Şimdi Ara

Gitar mı? Boks mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Gitar mı? Boks mu?

(En Son Oy Tarihi: 18.8.2014)
Giriş
  • Yaza doğru gitar kursuna ya da kick boksa yazılmayı düşünüyorum sizce hangisi daha faydalı olur hangisini tavsiye edersiniz?

• Bokslu Gitar.
  • Konuya girmeden başlığı okuyunca boks diye bi müzik aleti mi çıktı lan diye düşündüm.
  • gitarlı boks ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx

gitarlı boks ;)

gitarla yumruk atmak falan düşünmesi bile güldürmeye yetti
  • Hangisi uygunsa ikiside farklı şeyler birisi ruhuna hitap eder diğeri bedenine hangisine ihtiyacın varsa git
  • Pek ilgili değilsen zaten boksa yazılır,5-6 ay sonra bırakırsın.Kendimden biliyorum

Enstrüman çal ya ama neden hep gitar anlamıyorum ?
  • Elektro gitar çal
  • Gitarda çok basitleşti sanki (bas vs. se bilemem)
    Kick Boks bence
  • Boks'u salla beyin hücrelerini ölürmekten başka bir halta yaramıyor, gitar kursuna yazıl hem sanat ile ilgilenirsin + kız tavlarsın + ileride eline para geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 27 Şubat 2013; 22:34:04 >
  • gitar çal ama evdede spor yap, boks a gerek yok. ( boks a oy verdim yanlışıkla oyüzden yazıyorum )
  • hemen bir elektro gitar satın al ve eğlenceye katıl
  • Boks spor falan değil onu boşver. Elektro gitar çalmayı öğren. Fitness'a git.
  • Sırf entrüman çalmak için şeçmeyin bence gitarı. Benim tavsiyem bir bateri yada başka bir enstrüman kursuna gitmeniz olacaktır. İllaki gitar derseniz bass gitarist olun bence. Hem sahneye çıkmak için çok fazla beklemezsiniz (dhde 1.5-2 senelik bas gitarist var düzenli sahne alan) hem de grup bulmakta zorlanmazsınız. Ortalık gitaristen geçilmiyor. Şimdiki aklım olsa bateri çalardım.
  • Boks spor değil mi şimdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.