Hocam başlığı güncelleyin isterseniz Model O da aynı fiyattan stokta görünüyor. Glorious Model O Siyah Gaming Mouse https://www.sinerji.gen.tr/glorious-model-o-siyah-gaming-mouse-p-43162< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 11 Haziran 2022; 0:14:1 > |
Glorious Model O Kablolu Oyuncu Mouse 314 TL 🔥🔥🔥🔥 Bitti (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler hocam ekledim
-
-
3 pc 5-6 tane SteelSeries olunca almanın çok gereksiz olduğunu düşünüyorum ama canım çok istiyor bu Glorious ' lardan bir tane kullanmak.
-
Razer DH v2 yi yeni aldım (4ay) glorious model o almak birşey katar mı ?
Edit: Elim biraz büyük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 11 Haziran 2022; 8:31:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Bir adet Model O sipariş ettim. Bu fiyata gerçekten sıcak...
-
Bir süredir takip ediyordum paylaşım için teşekkürler model o aldım bi tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
stok var gözüküyor, almak isteyen için.
-
Ürünü yaklaşık 2 yıl kullandım kesinlikle memnun kalınacak mouse. Ürün hala stoklarda ve bu fiyata kaçmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yedek olarak bile alınır bence imkanınız varsa kaçırmayın.
-
malı da ne övdünüz yav, bir tane aldım ikinciyi yedek mi alsam diye düşünüyorum sizin yüzünüze
fırsatı paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim buarada :)
-
Kablosuza alıştıktan sonra kablolu fare kullanmak istemiyorum ama alasım geldi yine de. Kendimi tutacağım galiba.
-
Bungee diye kablolu mouse için aparatlar var.
Benim kendi çözümüm ise masamın sağında ekstra raf var. Farenin kablosunu oradan sarkıttım, kablosuz gibi kullanıyorum
-
Ekstradan bir de aparat almayı hiç istemem :)
Katar Pro wireless var bende ve elime tam oturuyor, bu ondan daha büyükmüş zaten. Almamak için bir sebep daha çıktı.
-
Bu sinerjiden iptal nasıl yapabiliyoruz . Sitede siparişlerimde iade ibaresi yok benim siparişimde diyelim . Aranmıyor haftasonu telefon yok . Mail atarım 2 gündür cevap yok :)
-
Model D daha çok hoşuma gitti ama O sipariş edicez artık :(
-
SS Rival 3 var orta tekerlek arada tutukluk yapıyor üfleyince geçiyor.
Değiştirsem mi acaba Glorious O ile tavsiyesi olan var mı?
-
Şu anda Model O için fiyat 299 TL
-
15 TL Kargo ücreti var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X