Şimdi Ara

Gitar ve Aksesuarları ile ilgili her türlü Soru, Bilgi, Öneri, Tavsiye, [ANA KONU] (774. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.674
Cevap
55
Favori
496.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guitarist999

Squier classic vibe 50's stratocaster alıp manyetiklerini kaliteli manyetiklerle değiştirsem Fender amerikan'dan bir farkı kalır mı ? Mantıklı bir hareket midir sizce ?

tabikide farki kalir. elbet tonu guzellesir ama o kadarda degil. gitar tonuna manyetigin etkisi kadar gitarin isciligide cok onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle klasik gitar uygun olacaktır. Akustik gitar da pena ile çalınan bir enstrümandır ve klasik gitar sizin tarzınıza daha yakın diye düşünüyorum.
    Seçiminizi klasik gitardan yana yapmalısınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Kesinlikle klasik gitar uygun olacaktır. Akustik gitar da pena ile çalınan bir enstrümandır ve klasik gitar sizin tarzınıza daha yakın diye düşünüyorum.

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Akustik gitar da en az klasik gitar kadar parmaklarla çalınabilir.Fingerstyle denen bir şey var. Bilgisiz arkadaşlar yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmesin lütfen .
  • başlangıç için klasik gitar tavsiye edermisiniz 2-3 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllionStarS -- 13 Ağustos 2014; 15:38:38 >
  • quote:

quote:

Kesinlikle klasik gitar uygun olacaktır. Akustik gitar da pena ile çalınan bir enstrümandır ve klasik gitar sizin tarzınıza daha yakın diye düşünüyorum.

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Akustik gitar da en az klasik gitar kadar parmaklarla çalınabilir.Fingerstyle denen bir şey var. Bilgisiz arkadaşlar yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmesin lütfen .

Klasik gitarın parmakla çalımı ile akustik gitarı bir tutuyorsun yani ? Akustik gitar parmakla çalınamaz demedim ancak akustik gitarda genel kullanım penadır. Aksini iddia edemezsin herhalde ? Klasik gitarda ise parmaklar kullanılır ve teller naylon olduğu için akustik gitara göre parmakla çalım çok daha rahattır. Arkadaş ukulelenin yanına alıyorum demiş, buna da en uygunu Klasik gitardır.
    Başkalarına bilgisiz deyip saygısızlık yapmaya hakkın yok. Ayıp ediyorsun. İnsanlar sizin yüzünüzden yardım etmeye çekinir olmuş.

• quote:

quote:

quote:

Klasik gitarın parmakla çalımı ile akustik gitarı bir tutuyorsun yani ? Akustik gitar parmakla çalınamaz demedim ancak akustik gitarda genel kullanım penadır. Aksini iddia edemezsin herhalde ? Klasik gitarda ise parmaklar kullanılır ve teller naylon olduğu için akustik gitara göre parmakla çalım çok daha rahattır. Arkadaş ukulelenin yanına alıyorum demiş, buna da en uygunu Klasik gitardır.
    Başkalarına bilgisiz deyip saygısızlık yapmaya hakkın yok. Ayıp ediyorsun. İnsanlar sizin yüzünüzden yardım etmeye çekinir olmuş.

Hocam mesajlarınızı daha ayrıntılı yazın o zaman...

• BASS GİTAR TAVSİYE...

http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/B-sse/E-B-sse/Fame-MM-400-RW-Black-/art-BAS0001824-001

Cort billy cox signiture bass kullanıyorum 8 yıldır. Ekonomik olarak daha iyi durumdayım daha doyurucu tonlara sahip bir modele geçmeyi düşünüyorum.

Fame markası hakkında bilgisi olan var mıdır? tonu çok hoşuma gitti.https://www.youtube.com/watch?v=p8wDEgDIdEA&list=RDr7tHzaT6MGg&index=2

teller arasında geniş aralıklara sahip slap kullanıma elverişli tonu güzel 4 veya 5 tel tavsiyesi olan paylaşabilir.

Marleaux hayalimdeki zirvedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamsizster -- 15 Ağustos 2014; 13:57:25 >

• Ibanez IBZ15GR amfi nasıldır sizce tarzım metal kulağı hoş gelen her metal müziği dinlerim ama çoğunlukla pantera dinlerim

gitar jackson js11 almaya karar verdim klavyesinin rahat olduğu söyleniyor benimde hoşuma gitti bu gitarı almayı kafama koydum
  • duketemre D kullanıcısına yanıt
    başlangıç içi güzel 2 li
  • quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

başlangıç içi güzel 2 li

gitar bence de güzel ama amfi hakkında düzgün bilgi bulamadım kafamda birde cort mx15 var
  • duketemre D kullanıcısına yanıt
    o aklıma gelmedi. kafamdan marshall mg 15 ile karşılaştırdım.
    ibanez 15 marshal mg15 ten daha iyi. ama cortla karşılaştırırsak ne olur bilmiyorum. ama zaten aralarında öyle aman aman farklar beklemeyin. hepsi başangiç seviyesi. youtubedan bideolarına bakın , beğendiğinizi alın
  • quote:

ibanez 15 marshal mg15 ten daha iyi. ama cortla karşılaştırırsak ne olur bilmiyorum. ama zaten aralarında öyle aman aman farklar beklemeyin. hepsi başangiç seviyesi. youtubedan bideolarına bakın , beğendiğinizi alın

peki sizce pantera tonlarına hangisiyle yaklaşabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

ikiside tam anlamiyla isini gormez. youtubeden kayitlari dinle, gorece iyi olani sec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

ikiside tam anlamiyla isini gormez. youtubeden kayitlari dinle, gorece iyi olani sec

işte o kayıtlardan pek bir şey anlamıyorum ben ikisininde tam anlamıyla işimi görmeyecek olduğunun farkındayım o yüzden hangisiyle yaklaşabilirim diye sordum :D

• Metal muff satılır. İlgilenenler PM'den ulaşabilir.

• Beyler fender american special strat'ıma killswitch takmak istiyorum mümkün mü sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmatikal

line 6 ht1 ile karşılaştırılamaz bile. ht1 lambalı bir amfi. bütçeni artırabiliyorsan kesinlikle onu al. 1 watt oldduğuna bakma evde yarıdan fazla açamazsın bile. gerçekten deneme imkanın varsa git dene ikisinide arasındaki ton kalitesinin farkını anlarsın

Hocam kusura bakmayın uzun süredir buralarda değildim.Yorumlarınız için teşekkkürler ama ht1 alacağım gitardan daha pahalı.O kadar bütçem de yok ayrıca.Bir dijital amfi ile lambalı amfinin artıları eksileri nelerdir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sanbaba

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmatikal

line 6 ht1 ile karşılaştırılamaz bile. ht1 lambalı bir amfi. bütçeni artırabiliyorsan kesinlikle onu al. 1 watt oldduğuna bakma evde yarıdan fazla açamazsın bile. gerçekten deneme imkanın varsa git dene ikisinide arasındaki ton kalitesinin farkını anlarsın

Hocam kusura bakmayın uzun süredir buralarda değildim.Yorumlarınız için teşekkkürler ama ht1 alacağım gitardan daha pahalı.O kadar bütçem de yok ayrıca.Bir dijital amfi ile lambalı amfinin artıları eksileri nelerdir acaba?

estağfurullah hocam. şimdi şöyle lambalı amfilerin çalışma sistemi çok eskilere dayanır. yani elektronik müzik başladığı dönem kullanılan sistemdir.bu nedenle daha doğal daha gerçek bir sound yakalarsınız.dijital amfilerde ise tonlar adı üstünde dijitaldir yani bilgisayar yapımı gibi düşünebilirsin. evde çalıcaksan şart değil zaten lambalı bir amfi. dijital tonlar daha yapay gelir bir müzisyene bu yüzden öneririz lambalıları. dijital bir amfiyle başlaman büyük bi eksiklik değil zaten lambalı amfinin tek eksisi fiyatı ve sesinin yüksek olması bu nedenden de apartmanda sıkıntı çıkarmasıdır. dijital amfilerse aynı tonların benzerini düşük bütçede apartmana uygun yükseklikte verir diyebiliriz.

• Beyler Pod Studio GX'imi satmayı düşünüyorum, ikinci el bölümüne de konu açtım ama o karmaşada kaybolup gitti. Burada ilgilenen çıkarsa pm atabilir.
  • Elektrogitar'a bazı gerekliliklerden ötürü cort x-2 ile başladım. Şu an çok aşırı iyi olmasam da, parça çalabiliyorum yani en azından yaptığım işten keyif alabiliyorum. Sizce yeni ve daha üst bir gitar almalı mıyım? Düşük seviye bir gitar insanı ne derece kısıtlar? Almam gerekiyorsa 1000tl'e kadar ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.