Şimdi Ara

Git Gel Konya 6 Saat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatının en güzel ıllarını feda etmişsin konya gibi biyerde.. üni hayatı demek sosyal olmak demek. ama daha bitane barın bile olmadığı yobaz kesimin apaçinin ağırlıkta olduğu konyada durulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

hayatının en güzel ıllarını feda etmişsin konya gibi biyerde.. üni hayatı demek sosyal olmak demek. ama daha bitane barın bile olmadığı yobaz kesimin apaçinin ağırlıkta olduğu konyada durulmaz

haydeeeeeeeeeeeeeee hocam naptın sen ya.
    Belki bi yönden haklısın ama Ankara ya mesafesi 1 bucuk saat falan basar giderim eğlenir dönerim bu o kadar zor değil . Zaten kafa dengi 2-3 adam bulsam kendime hem eğlenir hem eğlendiririm
  • Konya'da yaşıyorum ben hiç sevmiyorum.Ama bazıları da çok sever.Çok miktarda apaçi bulunur.Gezecek yerler gidilecek mekanlar vs. çok sınırlıdır. Sorun varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik_

Konya'da yaşıyorum ben hiç sevmiyorum.Ama bazıları da çok sever.Çok miktarda apaçi bulunur.Gezecek yerler gidilecek mekanlar vs. çok sınırlıdır. Sorun varsa cevaplayabilirim.

İnsanları yemekleri arkadaş ortamları vs. bunlar nedir hocam yani insanları güvenilir mi rahatca sırtımı yaslayabileceğim insanlardan az mı . apaçi olması problem değil ben İzmir'de yaşıyorum apaçiler her yeri burdada sardı alıştık artık hatta ayak uyduruyoruz onlara öyle bi durumdayız . ama sanırım İzmir'den Konya'ya gelmek biraz iyi olmadı
  • Selçuk Bilgisayar benim de.Var mı aramızda okuyan eden?
  • millet bar olmadığı için şehri kötülüyor.yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Ben Konya'ya Mevlana Üniversitesi'ne görmek için gitmiştim zaten görünce direk vazgeçtim. Alışveriş merkezini iş yapmıyor diye okula çevirmişler, alet edavalatları daha gelmemiş. Konya'yı fazla gezdiğim söylenemez ordan direk İzmir'e gitmiştim. Yolları geniş, ferah yapılanması iyi (gördüğüm kadarıyla). Halkı biraz dinci kesin, açıkçası açık saçlı bir bayan görmedim. Üniversitesi açılınca her türlü insan gelir tabi o ayrı.

Şuan gel bu söylediklerinin çoğunun tersi çıkacak buna emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GusFring

millet bar olmadığı için şehri kötülüyor.yazık.

Kötülenecek tabi. Herkes dindar olmayabilir eğlenmek alkol almak isteyemez mi kimse? Sen içmiyorsan içme içene de yorum yapıyor diye karışamazsın. Yazık falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y4zu

quote:

Orijinalden alıntı: plastik_

Konya'da yaşıyorum ben hiç sevmiyorum.Ama bazıları da çok sever.Çok miktarda apaçi bulunur.Gezecek yerler gidilecek mekanlar vs. çok sınırlıdır. Sorun varsa cevaplayabilirim.

İnsanları yemekleri arkadaş ortamları vs. bunlar nedir hocam yani insanları güvenilir mi rahatca sırtımı yaslayabileceğim insanlardan az mı . apaçi olması problem değil ben İzmir'de yaşıyorum apaçiler her yeri burdada sardı alıştık artık hatta ayak uyduruyoruz onlara öyle bi durumdayız . ama sanırım İzmir'den Konya'ya gelmek biraz iyi olmadı

bende izmirliyim izmirde oturuyorum. hemde hiç iyi olmadı. karamsarlık gibi olmasın ama beklentilerini biraz törpülemek lazım ben sana olacakları yazayım.

ilk sene: bir heyecanla gidilir öss kaygısı yoktur salınır gezilip tozulmak istenir yeni arkadaşlar yeni çevre oluşur. ama gezilecek yerler hızlı biriyseniz yarım dönemde biter. yeni arkadaşlıkların ve yeni çevrenin tadı kalır memleket özlemide hat safadadır.

ikinci sene: artık çöm değilsindir dersleri az daha önemsemeye başlarsın. ama artık gezilecekte yer kalmamıştır gökkuşağı belkide biraz zafer varsada arkadaşının evi oralarda takılırsın. ilk dönemin sonuna doğru bunalıma girersin aynı şeyleri yapmaktan. ki ikinci dönemde aynı şeyleri yaptığın için şehre isyan insanlarının değişik fikirlerine özelliklede izmirden geliyorsan bi tepki başlar.

üçüncü sene: artık kabullenmişssindir iki sene daha sabredip iktir olup gidicem burdan moduna merhaba dersin. yine arkadaşlıklar zart zurt falan ama bu seferde mezun olabilecekmiyim kaygısı dürter kaba eti yine aynı mekanlar yine aynı yerler sevgilin ve evin varsa yine bi nebze iyi sevgilin var ve yurttaysan en kötüsü...

dördüncü sene: bakalım görücez büyük ihtimal mezun olabilme çabalarıyla geçecek ki bi beşinci seneye uzayacak gibi duruyor :D okuyup defolmak lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: turn the page

quote:

Orijinalden alıntı: GusFring

millet bar olmadığı için şehri kötülüyor.yazık.

Kötülenecek tabi. Herkes dindar olmayabilir eğlenmek alkol almak isteyemez mi kimse? Sen içmiyorsan içme içene de yorum yapıyor diye karışamazsın. Yazık falan değil.

Bara falan gerek yok hocam . market yokmu koskoca Konya'da e içkide vardır herhalde içki içmek gibi eğlenme konusunda pek sorun yaşamam . Sorduğum kişiler merkezi gelişmiş güzel diyolarlar ama gidip görmedende ne kadar emin olabilirimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Ben Konya'ya Mevlana Üniversitesi'ne görmek için gitmiştim zaten görünce direk vazgeçtim. Alışveriş merkezini iş yapmıyor diye okula çevirmişler, alet edavalatları daha gelmemiş. Konya'yı fazla gezdiğim söylenemez ordan direk İzmir'e gitmiştim. Yolları geniş, ferah yapılanması iyi (gördüğüm kadarıyla). Halkı biraz dinci kesin, açıkçası açık saçlı bir bayan görmedim. Üniversitesi açılınca her türlü insan gelir tabi o ayrı.

Şuan gel bu söylediklerinin çoğunun tersi çıkacak buna emin ol.

Ben gideli 1 ay filan oldu zaten.

Apaçi filan fazla görmedim. Biraz anadolu şehirlerine benziyordu, insanı sıcakkanlı.

• Geçmiş olsun,bizde gidecez Konya'ya Ekimde 3.sınıfa geçtik.1 ay önce gittim bir işim vardı hiç özlememişim bunu farkettim.
  • Bir hocanın konya ile ilgili bir esprisi var da tepki görürüm, söylemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Bir hocanın konya ile ilgili bir esprisi var da tepki görürüm, söylemem.

Söyle,bende ağzıma ne gelirse söylüyorum zaten Konya hakkında.
  • Öncelikle hayırlı olur inşallah İzmir'den geliyomuşsun sanırım, bende ilköğretim 5'e kadar Kemer'de okumuştum 6.sınıfta Konya'ya taşındık Geldiğimde büyük şoka uğramıştım. İki zıt şehir. Arkadaşlarım tarafından dışlandım, yalnız kaldım. Kızın birisi bana "Sen Antaya'dan geldin dimi?" demişti bende evet dedim söylediği şey şu "Iyy orası pis memleket." Al işte... Diyeceğim sen de büyük şoka uğrayabilirsin ama yaşın büyük tabii ki benden Konya'nın durumunu ve İzmir'i biliyosundur Büyük şoka uğrayabilirsin ama bilemiyorum ben küçüktüm o zaman Real, KuleSite, Kipa, Zafer gibi yerler var. Bar mar görmedim ben ama kampüsün o taraflarda Melon Club mı ne var sanırım. Cafelerde takılırım diyosan Anıt'ın ordaki Jacks'i öneririm İnsanları yobaz, hiç sevmem açıkça söyleyim. İlk geldiğimde otobüste oturuyodum yaşlı teyzenin biri geldi "Gak, gak yer vir terbiyesiz şiy şuna bak!" dedi çok fena korkmuştum. Konya'dan da nefret ediyorum, Kemer'i ne biçim özlüyorum. Benim evde otogar yakınında inince el salla görürüm ben seni Benim diyeceklerim bu kadar aklıma gelirse bişeyler yazarım Üniversite konusunda bişey diyemiycem çünkü lise3'e geçtim Soracağın sorular olursa burdayım, hayırlı olur inşallah tekrar...

• Hızlı tren felan diyorlardı en hızlı ulaşım yolu diye.Fiyatları felan biraz anlatabilecek varmı?(Ankara-Konya arası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Hızlı tren felan diyorlardı en hızlı ulaşım yolu diye.Fiyatları felan biraz anlatabilecek varmı?(Ankara-Konya arası)

10 lira diye duydum dostum.
  • Ben Konyada yaşıyorum konyanın hiçbir iyi yanı yoktur. Merkeze iniyimde iki bira içiyim olayı yok varda sana yok bilmezsin içilecek yerleri seni söğşlerler.

Bosnaya gelirsek orası ayrı bir şehir orda yaşa orda öl çıkma dışarı
  • Konyada bende çok uzun olmasada bir süre kaldım. Üniversite yıllarının rahat rahat eğlenceli bir şekilde yaşanacağı bir şehir değil. İnsanları hakkında yorum yapmak istemem ama çoğunluk kaba dine fazla bağlı ve kendi dışındaki düşüncelere fazla saygısı olmayan insanlar olarak bir izlenim bırakmıştı bende.
  • Kanka istersen 1 sene bekle 4 sene için . Yada git ya boşver öğrencinin oldugu yerde illaki izmirli vardır illaki içersiniz bi şekilde bozmaz yani :D Bu arada tekrar tebrik ederim akşam batak a incen dimi onuda yaz bura
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.