Bildirim
gitti +22 tofa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nası çaldılar? -
Geçmiş Olsun.. -
yazik olmus ama ders olmustur herkeze şifreni vermessin bundan sonra -
geçmiş olsun
şimdi hiç bir sey olmayacak sadece 4 aylık emeginin üstüne bir bardak soguk su içeceksin o kadar -
bu konuda yapacagin sadece 2 sey var bir bardak su ve necro nun imzayi okumak -
vatan sağolsun -
quote:
Orjinalden alıntı: inclc
L2elite 45x server da oynuyorun.
+22 tofam vardi calindi.
ne olacak simdi.
4 ay boyunca ugrasmistim +22 silah yapmak icin.
geçmiş olsun bi tofa için üzme kendini sana tofamı yok -
tofe ne bea??? -
tears of fallen angel :D -
turkcesi dual kitap -
. -
istedigin tofa olsunda 22 yi nerden bulcaz?
birak eliteyi gel es e
kardeslik war dostluk war gunde 3 posta siege war
item calma yok vs vs vs ... -
Item calma her serverda wardir hemde en yakin olarak saydigim adam bile kiskancliktan soyar seni ben buna tanik oldum..benimde extreme titandaki 1 yillik emegim bosuna gitti..ne itemlerim gitti say say bitmez hemde luzumsuzluk etmek istemem..sana tavsiyem kime neyini , sifreni verirken 2 kere dusunmeni tavsiye ederim. iyi oyunlar -
Aranizda birine guvenipte en cok soyulan benimdir herhalde :D Her seferinde vermiycem diyorum ama veriyorum nedense :)Herseferindede itemleri geri aliyorum ama :D:D:D Neyse arkadasim gecmis olsun .. emeklerinin bosa gittigine uzuldum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X