Herkeze iyi günler arkadaşlar, benim bir sıkıntım var, sizlerin bana yardımcı olacağını düşünüyorum, benim bir misafirim geldi flashdiskini taktı taktıktan sonra d sürücümde bilgilerime erişemez oldum, biligsayar konusunda'da tecrübem var, hardisk görünürde dolu görünüyor, ama erişemiyorum,combofix tarattım bir çok yöntemle denedim olmadı,diğer konulara değindim, erişemedim, antivirüslede tarama yaptım dosyalar görünürde yok bana yardımcı olabilecek kişi varmı.?
amvo kill dene
başlat>calıştır>cmd
komut istemi açılcak
örnek D de bu sorunu yaşıyorsan
komut satırına D: yazıp enter a bas
sonra şu komutu kopyala yapıştır yap , attrib /d /s -h -r -s
sonra yazı çıkıncaya kadar bekle dosyaların geri geldi. hdd virüslü sağlam bir anti virüs ile tarama yapman lazım... not:alıntıdır
Bu Komutları'da denemedim malesef olmadı
winrarla dosyaların olduğu yere git dosyaları ordan başka bi yere çekmeyi dene
Winrarlada denedim dosyalar görünmüyor, başka yardımda bulunacak arkadaşlar varmı?
Neleri denediğini yazmamışsın. D'nin özelliklerinden hata denetlemeyi denedin mi? yada güvenli modda açıp diski görmeyi?
flasha pardus filan kur ya da mini xp cdsi filan bul onlarla aç bilgisayarı ordan görünüyo mu bak
öncelikle klasör seçeneklerinden gizli dosyaları görünür yap. sonra aşağıdaki linkini verdiğim dosyayı indir ve bilgisayarına kur. bu Bu dosyayı kurunca sağ tıklama özelliklerine "dosya özniteliklerini değiştir" diye bir seçenek gelecek. gizli dosyaları seç ve üzerlerine sağ tıklayarak özniteliklerini değiştir de gizli yazan yerdeki işaretleri kaldır. hepsi bu hadi kolay gelsin.
Arkadaşlar bu konuda zamanında benim de çok başım ağrımıştı.. Yine çok sık çıkıyor karşıma; Ama sorunun çözümünü bilince artık hiç tınlamıyorum bile.. Sorun: Virüsten dolayı dosyaların görünmemesi. Çözümü şu adreste tam benim yaptığım gibi ayrıntısıyla anlatmış: http://arsivbelge.com/yaz.php?sc=730 mutlaka okuyun, inceleyin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme