Şimdi Ara

Global blue tax free

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi geceler...iphone'u Hollanda'dan aldım...Belçika'dan uçağım...tax free iadesini Belçika global bluedan alabilirmiyim?
    Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet. Avrupayi nerden terk ediyorsaniz ordan alacaksiniz

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi dostum. Aslında her yerden alınması gerekir diye düşünüyordum bende. Fakat bu yaz Amsterdam'dan alışveriş yaptım tax free belgesini aldım. Daha sonra arabayla Köln'e geçtim. Buradanda fotoğraf makinesi vs aldım ve Köln havaalanında TaxFree iade işlemlerini yapmak istediğimde Amsterdam'dan aldıklarımı kabul etmediler maalesef.
  • oguz440 O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, TaxFree iade işini Hollanda'da hallet. En azından gümrük ofisinden onaylattır. Bir üst mesajda bahsettim, aynı sorunu yaşadım, yanmasın 200 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celilbey

Yanlış bilgi dostum. Aslında her yerden alınması gerekir diye düşünüyordum bende. Fakat bu yaz Amsterdam'dan alışveriş yaptım tax free belgesini aldım. Daha sonra arabayla Köln'e geçtim. Buradanda fotoğraf makinesi vs aldım ve Köln havaalanında TaxFree iade işlemlerini yapmak istediğimde Amsterdam'dan aldıklarımı kabul etmediler maalesef.

Ben kendi tecrubemi aktartim. Daha once benzer sekilde aldim, sorun cikmadi. Sizdede sorun olmus. Malesef bu tur uygulamalarda keyfi durumlar yasaniyor.

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Evet aslında olması gereken de sizin söylediğiniz şekilde. Dünya'da bulunan onlarca Tax Free Ofisi'nden birinden iade alınabilir olarak anlıyorum bende. Sanırım faturanın ürünün alındığı ülkede Gümrük Ofisinde onaylatılması gerekiyor şartı var. Tabii bir de Avrupa Birliği ülkelerinini tek devlet olarak düşündüğümüzden pratikte sıkıntı yaşıyoruz.

Farklı ofislerde farklı uygulamalar da oluyordur, bunu da göze alarak işi sağlama almak en iyisi olur kanaatimce. Zira tekrar geriye dönmek imkansızdır netice olarak.
  • Ilginiz için teşekkür ederim...Hollanda'dan aldığım iphone'a ilişkin tax free refund Belçika'dan aldım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tax Free iPhone Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Bulgaristan Tax Free
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun. @Gduman ın dediği gibi olmuş. Demek oluyorki acentelikler keyfi uygulama yapabiliyor.

• Sağol Celil...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.