece okula bakıp geri döndüm.Kıbrısda okuyan veya daha önce okumuş olanlar bana tavsiye verebilir mi?İşte nerde adamakıllı yemek yerim nerden alışveriş yaparım neyi yapayım neyi yapmayım kıbrıs bambaşka mekan.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayıt yaptırdınız mi?
  • eğer kayıt yaptırdıysanız haklarınız çoğalıyor.
    merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hakkınızı kullanıp türkiye deki herhangi bir üniversiteye yatay geçiş yapabilirsiniz.
    bunun için gerekli olan ün.öğrenci işlerinden merkezi ek evrakı istemek ve o evrakı istediğiniz ün. götürmek.
    gerisini üni.ler kendi aralarında konuşuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

eğer kayıt yaptırdıysanız haklarınız çoğalıyor.
    merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hakkınızı kullanıp türkiye deki herhangi bir üniversiteye yatay geçiş yapabilirsiniz.
    bunun için gerekli olan ün.öğrenci işlerinden merkezi ek evrakı istemek ve o evrakı istediğiniz ün. götürmek.
    gerisini üni.ler kendi aralarında konuşuyorlar.

Hocam Trde okurken kıbrıs ünisine merkezi yatay geçişle geçip oradaki 1.sınıfın sonunda da ortalamayla yatay geçiş yapma şansımız var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nono45 N kullanıcısına yanıt
    KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ HAKKINDAN BAHSEDİYORSUNUZ KURUMLAR ARASI YATAYGEÇİŞTE ÜNİVERSİTE DEN ÜNİVERSİTEYE DEĞİŞEN KONTENJANLAR VAR SİZ HANGİ ÜN. GEÇMEK İSTİYORSANIZ O ÜN. KONTENJANINA BAKICAKSINIZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.