Şimdi Ara

Git Gel Konya 6 Saat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ankara-Konya arası ulaşım nasıl en kısa yoldan yapılır ve ücretleri nasıldır?
    Atatürk yurdu bi kız için nasıldır?
  • içkili mekanları bilmiyosunuz sonrada gelmiş burda bar yok kötü diyosunuz ne diyim Konyada eğleneceksen paran olacak mekan var yok değil ama bilmeyen çok görüldüğü gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

içkili mekanları bilmiyosunuz sonrada gelmiş burda bar yok kötü diyosunuz ne diyim Konyada eğleneceksen paran olacak mekan var yok değil ama bilmeyen çok görüldüğü gibi

+1

@NidderuN
    en hızlı ulaşım aracı açıldı. yüksek hızlı tren
    olmadı uçak
    olmadı otobus.

kız yurdu için birşey diyemeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Beyler Ankara-Konya arası ulaşım nasıl en kısa yoldan yapılır ve ücretleri nasıldır?

Şuan otobüs var 20 lira gibi ücreti var ve 2,5saat. Bir hızlı trenimiz vardı ama hala göremedik sözde haziranda açılıyodu.
    @Eoudoxias hızlı tren in açıldığına eminmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StubB -- 20 Ağustos 2011; 0:50:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

quote:

Beyler Ankara-Konya arası ulaşım nasıl en kısa yoldan yapılır ve ücretleri nasıldır?

Şuan otobüs var 20 lira gibi ücreti var ve 2,5saat. Bir hızlı trenimiz vardı ama hala göremedik sözde haziranda açılıyodu.
    @Eoudoxias hızlı tren in açıldığına eminmisin ?

önümüzdeki hafta kesin açılıyor. hatta 22 ağustos demişlerde ben gene 1 hafta uzatıyorum.
  • Konyayı sevmem bedava üniverste kazansam gitmem ..
    bolu Konya gerede İnsanlık Nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 20 Ağustos 2011; 0:57:55 >
  • Peki beyler hızlı trenin ücreti ne olacak ? Ve kaç saat?
  • quote:

Peki beyler hızlı trenin ücreti ne olacak ? Ve kaç saat?

Gidiş geliş 2 buçuk saat olucak fiyat olarak 10tl gibi bir şey olabilir
  • Eyv. hocam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Konyayı sevmem bedava üniverste kazansam gitmem ..
    bolu Konya gerede İnsanlık Nerede ?

neden bu kadar antipatiksiniz konyaya karşı ?

bence gayet yaşanılabilir bir şehir. tamam bir antalya değil bir izmir değil veya bir eskişehir değil ama. yaşanılası bir yer.
  • Beyler dediğim gibi İzmir'den gidiyorum Konya'ya bakalım yaşanılırmı yaşanılmaz mı .. gerçi güzel ülkemin her toprağında yaşanır ama alışmak belki biraz vakit alır hayırlısı dedikten sonra bi besmele çekip konyalı dh'den arkadaşlarımın yanına bi gidelim nasılmış ozamanda soranlara ben anlatırım
  • Aslına bakarsanız hızlı trenin geç açılmasında çok da büyük bir beis görmüyorum ben, erken açılması için acele etmezler umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y4zu

Beyler dediğim gibi İzmir'den gidiyorum Konya'ya bakalım yaşanılırmı yaşanılmaz mı .. gerçi güzel ülkemin her toprağında yaşanır ama alışmak belki biraz vakit alır hayırlısı dedikten sonra bi besmele çekip konyalı dh'den arkadaşlarımın yanına bi gidelim nasılmış ozamanda soranlara ben anlatırım

Bu düşüncede olduğun için seni öncelikle tebrik ederim. alışırsın sıkıntıda cıkmaz kanımca

• Umarım öyle olur Teşekkür ederim
  • MEVLANA DER Kİ : GEL NE OLURSAN OL YİNE GEL
    yILDIRIM_BEYAZIT DER Kİ : GEL NE OLURSAN OL YİNE GEL , AMA FAZLA KALMA GERİ GİT HARAP ETME KENDİNİ
    konya hergün biraz daha nefret ettiğim bir şehir haline geliyor . insanları herkesi kendi gibi sanıyor. mesela annem pardesülü ve başı kapalı şeker hastası oldugu için oruç tutmuyor ve sık sık su içmesi gerekiyor yolda veya avm'de filan su içerken bize tren muamelesi yapan o kadar çok varlık var ki anlatamam. . birde başı açık kimse göremedim demiş birisi ilk yorumlarada , acaba o kişi namaz kılan bayanların içine filan mı girmiş afedersin ama konyada başı açık insnada çok kapalıda çok ama mesela baş örtüsü değil mesele BEYİN ÖRTÜSÜ . BEYİNLERİ ÖRTÜLMÜŞ O KADAR VARLIK VAR Kİ BURADA YERLEŞMİŞ OLMASAK 1 DK DURMAM. GEÇEN SENE ANTALYADAKİ BİRİSİYLE EVLERİ DEĞİŞİYORDUK ÜSTE 15 BİN LİRA VERDİ 20 BİN İSTEDİM ODA VAZGEÇTİ KEŞKE KABUL ETSEYDİM

• siz Konya yı felan değil resmen dini kötülemişsiniz arkadaş mevlana şehri hazar olacak o kadar dinci kesim
  • Merhabalar :)

Konya'da 5. yılım bu sene 6 olacak. İstanbul'dan Konya'yı kazandım bende ve ilk senemi hatırlıyorum senin gibi bir sürü soru vardı kafamda fakat şunu öğrendim, üniversite de yaşadıkların ve yaşayacakların tamamen sana bağlı. Sonuçta Konya'ya gelen tüm öğrenciler Konya'lı değil farklı şehirlerden farklı kültürlerden gelenlerde var ve inan kafana göre insanları elbet bulacaksın. Evet şehir çok önemlidir bir Eskişehir'de, Ankara'da ya da İzmir'de okumanın farklı avantajları vardır. Sana tavsiyem okula başladıktan sonra kulüp aktivitelerine katılman, tavsiyem Münazara Topluluğu, bir dönem başkanlığını yaptım, kendine katabileceğin çok fazla şey olur ve çevreni genişletmiş olursun. Yaklaşık 80 tane topluluk var kafana göre bir tane bulabilirsin :) Neredeyse Selçuk Üniversitesi'nin tüm sosyal faaliyetlerini öğrenci toplulukları yürütüyor. (Konserler, Tiyatrolar vb.)

Konya insanı bazen çekilmez olabiliyor ama bazende çok tatlı insanlarla karşılaşabiliyorsun bu biraz da sana kalmış aslında farklılıklarıyla insanları kabul edebilmen lazım.

Evet eğlence mekanı yok, olanlarda pahalı çoğuda batak mekanlar o yüzden Konya'da evde içinlir
    Tavsiyem ilk sene yurtta kalman ama sakın KYK yurdunun yanından bile geçme 2 yıl kaldım pek hoşnut değildim, özel yurtları da pek önermiyorum ama Atatürk Yurdu iyidir.

Hazırlık yapacaksan Bosna Hersek'te ev kiraları 300 - 600 TL arası değişiyor. Buna ek olarak kapıcı parası 35-50 TL arasında değişiyor. Eve çıkacaksan gider gitmez buna göre hazırlamalısın kendini. Birde şu sıralarda ev bulmak çok zordur diye tahmin ediyorum malum kayıt dönemi yeni kazananlar falan.

Kampüsün içerisinde bir AVM var. Gökkuşağı adında. Dönem içerisinde birçok topluluğun standını göreceksin zaten içerisinde ve çevresinde. İhtiyacın olan herşeyi orada bulabilirsin.

Yine soracağın, aklına takılan noktalar olursa yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferius -- 20 Ağustos 2011; 4:57:35 >

• Konya iftar ne zman, bende gelecem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inferius

Merhabalar :)

Konya'da 5. yılım bu sene 6 olacak. İstanbul'dan Konya'yı kazandım bende ve ilk senemi hatırlıyorum senin gibi bir sürü soru vardı kafamda fakat şunu öğrendim, üniversite de yaşadıkların ve yaşayacakların tamamen sana bağlı. Sonuçta Konya'ya gelen tüm öğrenciler Konya'lı değil farklı şehirlerden farklı kültürlerden gelenlerde var ve inan kafana göre insanları elbet bulacaksın. Evet şehir çok önemlidir bir Eskişehir'de, Ankara'da ya da İzmir'de okumanın farklı avantajları vardır. Sana tavsiyem okula başladıktan sonra kulüp aktivitelerine katılman, tavsiyem Münazara Topluluğu, bir dönem başkanlığını yaptım, kendine katabileceğin çok fazla şey olur ve çevreni genişletmiş olursun. Yaklaşık 80 tane topluluk var kafana göre bir tane bulabilirsin :) Neredeyse Selçuk Üniversitesi'nin tüm sosyal faaliyetlerini öğrenci toplulukları yürütüyor. (Konserler, Tiyatrolar vb.)

Konya insanı bazen çekilmez olabiliyor ama bazende çok tatlı insanlarla karşılaşabiliyorsun bu biraz da sana kalmış aslında farklılıklarıyla insanları kabul edebilmen lazım.

Evet eğlence mekanı yok, olanlarda pahalı çoğuda batak mekanlar o yüzden Konya'da evde içinlir
    Tavsiyem ilk sene yurtta kalman ama sakın KYK yurdunun yanından bile geçme 2 yıl kaldım pek hoşnut değildim, özel yurtları da pek önermiyorum ama Atatürk Yurdu iyidir.

Hazırlık yapacaksan Bosna Hersek'te ev kiraları 300 - 600 TL arası değişiyor. Buna ek olarak kapıcı parası 35-50 TL arasında değişiyor. Eve çıkacaksan gider gitmez buna göre hazırlamalısın kendini. Birde şu sıralarda ev bulmak çok zordur diye tahmin ediyorum malum kayıt dönemi yeni kazananlar falan.

Kampüsün içerisinde bir AVM var. Gökkuşağı adında. Dönem içerisinde birçok topluluğun standını göreceksin zaten içerisinde ve çevresinde. İhtiyacın olan herşeyi orada bulabilirsin.

Yine soracağın, aklına takılan noktalar olursa yardımcı olmak isterim.

Hocam cok sağol ya baya bişey kattın bana ama aklıma takıkdı şimdi şu Kyk yurdu iyi değil mi diyosun

• İnsanın geldiği şehir çok önemli beklentileri açısından.Konya'da isen biraz eve kapansan çok rahat asosyal olursun.Çarşı ile kampüs arasında 1 saat mesafe var,kampüs desen bir gökkuşağı var,birde cumhuriyet yurdunun oradaki kafe var fazla birşey beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.