En başından belirteyim, karıştırmadığım forum, kullanmadığım yazılım kalmadı diyebilirim. Ama hala çözüm bulamadım. Zamanın en popüler sorunu olan gizli dosya ve klasörleri görüntüleyememe sıkıntısını bende yaşıyorum. Durum şöyle ki, gizli dosya ve klasörleri göster dediğim zaman gösteriyor, klasöre giriyorum geri geliyorum tekrardan gözükmez hale geliyor. Ben gizlemediğim halde, en çok kullandığım ne kadar dosya varsa hepsini gizli klasör haline getirmiş. Aslında gizli klasörde değil, Korunan Sistem Klasörü olarak görüyor. Özelliklerine girdiğim zaman dosyanın gizli kısmını kaldıramıyorum dolayısı ile. Amvo'yu denedim. Çözüm üretmedi. Amvo'dan sonra gözüküyor klasörler, gir çık yaptıktan sonra tekrardan gizleniyor. Regedit'ten denedim, tarif edilen değerleri 1 yaptım, yeniledim, tekrar 2 oldu :) Önüne geçemedim bir türlü... Vista'da böyle bir sıkıntı olmuyor, yada virüs aktifleşmiyor demek daha doğru olur. XP'ye ne zaman geçsem bu sorunu yaşıyorum. 2 sabit diskimede format attım. Ama yedeklemek için kullandığım bir harici diskim var, ondan bulaşıyor sanırım. Onada format atarsam bütün hayatım gider :D Bunu kaba kuvvet kullanmadan çözmenin bir yolu var mı ?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Bir çözüm yolu yok mu ?
:(
Malwarebytes' Anti-Malware yükle güncelle sonra tam tarama yaptır
Teşekkürler dostum. Oldu sanırım :) Bu çözümüde ilk defa duymuştum :D