Şimdi Ara

GİZLİ NUMARADAN ÇILDIRACAGIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BİRİSİ BENİ AYDINLATSIN YAW. TELFONM AVEA. GİZLİ NUMARALARA KAPALI AMA GİZLİ NUMARLARDAN HERGUN ARANALYRM BU NASIL İŞ ŞİMDİDEN TEŞEKKRLER..

• Yurtdışındaki bir tanıdığınız sizi arıyor olabilirmi?
  • telekomun bazı hatları analogdur. analog hatlardan gelen aramalar engellenememektedir.

eski oturduğumuz evde ki numaramız analogdu ve kesinlikle cep telefonunda gözükmüyordu.

sizin sorununuz da böyle bir şey olabilir.. veya yurtdışı kaynaklı bir arama da olabilir. benim aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 25 Nisan 2011; 0:07:00 >
  • YURT DISINDA TANIDIGM VAR AMA ARAMAZ O.. BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞKKR EDERİM. ANALOG OLMA İHTİMALİ YUKSEK OZAMAN...
  • Avea kullanırken aynısı başıma geldi. Gizli numarayı engelleme açık. Ama gizli numaralardan aranıyorum. Isin komik yanı gizli numarayı kapatmaya çalıştığımda da hata alıyordum. En sonunda mail atıp durumu bildirdim. Ve bir hafta sonra aradılar ve artık gizli numaralardan aranamayacağımı fakat sabit telefonlardan gelen gizli aramaları engelleyemediklerini söylediler...
  • İnternet üzerinden iletişim sağlayan voip servislerinden felan aranıyor olabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla onlardan da numara çıkmıyor bazen.
  • Sabit tel no saklanabiliyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli numara aradı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B€RK

Sabit tel no saklanabiliyor mu

beni aradıklarında mobil operatör'den arayan gizli numaraları engelleyebildiklerini. sabit telefonlardan arandığı zaman onu engelleyemediklerini söyledi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.