Şimdi Ara

Gırtlak kanseri ihtimali? Sağlıkçı arkadaşlar lütfen bakın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1- 1.5 ay önce Djarum Black içtim hızlı bir şekilde. Dumanı bile dışarı vermeden yani. 1.5 senedir sigara kullanıyorum. 1.5 ay önce öksürük ve burun akıntısı ortaya çıktı fakat şu an gitti. Ses kısıklığı ve boğazda şişme yok. Sadece boğazımda balgam var ve yutkunurken rahatsız edici bir his uyandırıyor. Gırtlak kanserinde ses kısıklığı belirtisi ön plana çıkıyormuş erken teşhis için bende oluşmadı. Yaş 21. Balgamın sebebi ne olabilir?

• sigara değiştirmek balgam yapar, sık değiştiriyorsan ondan olabilir, sağlıkçı felan değilim ama sigaranın balgam yaptığı çokça bilinir yani.
  • Oluyor öyle. Problem yok. Sıkıntı yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabe Newell

sigara değiştirmek balgam yapar, sık değiştiriyorsan ondan olabilir, sağlıkçı felan değilim ama sigaranın balgam yaptığı çokça bilinir yani.

Yanımdaki para durumuna bağlı olarak sigara değiştiriyorum bildiğin. Artık sabit Chesterfield içerim, gerçi hiç içmemek en iyisi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

quote:

Orijinalden alıntı: Gabe Newell

sigara değiştirmek balgam yapar, sık değiştiriyorsan ondan olabilir, sağlıkçı felan değilim ama sigaranın balgam yaptığı çokça bilinir yani.

Yanımdaki para durumuna bağlı olarak sigara değiştiriyorum bildiğin. Artık sabit Chesterfield içerim, gerçi hiç içmemek en iyisi ya.

chesterfield çok balgam yapıyor hocam tadı iyi ama balgam yaptığı için değiştirmiştim ben.
  • Gırtlak kanseri kolay kolay ortaya çıkmaz diye biliyorum, öncesinde reflu olursan reflu gırtlak kanserine ortam hazırları , sigara vb urunler kullanımı gırtlak kanserine sebep olur refluyle gelen sıvı orayı aşındırır ve hucre kıtlesı olusmasına sebep olur , sendeki ses kısıklıgı bogazın faranjit olmuştur büyük ihtimalle, yani kolay kolay kanser tanısı koymazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.