Kendime Ch Str çar kasıcam bu 2 çar arasında kaldım.Hangi çar ile daha rahat lvl atlanır,hangi çar ile solo kasmak daha zevkli olr,hangi çar pvpde daha sağlam olr gibi sorular war aklımda.Sizce hangi çarı kasmalıyım
Plwl yaptıracaksan ikiside aynı zaten. Başta sp farm yapacam sonra kendim kasıcam diyosan bow charı öneririm. Hem kasması daha kolay olur. Pvp ye gelince her charı oynamasını bilene. Kimine göre nuker kimine göre glavie kimine göre bowdur. Bu sana kalmış birşey. Örn mesela ben ch char açacak olsam (bu aralar eu takılıyorum) ya full int bow kasmayı düşünürüm mesela. Ama eu chardan ch chara geçmeye yemiyo. Gerek exp, gerekse kasma kolaylığından olsa gerek.
bn gerçi daha önce hiç glavie çar kasmadığım için glavie çarlar hakkında pek bilgim yok.glavie çar açsam solo kasarken sıkılır mıym bilmiorum :S
quote:
Orijinalden alıntı: Th3_Leqend
bn gerçi daha önce hiç glavie çar kasmadığım için glavie çarlar hakkında pek bilgim yok.glavie çar açsam solo kasarken sıkılır mıym bilmiorum :S
solo derken elle mi kasacaksın yoksa bot mu?
her ikiside elle kasarken bile sıkılmıyacağım bi çar arıyorum
O zaman eu char düşüneceksin. Parti sistemini benimsersen pc nin başından kalkmassın :)))
quote:
Orijinalden alıntı: Son Kez
O zaman eu char düşüneceksin. Parti sistemini benimsersen pc nin başından kalkmassın :)))
bnm ztn wizz çarım war ama eular pek sağlam olmuo(ch gibi olmuo) eu çarlar ztn ptlerde çok rahat yer buluyorlar ama chler daha ii ya
Bence sen wizz. kasmaya devam et ilerde pişman olmazsın. Ha ama illa ch diyosan bow derim. int yaparsın str yaparsın oda sana kalmış.
Glavie kasma yönünden fena sayılmaz.Kendi levelinde yüksek mobları rahat kesebilirsin. Blader kadar yavaş değil,nuker kadar hızlı kasılmaz ama.Kasma ve pvp açısından zevkli işi bilirsen Sonuçta tüm oyun genelinde en yüksek cana sahip charı oynuyacan
quote:
Orijinalden alıntı: _AlligatoR_
Glavie kasma yönünden fena sayılmaz.Kendi levelinde yüksek mobları rahat kesebilirsin. Blader kadar yavaş değil,nuker kadar hızlı kasılmaz ama.Kasma ve pvp açısından zevkli işi bilirsen Sonuçta tüm oyun genelinde en yüksek cana sahip charı oynuyacan
bowdanda yawaş ama deil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Th3_Leqend
quote:
Orijinalden alıntı: _AlligatoR_
bowdanda yawaş ama deil mi?
Yavaş.Ama uçurumlar kadar fark yok. Sen zevk aldıktan sonra bow'dan hızlı kasarsın
Warrior / Cleric
Glavie elle kasmak zevklidir Fırlatmayla toplar,dönmeyle kesersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme