Şimdi Ara

Gittigidiyor Cep telefonu Hediye Çeki Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
5
Favori
1.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GittiGidiyor.com'da Cep telefonu kategorisinden 13 Mayıs 2015 tarihinde tek seferde yapacağınız 1000 TL (dahil) ve üzeri alışverişlerinizde 100 TL hediye çeki kazanabilirsiniz.

Kampanyadan kazandığınız hediye çeki, 23 Mayıs 2015 tarihinde GittiGidiyor kullanıcı adınıza tanımlanacaktır. 23 Mayıs 2015 (dahil) - 30 Mayıs 2015 (dahil) tarihleri arasında yapacağınız bir sonraki alışverişinizde, 500 TL ve üzeri ödemelerinizde 100 TL'lik hediye çekini kullanabilirsiniz.

Bu kampanya kullanıcı bazında olacak ve her kullanıcı sadece bir kez hediye çeki kazanabilir.

13 Mayıs 2015 tarihinde ödemesi yapılan alışverişlerde bu tarihten sonra veya herhangi bir zamanda iptal talebinde bulunulması halinde kullanıcı, hediye çeki kullanım hakkını kaybedecektir.

Kampanya, sadece 1-31 Mayıs Yapı Kredi Worldpuan kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Yapı Kredi Worldpuan kampanyası haricinde hediye çeki kullanım kampanyası başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez.

Hediye çeki, "Emlak" ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için) kategorileri hariç, tüm kategorilerde geçerli olmaktadır.

Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz.

GittiGidiyor, her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu kurguyu iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

• direk indirim yapmış olsa daha iyi olurdu...
  • keşke direkt 100 indirseydi
  • Hediye çeki altında geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

keşke direkt 100 indirseydi

İndirim yaptığında da satıcılar hemen fiyat yükseltiyorlar. Bu şikayetlerden dolayı bu yönteme geçmiş olabilir.
  • akşamki yüzde 5 ile çek birleşir diyerekten iptal edip siparişi tekrar geçtim bilgisi olan var mı çek ile yüzde 5 birleşir mi?
  • verdiği çekede alt limit koymasaymış iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozelfen

akşamki yüzde 5 ile çek birleşir diyerekten iptal edip siparişi tekrar geçtim bilgisi olan var mı çek ile yüzde 5 birleşir mi?

Gittigidiyor bu n11 değilki birleştirmez.

%5in açıklamasında başka kampanya ile birleşmez diyordu.

xperia z3 compact alacaktım. World card hata verdi. Nasip değilmiş. Bir iki hafta daha sabredelim.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-d5803-z3-compact-sony-eurasia-158778343
    Şuan : 1443 bakalım ne olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    GG mh yazdım bakalım ne diyecekler eğer olmuyorsa bunu da iptal edelim hiç olmadı be mantıken yüzde 5 başka çek başka ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

akşamki yüzde 5 ile çek birleşir diyerekten iptal edip siparişi tekrar geçtim bilgisi olan var mı çek ile yüzde 5 birleşir mi?

xperia z3 compact alacaktım. World card hata verdi. Nasip değilmiş. Bir iki hafta daha sabredelim.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-d5803-z3-compact-sony-eurasia-158778343

Ben de dün almayı düşündüm ıphone 6 128 gb 2300 civarına geliyordu indirimlerle, ileriki günlerde umarım bir daha kampanya olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar ben canli sohbet ile musteri hizmetlerine ile sordugumda birlesmedigini soyledi. %5indirimle alinan urunlerde hediye ceki yuklemesi olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

GG mh yazdım bakalım ne diyecekler eğer olmuyorsa bunu da iptal edelim hiç olmadı be mantıken yüzde 5 başka çek başka ama

Selamlar ben canli sohbet ile musteri hizmetlerine ile sordugumda birlesmedigini soyledi. %5indirimle alinan urunlerde hediye ceki yuklemesi olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Selamlar ben canli sohbet ile musteri hizmetlerine ile sordugumda birlesmedigini soyledi. %5indirimle alinan urunlerde hediye ceki yuklemesi olmuyor.

• Çeki yüklenen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahı hala yuklenmedı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.