Şimdi Ara

Git Gel Konya 6 Saat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgilinle Kültür Park'ta banklarda yanyana oturdun mu laf atarlar mesela yaşlılar. Düşün yani
  • 1 ay önce başıma geldi,MCdonalds önünde arkadaşları bekliyordum,borç para verecekti arkadaş param bitmişti..3-4 tip vardı broşür dağıtıyorlardı.Biri atar yapmaya çalıştı bana.Gurbette tekim,eleman oturduğu yerden triplere girdi.Zor tuttum kendimi,uzaklaştım hemen ordan.

Tramvaydayım öğlen 2 sevgili sarılmış oturuyorlar.Bir teyze geldi ayrılın dedi ayıp dedi,sanane lan.

Kazanan arkadaşım mümkünse Çarşı tarafına pek uğrama,her an başına birşey gelebilir,apaçisi,serserisi doludur.Bosna Hersek Mahallesi iyidir,öğrenci yeridir.Kampüsten de uzak dur yığınla ülkücü vardır,her fakültede örgütlüdürler.

Bana deseler,Eskişehir'e geçişini yapıyoruz ama orada 1.sınıftan başlayacaksın hiç düşünmeden evi boşaltır gider kaydımı yaptırırım.(3.sınıfa geçtim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 19 Ağustos 2011; 18:21:56 >
  • Konya neden bu kadar kötülenir anlamam, Anadolu şehirleri arasında en gelişmiş şehirler arasındadır. Bar olmaması durumu tamamen arz-talep meselesi bence. Burada içki içenlerin çoğu içkisini alıyor evinde filan içiyor, alışkanlık meselesi filan sanırım.
    İnsanlarına gelince, insandan insana değişen bir şey bu. Anadolunun bağrı, çok sert görünen ama çok iyi olan insanlar çok sayıda var. Apaçi zaten her şehirde var şimdi, orayı geçiniz.
    Çok kere kafalar iyi şekilde zaferde filan gezdik, sağlam dağıtan arkadaşlar da vardı ama normal tepkinin dışında bir tepki de almadık yani. Ancak sokaklarda alkol kullanma işi yaş, hiç düşünmeyin bile derim ben Konya merkezde alkol pek açıktan tüketilmez nedense ama bazı ilçeler var ki su yerine bira içiyorlar diyebiliriz sanırım.
    Bosna Hersek ise şehir merkezinin yaklaşık 10-15 km dışında bir yerleşim yeri (şehirle bağı tabii ki var, konya merkez in en ucu diyebileceğimiz bir mevkiide.) Daha çok öğrencilerin kaldığı bir yerdir, ayrı eve çıkarsan zaten büyük ihtimalle oradan bir ev tutarsınız. Çoğunluk öğrenci olacağı için bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum.
    Kafe olayını da Uuu Beybi söylemiş zaten. Jacks iyidir, tabii ki başka iyi kafeler de var ama şu an aklıma gelmiyor

@Uuu Beybi; otobüste yer verme muhabbeti her yerde oluyor
    @.WondercrafteR. Benim öyle bir protesto yapıldığından haberim bile yok mesela. %90ı kaba, öküz filan demişsin, senin çevren öyle demek ki diyorum. Ben abarttığınız kadar sayıda kaba, öküz, yobaz insanlarla karşılaşmadım açıkçası.

Konya ve çevresinde gezilecek görülecek yerler pek de az değil açıkçası.

Ama okunacak memleket midir dersen? Anadoluda okunabilecek şehirlerden birisidir ama başka alternatifin varsa Konya' yı düşünme derim ben, özellikle de alemlere akmayı seven birisiysen Konya seni daraltacaktır

ek: İnsanların nasıl giyindiğine, neler yaptığına, sevgilisiyle fazla yakınlaşana filan laf atan bazı tipler hala mevcut maalesef. Bazı insanların kafa yapısı hiç değişmiyor. Zamanla düzelecektir tabii ama bakalım biz görebilecek miyiz onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKepo -- 19 Ağustos 2011; 18:21:42 >

• Adam üniversie kazandığına pişman olcak nerdeyse haklılarda ama ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Kanka istersen 1 sene bekle 4 sene için . Yada git ya boşver öğrencinin oldugu yerde illaki izmirli vardır illaki içersiniz bi şekilde bozmaz yani :D Bu arada tekrar tebrik ederim akşam batak a incen dimi onuda yaz bura

Yok kanka olmadı en azından bi yıl okuyup yatay geçiş yaparım bozmaz aga biliyon Ya da okumuyon etmiyon gel benle eve çıkalım :D
    Akşam iftardan sonra ineriz mesaj atarım sana

• quote:

Orijinalden alıntı: y4zu

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Kanka istersen 1 sene bekle 4 sene için . Yada git ya boşver öğrencinin oldugu yerde illaki izmirli vardır illaki içersiniz bi şekilde bozmaz yani :D Bu arada tekrar tebrik ederim akşam batak a incen dimi onuda yaz bura

Yok kanka olmadı en azından bi yıl okuyup yatay geçiş yaparım bozmaz aga biliyon Ya da okumuyon etmiyon gel benle eve çıkalım :D
    Akşam iftardan sonra ineriz mesaj atarım sana

İzmir olsaydı cıkardık eve bozmazdı cünkü 2 tl alıcam rahat olabiliriz :D aynen öylede olabilir hocu neyse oturur karar verirsin var vakit daha. Ayrıca abarttıkları şeyler doğru olabilir ama öğrenciler olucak sonuçta ve hepsi konyalı değildir herhalde :) takılırsın rahat gelelim .

• IValessi demiş zaten nerdeyse pişman olucam :D ama karamsarlığa gerek yok zaten selçuk üniversitesi bosnada kalıcam büyük ihtimalle. gidip bi yerleştikten sonra yine bi konu acıcam durmumu nasıl bulduğumu anlatıcam .
    Hep söylenen sey apaçilerden yakınmaları olmus konyalıların ama heryerde var artık bunlar iki sevgili sarmaş dolaş oturunca İzmir'dede tepki gösteren insanlar var. cok fazla öyle parti olsun eglenelim patlayalım havasında birisi değilim ha tabiki istiyorum arada asosyal biride değilim ama hadi hayırlısı olsun diyerek yola koyulucam bakalım artık
  • Şunu eklemekte yarar var,devlet yurdu düşünen olursa yurtla,kampüs arasında baya bir mesafe var.(Erkek Yurdu için)

Konya'yı bilenler bilir Hava Lojmanlarına gelmeden hemen önce caddeye girmeden sağda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 19 Ağustos 2011; 18:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Şunu eklemekte yarar var,devlet yurdu düşünen olursa yurtla,kampüs arasında baya bir mesafe var.(Erkek Yurdu için)

Konya'yı bilenler bilir Hava Lojmanlarına gelmeden hemen önce caddeye girmeden sağda kalıyor.

bu mesafe ne kadarlık bi mesafe .s bide evlerin kira ücretleri ne kadar ?
  • İzmirden Konya'ya gidiyorsan max 1 yıl dayanırsın.
  • quote:

quote:

Şunu eklemekte yarar var,devlet yurdu düşünen olursa yurtla,kampüs arasında baya bir mesafe var.(Erkek Yurdu için)

1 saat kadar.

250liraya'da ev var,350liraya'da yerine ve binasına göre değişiyor.

Ben Bosnanın en lüks binasında kalıyorum,prensten farkım yok,eve temizliğe gelen kadın bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 19 Ağustos 2011; 18:37:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: greenmotto

konya güzel, kampüs harika, bosna fevkalede.. şanslısın

Konya' ya iyinin üzerinde bi iltifat eden üç beş kişiden birisin :)
  • konya bozkırlıyım, konyada yaşadım uzun süre. konyalılardan nefret ederim. sakın konyalı biriyle arkadaşlık etme. muhakkak ihanet görürsün bir gün.
  • quote:

quote:

quote:

1 saat kadar.

Ben Bosnanın en lüks binasında kalıyorum,prensten farkım yok,eve temizliğe gelen kadın bile var

Vayy kardeşime bak sen
    bosnadamı bu dediğin ev fiyatları

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 saat kadar.

Vayy kardeşime bak sen
    bosnadamı bu dediğin ev fiyatları

Evet

• İyimiş ozaman . bakalım burdan birini bulursam direk eve çıkarım herhalde

Beyler SELCUK ÜNİ. den mesaj var nolur gel mutlu oluruz ailemize katılırsan falan bişey demiş tamam dedim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y4zu -- 19 Ağustos 2011; 18:49:11 >
  • quote:

hele bosnanın en lüks binası hangisidir. bosnayı iyi bilirim. 2 sene kaldık nede olsa

ben 350 ye kalıyordum. kampüse taş çatlasın 10 dkda giriyordum.

kaldığım yeride bilirsiniz.

kampüsten bosnaya gelirken solda bir büfe var büfeyi geçince bir köfteci var arabanın içinde yapıyor köfteyi.
    onun sağındaki binalarda kalıyordum. zakir sk. b blokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 19 Ağustos 2011; 18:54:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plastik_

Konya'da yaşıyorum ben hiç sevmiyorum.Ama bazıları da çok sever.Çok miktarda apaçi bulunur.Gezecek yerler gidilecek mekanlar vs. çok sınırlıdır. Sorun varsa cevaplayabilirim.

İnsanları yemekleri arkadaş ortamları vs. bunlar nedir hocam yani insanları güvenilir mi rahatca sırtımı yaslayabileceğim insanlardan az mı . apaçi olması problem değil ben İzmir'de yaşıyorum apaçiler her yeri burdada sardı alıştık artık hatta ayak uyduruyoruz onlara öyle bi durumdayız . ama sanırım İzmir'den Konya'ya gelmek biraz iyi olmadı

İzmir'den Konya'ya gelirsen dayanman çok zor olur.Hadi bosna öğrenci mekanı falan.Her ilde vardır böyle yerler bir süre sonra yapacak hiç bir şey bulamazsın.Bi zafer meydanı var gidip gelmek 5 dakika 2 kere gidip gel sıkılırsın bi yere oturuyum desen 2 3 cafe var adam akıllı.Konya'nın tam merkezinde olan bir meydan bu Zafer Meydanı dediğim.İnsanları dedikoduyu yapmayı sever yüzüne bir şey söylemezler.Görünüşte herkes mükemmel bir müslümandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

hele bosnanın en lüks binası hangisidir. bosnayı iyi bilirim. 2 sene kaldık nede olsa

kampüsten bosnaya gelirken solda bir büfe var büfeyi geçince bir köfteci var arabanın içinde yapıyor köfteyi.

Studio Home

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Studio Home

oo iyi yerde kalıyormusunda ben sevemedim oraları. ıssız yer gibi mubarek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.