Bildirim
Global blue tax free
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet. Avrupayi nerden terk ediyorsaniz ordan alacaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış bilgi dostum. Aslında her yerden alınması gerekir diye düşünüyordum bende. Fakat bu yaz Amsterdam'dan alışveriş yaptım tax free belgesini aldım. Daha sonra arabayla Köln'e geçtim. Buradanda fotoğraf makinesi vs aldım ve Köln havaalanında TaxFree iade işlemlerini yapmak istediğimde Amsterdam'dan aldıklarımı kabul etmediler maalesef. -
Arkadaşım, TaxFree iade işini Hollanda'da hallet. En azından gümrük ofisinden onaylattır. Bir üst mesajda bahsettim, aynı sorunu yaşadım, yanmasın 200 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: celilbey
Yanlış bilgi dostum. Aslında her yerden alınması gerekir diye düşünüyordum bende. Fakat bu yaz Amsterdam'dan alışveriş yaptım tax free belgesini aldım. Daha sonra arabayla Köln'e geçtim. Buradanda fotoğraf makinesi vs aldım ve Köln havaalanında TaxFree iade işlemlerini yapmak istediğimde Amsterdam'dan aldıklarımı kabul etmediler maalesef.
Ben kendi tecrubemi aktartim. Daha once benzer sekilde aldim, sorun cikmadi. Sizdede sorun olmus. Malesef bu tur uygulamalarda keyfi durumlar yasaniyor.
Evet aslında olması gereken de sizin söylediğiniz şekilde. Dünya'da bulunan onlarca Tax Free Ofisi'nden birinden iade alınabilir olarak anlıyorum bende. Sanırım faturanın ürünün alındığı ülkede Gümrük Ofisinde onaylatılması gerekiyor şartı var. Tabii bir de Avrupa Birliği ülkelerinini tek devlet olarak düşündüğümüzden pratikte sıkıntı yaşıyoruz.
Farklı ofislerde farklı uygulamalar da oluyordur, bunu da göze alarak işi sağlama almak en iyisi olur kanaatimce. Zira tekrar geriye dönmek imkansızdır netice olarak. -
Ilginiz için teşekkür ederim...Hollanda'dan aldığım iphone'a ilişkin tax free refund Belçika'dan aldım...
Hayırlı olsun. @Gduman ın dediği gibi olmuş. Demek oluyorki acentelikler keyfi uygulama yapabiliyor.
Sağol Celil...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- app store"dan uygulama indiremiyorum fatura bilgisi istiyor
- imei numarasından yer tespiti programı
- apple kimliğine giriş yapma talep edildi
- telefoncudan iphone alınır mı
- iphone 14 pro max imei atma
- gizli numaradan arama
- ios 18 almayacak telefonlar
- iphone 15 ve 15 pro max karşılaştırma
- yeni emojiler
- format nasıl atılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X