Şimdi Ara

Gizli sorunun cevabi için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gizli sorumun cevabi için site aracılıgıyla gm'lere mesaj atabilecegim yada iletecegim bir adres var mi? varsa nedir? bir faydasi olabilir mi? yeni char aç demekten başka bir çözümü var mi bu işin? charin mail adresini herşeyini biliyorum 6 aylık oldugu icin ve pekde önemsemedigimden gizli soruyu unuttum

• üzgünüm bu şekilde elde edemezsin..

Gmler "gizli soru ve id" üzerinden işlem yaptıklarını duymuştum.. yani gizli soruyu bilmeyen ya da unutan kişinin o charı hacklemeye çalışan biri olduğunu da düşünebilirler..

bu nedenle yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum ama sen yine de şansını bir dene derim..

resmi site forumundan bir mod ya da yöneticiye sorununu "ingilizce" bir şekilde pm yoluyla atarsan sana hangi işlemleri gerçekleştirmen gerektiğini büyük olasılıkla anlatacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LooKinG

üzgünüm bu şekilde elde edemezsin..

Gmler "gizli soru ve id" üzerinden işlem yaptıklarını duymuştum.. yani gizli soruyu bilmeyen ya da unutan kişinin o charı hacklemeye çalışan biri olduğunu da düşünebilirler..

bu nedenle yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum ama sen yine de şansını bir dene derim..

resmi site forumundan bir mod ya da yöneticiye sorununu "ingilizce" bir şekilde pm yoluyla atarsan sana hangi işlemleri gerçekleştirmen gerektiğini büyük olasılıkla anlatacaktır...

Ama arkadaşım hacklemeye calisan biri gizli sorunun cevabi sorulmadan önce mail adresini bulmasi lazim.
    önce mail dogrulaniyor sonra sifre soruyor belki diyerek umutlanmiştim.
  • Ben Daha önce bug report aracılığla konu hakkında yardım istemiştim gelen cevapta;

Türkçesi Şöyleydi;
    "Gizli sorularınıza verdiğiniz cevaplar sizlerin sırlarıdır bizler sırlarınızı kimse ile paylaşmayız, Gizli Sorularınızın cevaplarını gm ler de bilemez"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.