Şimdi Ara

Git Gel Konya 6 Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler konya yolcusuyum . tercihlerde konya cıktı güzel falan diye biliyorum orayı ama orda oturan ya da daha önce gidenler bi ufak bilgi verebilirmi

• güzeldir konya çok gelişti, bol bol etli ekmek yiyeceksin işte ne güzel. Valla düşünürken bile ağzımın suyu aktı şimdi. Akşehir'e de git. Nasreddin Hoca'yı ziyaret et. Ben de Akşehirli sayılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Ağustos 2011; 15:55:56 >
  • Sağolasın hocam . Gidicem tabiki bi de insanları nasıl ?
  • Bölüm hangisi? Eğitim Fakültesindeysen benim de orası tuttu.
  • Basım ve yayıncılık teknolojileri . Alaaddin Keykubat kampüsü
  • insanları gayet iyi bi sıkıntı çekmezsin zaten kampüs bosna tarafında orası ayrı bi şehir gibi öğrenci şehri, içinde bi şüphe olmasın güzel yer
  • hukuktayım ben dördüncü senem. bosna ve kampüs iyidir, bosnada apaçisi biraz fazladır kız nüfus olduğundan geliyorlar. diğer tarafları pek önermem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

insanları gayet iyi bi sıkıntı çekmezsin zaten kampüs bosna tarafında orası ayrı bi şehir gibi öğrenci şehri, içinde bi şüphe olmasın güzel yer

Hocam çok sağol ya içime inceden bi huzur doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: trebAruna

hukuktayım ben dördüncü senem. bosna ve kampüs iyidir, bosnada apaçisi biraz fazladır kız nüfus olduğundan geliyorlar. diğer tarafları pek önermem...

Varsa yoksa bosna diyosun yani
  • Ben Konya'ya Mevlana Üniversitesi'ne görmek için gitmiştim zaten görünce direk vazgeçtim. Alışveriş merkezini iş yapmıyor diye okula çevirmişler, alet edavalatları daha gelmemiş. Konya'yı fazla gezdiğim söylenemez ordan direk İzmir'e gitmiştim. Yolları geniş, ferah yapılanması iyi (gördüğüm kadarıyla). Halkı biraz dinci kesin, açıkçası açık saçlı bir bayan görmedim. Üniversitesi açılınca her türlü insan gelir tabi o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y4zu

quote:

hukuktayım ben dördüncü senem. bosna ve kampüs iyidir, bosnada apaçisi biraz fazladır kız nüfus olduğundan geliyorlar. diğer tarafları pek önermem...

gelince sende öyle diyeceksin. ve bir yere gideyimde arkadaşımla iki bira yudumlayım tarzı düşünceleride kafadan at o tarz bir mekan yok. anca gazinoya gidersin o da 12 de kapanıyor

• Panpa konya ilerde eminim 2. ticaret yeri olcak tr nin. Hele bu yaz geçtim içinden 1 yıl önce o girişte 1 tek ağaç yoktu şimdi konya şeker v.sw adamlar deli gibi ağaç dikmiş belkide milyonlarca adet ağaç halkı çok çalışkan. Ancak çok kabalar karşim yaa hani kötü değiller ama konuşmaları falan hafif insan şaşırıyor. Bu arada selçuk ünide köklü bi ünidir.
  • Gel hocam gel iyidir Konya. Asosyal biriysen biraz sıkıntı çekebilirsin. Ama kampüste kulüpler felan varsa oralara gidebilirsin, gerisinde yapacağın bi aktivite yok :D
  • Hoşgeldiniz diyelim hocam . Konya gelişti son yıllarda ortamı da iyidir sıkıntı çekmezsiniz. Biz Dh'liler olarak yardımcı oluruz sana. 23 Ağustosta da iftar buluşmamız var
  • quote:

quote:

quote:

gelince sende öyle diyeceksin. ve bir yere gideyimde arkadaşımla iki bira yudumlayım tarzı düşünceleride kafadan at o tarz bir mekan yok. anca gazinoya gidersin o da 12 de kapanıyor

Haydeeeeee Arada bi iyi olurdu aslında . peki yurtmu sence yoksa ev mi daha iyi olur benim için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haydeeeeee Arada bi iyi olurdu aslında . peki yurtmu sence yoksa ev mi daha iyi olur benim için

ilk sene yurda çık atatürk yurdunu öneririm, kafa dengi biri bulursan direk eve. iki kişi veya üç kişi çıkın fazlası zarar. ilk seneden direk eve atlarsan yanına gelecek adamın huyunu suyunu bilmeden başın çok ağrıyabilir neler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedilidede -- 19 Ağustos 2011; 16:19:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Hoşgeldiniz diyelim hocam . Konya gelişti son yıllarda ortamı da iyidir sıkıntı çekmezsiniz. Biz Dh'liler olarak yardımcı oluruz sana. 23 Ağustosta da iftar buluşmamız var

Vayy! Ulen nasıl duygulandım varya
    sizlerde olmasanız
    23 Agustosta yanınızda olamam ama üni. açıldıgında eger yine bi toplanma olursa mutlaka aranızda olucam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk sene yurda çık atatürk yurdunu öneririm, kafa dengi biri bulursan direk eve. iki kişi veya üç kişi çıkın fazlası zarar. ilk seneden direk eve atlarsan yanına gelecek adamın huyunu suyunu bilmeden başın çok ağrıyabilir neler var...

Bende öyle düşünüyodum bunu onaylamış gibi oldun sağolasın
    Şimdi arkadaşlara daha soramadım bi herkes öğrensin neresi olmus millet bi nefes alsın sorucam bakalım varsa benimle birlikte konya olan sevdiğim biri çıkarsa hele hemen ev diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Hoşgeldiniz diyelim hocam . Konya gelişti son yıllarda ortamı da iyidir sıkıntı çekmezsiniz. Biz Dh'liler olarak yardımcı oluruz sana. 23 Ağustosta da iftar buluşmamız var

sizlerde olmasanız
    23 Agustosta yanınızda olamam ama üni. açıldıgında eger yine bi toplanma olursa mutlaka aranızda olucam

İnşallah hocam şu buluşmayı yapalım olumlu şeyler olursa devamı gelir bence. :) Seneye de ben girecğeim sınava inşallah iyi biryerler kazanırım :( Elimden geldiğinc eben de yardımcı olurum arkadaşlar da olacaklardır zaten.

• quote:

quote:

quote:

sizlerde olmasanız

İnşallah hocam şu buluşmayı yapalım olumlu şeyler olursa devamı gelir bence. :) Seneye de ben girecğeim sınava inşallah iyi biryerler kazanırım :( Elimden geldiğinc eben de yardımcı olurum arkadaşlar da olacaklardır zaten.

Eminim bu buluşma güzel gecicektir ve devamıda gelir . hayırlısıyla bi geleyim konyaya inşallah bol bol toplanırız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.