Şimdi Ara

gittigidiyor satıcı farklı kargo kabul etmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürün aldım ve aldığım günün gecesi mesaj attım sabah geri mi vermek istiyorsun diyor evet diyorum sonra sc kodunu söyler misin diyor ve bunların hepsi 3 saat arayla oluyor herif yazmıyor. ve ben de gidip ürünü ptt den kargoya veriyorum kargoya verdikten sonra mesaj atıyor yurtiçiyle gönder almam diyor. şimdi benim burda suçum ne ? saatlerce herife yazıyorum neden o 2 mesajda söylemiyor da saatler sonra söylüyor. gittigidiyor benden yana gibi gözüküyor. bu arada ben işin parasında değilim bu ne biçim iştir almam diyor herif ya sinirimden çatlıycam bunu almama hakkı var mı şimdi ? ben bida geri alıp bida mı gönderecem

• evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hatam ne burda şimdi
  • ggye sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gittigidiyor sözleşmesinde "iadeler satıcının istediği veya anlaşmalı olduğu kargo firması ile kabul edilir.*" tarzında bi yazı yoksa kabul etmeme şansı yok gibi duruyor fakat önce adamdan kod alsaydın keşke, ertesi gün iade ederdin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlı destekle konuştum size önceden bildirmesi gerekirdi satıcıya mesaj atıyorum mecbur alacak diyor. gg ye itiraz etme şansı var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.