arkadaşlar 3 gün önce gittigidiyordan 1069 tl ye samsung galaxy s3 aldım ilginç bir şekilde vermiş oldugum sipariş onaylanmadı ve bugun iptal edildi..almıs oldugum urun ne kargoya verıldı nede baska bırsey oldu..bugun musteri hizmetlerinden biriyle gorustum adam bana hesabımdan çekilen 1069 tlın taksit taksit ödeneceğini söyledi ( 6 taksit ) hayatımda bukadar saçma bırsey duymadım ben bu durumda mağdur oluyorum..arkadaşlar önceden boyle bır durumla karsılasan oldu mu..
bilirkişiler konuya bekleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
eğer taksitle aldıysan taksitle öderler....
6 taksitle aldım ama benden 1069 tl kesildi..o mantıkla her ay 179 tlyatıracaklar benım hesabıma.. belkı ben suan telefon almak ıstıyorum nasıl olaca o hesabımda lımıt kalmadı 6 ay bunların parayı yatırmasını mı beklıyecem
ilan sahibiyle görüş konuyu, bir çözüm bulur eminim. gittigidiyor'un müşteri hizmetleri biraz tırt
musteri hizmetlerinden arayıp suan sorunumu çözdüler cevaplar için tesekurler
nasıl aradılar telefon desteği veriyorlar mı kaç senedir satıcıyım ilk defa duyuyorum
evet alper adında bir arkadas aradı iptal edilen ürünü işleme koyalım istersenız dedi bende tamam dedim iş bankası ile görüşüp siparişiniz onaylanılacaktır dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme