Şimdi Ara

Glavie yapılandırma yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle oyunu bırakmıştım ve yeni başladım şu an 20 lvlım premium alıcam eger oyuna girebilirsem 2 gündür giremiorumHerneyse 16 lvl da bow fire da 16 lvlda fakat 100 lvlda bow güçlüymüş fakat dier lvllarda glavie nin güçlü olucağı söylenior bunun üzerine bende bowu glavie ye çevirmeyi düşündüm bu bowun skillerini sıfırlamak ne kadar zamanımı alır ve glavie yi açtıktan sonra fire light mı fire cold mu gidiyim tavsiyelerinizi bekliyorum

• Bence yeni char aç skill sıfırlamakla uğraşma hemde yeni açtığın chara Farm yapmış olursun. Glavie kasacaksan önerim kesinlikle kasılırken fire - lightning yapman. Yoksa çok zor kasarsın. Chines STR charlar genelde kafa kafayadır. 100 LvL da bence glavie ve bow'a PvP açısından bakarsan yenişeceklerini sanmıyorum. İtemler ve skiller eşdeğer olduğu taktirde tabii.
  • bence gerek yok nie yeni çar açıım ki 16 lvlda şimdi başlarım curst toplamaya 40 lvlda fln (en faza)topladıklarımı veririm zaten yeter o kadrda ne kadar para harcamam gerekir peki ortalama şu an bow 16 fire 16 fire a ellemiyicem bow 16 fakat kuş 1 combo 1 bide anti devil dı sanırım o 7 lvl ne kadar tutar toplam para
  • eger cok glavie istiyorsan kas ama hic ii olmaz,vs de zorlanırsın,uniglerde zorlanırsın,lvl kasamassın cunku sana kolay ks yaparlar,ve de yakından dovstugun icin bow charlar combo skill kulanarak s eni sürekli iteklicekler sende sinir olacak ve yatacaksın,unig kesemessin nuke,wizard,xbow gibi charlar elinden alır,ve lvl kasarken surekli ks yersin
  • Bu ne yav Glavie charlarını herkes yerden yere vuruyo kaldırsınlar bu buildi o zaman boşu boşuna durmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrestiqE

bence gerek yok nie yeni çar açıım ki 16 lvlda şimdi başlarım curst toplamaya 40 lvlda fln (en faza)topladıklarımı veririm zaten yeter o kadrda ne kadar para harcamam gerekir peki ortalama şu an bow 16 fire 16 fire a ellemiyicem bow 16 fakat kuş 1 combo 1 bide anti devil dı sanırım o 7 lvl ne kadar tutar toplam para

Kardeş Söyleyim ben sana nedenini. 40 LvL a kadar curst toplaman hiç kolay değil. Kendin kasılcaksan her mobdan düşen görevi almaktan sıkılacaksın ve zaman kaybı olacak. Taksi ile kasılacaksan görevi toplatman için pet alman gerekir ki bu LvL da hiç ihtiyacın yok. Ama tersini düşünürsen yeni bi char açıp 20 LvL yapman ne kadar az bir zamanını alır sen düşün.
  • Her cap'in gözde build'leri ve gözden düşmüş build'leri vardır..Mesela 70 cap'ta glavierin ezici bir üstünlüğü vardı..Şimdi ise glavier tutulmuyor..İleride ne olur bilinmez..Str olursan beğenmediğin takdirde blade'ye veya bow'a çevirebilmen mümkün zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiiLeT

quote:

Orijinalden alıntı: PrestiqE

bence gerek yok nie yeni çar açıım ki 16 lvlda şimdi başlarım curst toplamaya 40 lvlda fln (en faza)topladıklarımı veririm zaten yeter o kadrda ne kadar para harcamam gerekir peki ortalama şu an bow 16 fire 16 fire a ellemiyicem bow 16 fakat kuş 1 combo 1 bide anti devil dı sanırım o 7 lvl ne kadar tutar toplam para

Kardeş Söyleyim ben sana nedenini. 40 LvL a kadar curst toplaman hiç kolay değil. Kendin kasılcaksan her mobdan düşen görevi almaktan sıkılacaksın ve zaman kaybı olacak. Taksi ile kasılacaksan görevi toplatman için pet alman gerekir ki bu LvL da hiç ihtiyacın yok. Ama tersini düşünürsen yeni bi char açıp 20 LvL yapman ne kadar az bir zamanını alır sen düşün.

adam ztn pre alacam dedi pre alacagın zmn pet şart cunku ikide bir durup para toplarsann ooooooo cok zmn kaybedersin,sen pre +pet al curset gorevinide al tmmdır

• blood soul sen ne kasıosun peki ??
  • sword shiled nuke cold+light+bicheon
  • hangi server ve nickin ne ?
  • Bence bu LvL da pet'e gerek yok. Pet alacağını söylememiş zaten. Ama pet alırım derse o ayrı. Petin yoksa skill kapama görevin çok zamanını alır ama söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

sword shiled nuke cold+light+bicheon

En iyisi
  • ewt itemelr saglamsa bow be blade kafa tutabilirsin ama snow bittimi biraz riskli,snow bitene kadar kesmek lazım:D
  • Ya beyler sadece lvl 16 bow nie bu kadar uzun sürsün ki 90 fln değiliz
  • bak bence al pre+pet yarım saate lazım oladugu kadar curset toplarsın bu kadar kolay,
  • pte alıcak silk yokta sadece prelik var ellede en fazla 1 güne toplarım da oyuna girebilirsek 2 gündür girmeye çalışıom silk var pre alamıom olaya baqpeki glavie in buildi fire light mı fire cold mu olsun ??
  • fire %100 de cold light sen sec,cold defans,snow filan,light hız,parry raito
  • yaw sende demişsin 90 deilsinki yeni char ac al 10 liraya 100 m taxiyle krallar gibi kasıl son yorumu okuyana kdar cıldırcaktım Yeni char ac elle bile 16 cokk rahat olursun ki taxiyle günde 35 fln yaparsın (pre ile coşarsın) benim görüşüm bu bir gün cokdaha zaman kazandırır sana
  • Yalnız bn bowu sıfırladıktan sonra glavie açıcam diye bişey demedimki sadece o skilleri kapatıcam dedim lvl 35 olrm o zmn skilleri kapatırım sonuçta ondan skill gelicek deil mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.