Şimdi Ara

Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
22
Favori
866.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LEO06.8 arkadaşım benim yukarıdaki konuda bahsettiğimi yap sorunun %100 gidecektir. çünkü senin anlattığının bir benzerini ben defalarca yaşadığım için. hatta dün gizli klasör sorunu ile cebelleşiyordum. neyseki dracula ile kurtuldum. buna benzer bir sorunda benim flash belleğimde olmuştu. flastaki programlar klasörü gözükmüyordu. programlar klasörü silindi diye ben de yeni programlar klasörü oluşturup, içine atınca böyle bir klasör mevcut lütfen başka bir klasör isimi girin gibi birşeyler söylüyordu. en sevindiğim yanı klasör silinmemiş virüs görünmesni engellemişti. hemen dracula antivirüsü taratıp, viriüsü sildim. daha sonra klasördeki gizle seçeneğini kaldırdım. klasörü ve içindeki daha sonra görmeye başladım. bence dracula antivirüs ile tarat. yalnız bütün virüsleri siliyor sonunda bilgisayarında ne kadar gizli dosya varsa onlarda gözüküyor. c de senin göremediğin bazı dosyalar var onları benim gibi silersen bir daha windows açılmaz yeniden format atmak zorunda kalırsın. şimdiden kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 3 Eylül 2009; 9:39:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsnbc

LEO06.8 arkadaşım benim yukarıdaki konuda bahsettiğimi yap sorunun %100 gidecektir. çünkü senin anlattığının bir benzerini ben defalarca yaşadığım için. hatta dün gizli klasör sorunu ile cebelleşiyordum. neyseki dracula ile kurtuldum. buna benzer bir sorunda benim flash belleğimde olmuştu. flastaki programlar klasörü gözükmüyordu. programlar klasörü silindi diye ben de yeni programlar klasörü oluşturup, içine atınca böyle bir klasör mevcut lütfen başka bir klasör isimi girin gibi birşeyler söylüyordu. en sevindiğim yanı klasör silinmemiş virüs görünmesni engellemişti. hemen dracula antivirüsü taratıp, viriüsü sildim. daha sonra klasördeki gizle seçeneğini kaldırdım. klasörü ve içindeki daha sonra görmeye başladım. bence dracula antivirüs ile tarat. yalnız bütün virüsleri siliyor sonunda bilgisayarında ne kadar gizli dosya varsa onlarda gözüküyor. c de senin göremediğin bazı dosyalar var onları benim gibi silersen bir daha windows açılmaz yeniden format atmak zorunda kalırsın. şimdiden kolay gelsin

ındırdım calıstırdım ama sadece bır tane buldu adı neydı aklımda kalmadı ama
    sonra avast acılıs taraması yaptırdım bulmadı
    ve halen program fıles dosyam gızlı

anlasılan bu bende ıse yaramadı

• quote:

Orijinalden alıntı: LEO06.8

quote:

Orijinalden alıntı: cemsnbc

LEO06.8 arkadaşım benim yukarıdaki konuda bahsettiğimi yap sorunun %100 gidecektir. çünkü senin anlattığının bir benzerini ben defalarca yaşadığım için. hatta dün gizli klasör sorunu ile cebelleşiyordum. neyseki dracula ile kurtuldum. buna benzer bir sorunda benim flash belleğimde olmuştu. flastaki programlar klasörü gözükmüyordu. programlar klasörü silindi diye ben de yeni programlar klasörü oluşturup, içine atınca böyle bir klasör mevcut lütfen başka bir klasör isimi girin gibi birşeyler söylüyordu. en sevindiğim yanı klasör silinmemiş virüs görünmesni engellemişti. hemen dracula antivirüsü taratıp, viriüsü sildim. daha sonra klasördeki gizle seçeneğini kaldırdım. klasörü ve içindeki daha sonra görmeye başladım. bence dracula antivirüs ile tarat. yalnız bütün virüsleri siliyor sonunda bilgisayarında ne kadar gizli dosya varsa onlarda gözüküyor. c de senin göremediğin bazı dosyalar var onları benim gibi silersen bir daha windows açılmaz yeniden format atmak zorunda kalırsın. şimdiden kolay gelsin

ındırdım calıstırdım ama sadece bır tane buldu adı neydı aklımda kalmadı ama
    sonra avast acılıs taraması yaptırdım bulmadı
    ve halen program fıles dosyam gızlı

anlasılan bu bende ıse yaramadı

Arkadaşım sen bir daha tarat derim bence neden dersen ilk seferde bulupta silemiyorsa ikinci kez mutlaka silecektir. Yine silinmiyorsa tek yapılacak işlem kalıyor. bilgisayara temiz bir format atıp dracula ile taratmak. burada format atarken c d vb. disketleride formatla derim. formattan sonra dracula il tarat yine virüs yoksa bilgisayar temiz demektir. sadece c formatlarsan virüs gitmez. virüs d de saklanıyor olabilir.bilgisayarına nod 32 smart security 4 business edition kur. ben kullanıyorum daha senin dediğin gibi virüsle karşılaşmadım. çünkü nod 32 hemen yakalıyor virüsü nereden bulurum dersen bana özel pm at ben sana türkçe versiyonun olduğu linki yollayım. birde dracula nın son sürümünü kur. sildikten sonra gizli klasörler seçeğini gösteri işratledin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 4 Eylül 2009; 11:19:22 >

• draculşa son surum

nod 32 son surum

evet daha sonra gızlı dosyaları goster sectım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEO06.8

draculşa son surum

nod 32 son surum

evet daha sonra gızlı dosyaları goster sectım

hala düzelmedi mi?. arkadaşım dracula ile taratırken flash belleğini takıyor musun. belki virüs senin flash bellekte hala duruyordur. bu virüs %90 flashtan bulaşıyor... sen flash belleğide tarat derim daha olmazsa bütün c yi d yi formatla öyle tarat derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 5 Eylül 2009; 7:46:12 >
  • evet arkadaslar burda yazanların hepsını denemem ragmen vrs tekrar gerı gelıyor en son care format attım ve su an ıcın sorun kalmadı gozukuyor
  • Arkadaşım ellerine sağlık gerçekten çok işime yaradı, gizli dosyalarımı sonunda görebildim, Allah senden razı olsun.
  • Dün akşam bu sayfadaki bir çok çözüm yollarını denememe rağmen Görev Yönetici ve Regediti düzeltemedim. Aslında msconfig bile açılmıyordu. Sorunu inaninki bende tam olarak çözemedim... O kadar uğraşmama rağmen sorun düzelmedi. Bu sefer sistem geri yükleme yaptım, film arşivimden birazını feda etmiş gibi oldum, oda işe yaramadı. Flash diski takar takmaz tekrar virüs sisteme bulaştı. Nedir bu bela yahu...

Neyse bugün formatlayıp tekrar temiz bir kurulum yapacağım, bakalım bu seferde bulaşacakmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEARSX

Dün akşam bu sayfadaki bir çok çözüm yollarını denememe rağmen Görev Yönetici ve Regediti düzeltemedim. Aslında msconfig bile açılmıyordu. Sorunu inaninki bende tam olarak çözemedim... O kadar uğraşmama rağmen sorun düzelmedi. Bu sefer sistem geri yükleme yaptım, film arşivimden birazını feda etmiş gibi oldum, oda işe yaramadı. Flash diski takar takmaz tekrar virüs sisteme bulaştı. Nedir bu bela yahu...

Neyse bugün formatlayıp tekrar temiz bir kurulum yapacağım, bakalım bu seferde bulaşacakmı.

tavsıyem format sonrsı sıstemı kontrol et ve ustune bır format daha at ve sıstemde ılk kuracagın prg nod 32 olsun sonra yap ne yapacaksan
    ben o sekılde hhalettım

• Dün gece format çektim temiz bir şekilde, C ve D diskini komple silip tekrar oluşturdum tabi. Kurtuldum bu lanet şeyden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golevez33

http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    linte verdiğim dosyayı bir çok arkadaş kullandı ve çok sevdi. gerçekten basit ve işe yararayan bir araç oldu.
    ama içerik konusunda kuşkuları olan arkadaşlar vardı. linkteki dosyanın içerdiği kodlar aşağıdadır. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

c:
    attrib -h -r -s autorun.inf
    attrib -h -r -s bittorrent.exe
    attrib -h -r -s sxs.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    attrib -h -r -s command.exe
    attrib -h -r -s msvcr71.dll
    attrib -h -r -s ie.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    attrib -h -r -s autorun.vbs
    attrib -h -r -s WSscript.exe
    del autorun.inf
    del bittorrent.exe
    del sxs.exe
    del copy.exe
    del command.exe
    del ravmonlog
    del msvcr71.dll
    del ie.exe
    del copy.exe
    del autorun.vbs
    del WSscript.exe
    del winfile.exe
    LUTFEN BEKLEYİNİZ...
    del WSscript.exe /a /s
    del autorun.vbs.exe /a /s

d:
    attrib -h -r -s sxs.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    attrib -h -r -s ie.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    del autorun.inf
    del bittorrent.exe
    del sxs.exe
    del copy.exe
    del command.exe
    del ravmonlog
    del msvcr71.dll
    del ie.exe
    del copy.exe
    del autorun.vbs
    del WSscript.exe
    del WSscript.exe /a /s
    del winfile.exe

e:
    attrib -h -r -s sxs.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    attrib -h -r -s ie.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    del autorun.inf
    del bittorrent.exe
    del sxs.exe
    del copy.exe
    del command.exe
    del ravmonlog
    del msvcr71.dll
    del ie.exe
    del copy.exe
    del autorun.vbs
    del WSscript.exe
    del WSscript.exe /a /s
    del winfile.exe
    f:
    attrib -h -r -s sxs.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    attrib -h -r -s ie.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    del autorun.inf
    del bittorrent.exe
    del sxs.exe
    del copy.exe
    del command.exe
    del ravmonlog
    del msvcr71.dll
    del ie.exe
    del copy.exe
    del autorun.vbs
    del WSscript.exe
    del WSscript.exe /a /s
    del winfile.exe
    g:
    attrib -h -r -s sxs.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    attrib -h -r -s ie.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    del autorun.inf
    del bittorrent.exe
    del sxs.exe
    del copy.exe
    del command.exe
    del ravmonlog
    del msvcr71.dll
    del ie.exe
    del copy.exe
    del autorun.vbs
    del WSscript.exe
    del WSscript.exe /a /s
    del winfile.exe
    h:
    attrib -h -r -s sxs.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    attrib -h -r -s ie.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    del autorun.inf
    del bittorrent.exe
    del sxs.exe
    del copy.exe
    del command.exe
    del ravmonlog
    del msvcr71.dll
    del ie.exe
    del copy.exe
    del autorun.vbs
    del WSscript.exe
    del WSscript.exe /a /s
    del winfile.exe
    i:
    attrib -h -r -s sxs.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    attrib -h -r -s ie.exe
    attrib -h -r -s copy.exe
    del autorun.inf
    del bittorrent.exe
    del sxs.exe
    del copy.exe
    del command.exe
    del ravmonlog
    del msvcr71.dll
    del ie.exe
    del copy.exe
    del autorun.vbs
    del WSscript.exe
    del winfile.exe
    CLS
    c:

del WSscript.exe /a /s
    cls
    BILGISAYARINIZI YENIDEN BASLATMAYI UNUTMAYINIZ.
    PING KOMUTU BU YAZIYI OKUYABILMENIZ ICIN KOYULMUSTUR. ISLEVI YOKTUR.

RESTART

çok güzel bi açıklama ve bat dosyası olmuş öncelikleellerine saglık.. ancak bunun bsit bir adımı olarak windowsda başlat çalıştıra cmd komutu vererek dos'a düşersin ve attrib komutu ile her bir sürücünün kök diznlerini içerigini korumalı ya da gizli görebilirsin daha snra da elle tek tek silersin ya da komut satırından devam edersşn ve virüsün temizlendigiğini varsayarsın senin ki sadece işi otomatik hale getirmiş. ancak unuttuğunuz bir şey var bn bu yöntemi dedigim gibi dos altından zaten kullanıyordum ancak kesi çözm degil ve o kadar basit diil. bilgisayrı yeniden başlatıp attrib komutu ve gerekli parametrelerle tekar bakın bakalım bu sefer daha değişik isimlerle yeni virüslerin geldiğini göreceksiniz. ben bu sorunun çözümü için antivirüs programları ile birlikte regedit ayarları ile ilgili yukarıda açıklamaları yapılan uygulamaların kullanılmasından yanayım.. bir de bunun için kullandığım trojan remover denen küçük ama kolay kullanımlık bi program kullanıyrm oldukça etkili. ayrıca o anda çalışmakta olan explorer.exe dosyası )ki bu dosya olmazsa windows'un o malum arayüzü olmaz= virüs bulaşmış halde iken bu bu virüsten dedigim gibi manuel olarak kurtulmak pek mümkün diil. işte bu program o an çalışmakta olan bu kritik dosyayı da temizleyebiliyor. bi deneyn derim. tarama sonrası ilgili virüsün e autoron.inf dosyasının srücülerinizin ana dizininde grünür hale geldigini ve uzantılarının değiltigini göreceksiniz. bu program ile görünr hale gelen virüsleri artık elle silebiirsiiz.. kolay gelsin hepinize...

• Çift Tıklama Sorunum ( (ammo) ViRus) vardı, kurtuldum..

bu sil.rar denilen şeyle ilk adımda geçti.. süper bir çözüm..

çok teşekkürler.. gına gelmişti sağ tıklamaktan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolantin -- 23 Eylül 2009; 18:44:33 >
  • çokkk sagol kardeş
  • Bilgiler için teşekkürler..
  • Konu için teşekkürler.Bende de aynı virüs vardı bunu uygulayınca düzeldi ancak bilgisayarı her yeniden açışımda virüs yeniden geliodu ve klasörleri gizli yapıodu ve görülemiodu.Sonra combofix yükledim tamamen sorun halloldu.Kesinlikle combofix tavsiye ederim.
  • Bana göre bireysel baya bi bir çözüm üretilebilir ama bana göre bunun için yapılmış bazı programcıklar bence bunlarla vakit kaybetmeyip başka şeylerle uğraşın.

Unutmayın akıllı olanlar kendi aklını daha akıllı olanlar başkalarının da aklını kullanır.

Program olarak Combofix kullanın hem vista hem xp hem de windows 7 de bile çalışıyor.
  • Teşekkürler.
  • off fitil etti sövecem artık autorun.inf esetnod32 war bir türlü silemiyor adam gibi temizlendi karantinaya alındı diyor sürekli çok rahatsız ediyor
  • Emeğine sağlık
    çok güzel çalışma olmuş çok işime yaradı
    Bende de aynı virüs vardı bunu uygulayınca düzeldi
    bendede belalı bir autroun virüsü vardı eset siliyor autorun.inf esetnod32 war bir türlü silemiyor adam gibi temizlendi karantinaya alındı diyor sürekli çok rahatsız ediyor
    fakat kendi orda sinir bozucu pc ye usb flaş belleği her takışta geri geliyor siliyorum her takışta tekrar geliyor bu dediklerini aynen yaptım süper kurtuldum

bu program ile görünr hale gelen virüsleri artık elle silebiirsiiz.. kolay gelsin hepinize.

süper bir çözüm.
  • Çok Güzel Bilgiler Sağol.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.