Şimdi Ara

Glorious Model O Kablolu Oyuncu Mouse 314 TL 🔥🔥🔥🔥 Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 14 Haziran 2022; 22:24:36 >

• Donanımdan anlamayıp donanım hakkında yorum yapanları işaretlemek için forumda engelliyorum. Sende bjkyener ile birlikte sıcak fırsatlarda gördüğüm donanımdan gram anlmayıp ama herşeye yorum yapanlardansın, bilgin sıfır ama herşeye yorumun var, pc hakkında bilginiz sıcak fırsatlardan ibaret, şu mesajını görünce boşuna engellemediğimi kanıtlamışsın. Yine şaşırtmamışsın model d ve rival 3 karşılaştıracak kadar üstüne rival 3 güncel yazmış  Bazen çok mu acımasız oluyorum diyorum ama bir kerede şaşırtın be... Hayır birde biri üst seviye ergo biri giriş seviyesi ambidextrous mouse bu ikisini karşılaştırmak bile saçma şunu yazaraken bile utandım...

@No Way Out

26 bin mesajın var ama bu forumdan hiç bir şey öğrenmemişsin.

Üstün olduğunu düşünüyorsan sana konuya yaz dedik.

İki fareyi karşılaştırdığın zaman kağıt üstünde SS Aerox 3 fersah fersah tokatlıyor.

Rival 3 için güncel hali dememin sebebi ise tasarımsal anlamında benzer olması ve "Aerox" kelimesini unuttuğumdan dolayıydı. Rival 3 güncellenip Aerox 3 olarak piyasa sürülmesi.

Acıyorum sana sadece bu forum sana yaramamış başka bir foruma geç istersen.

• Double click yapan omron 20m kullanıyor.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Double mouble bu fiyata on numara. Kailh gm 8.0 al tak. Çok sorun değil

• 20 milyon tıklama ömrü 250 ıps yazıyor.

Değerler böyleyse sıcak değil.

69 Gram hafifliği için belki tercih eden olur ancak steel series rival 3 güncel bir oyuncu mouse vardı o çok daha iyi duruyor.

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Bunun rakibi Aerox 3 olması lazım yanlış bilmiyorsam. 300-400 aralığında fiyatta o avantaj olur.

• Ergo mouse ile ile rival 3 aerox 3 karşılaştıranda gördükya daha ne saçmalık görecez bakalım sıcak fırsatlarda... Rival 3'e güncel demiş birdeGlorious Model O Kablolu Oyuncu Mouse 314 TL 🔥🔥🔥🔥 Bitti 

rival 3 rgb vasat bir mause ben kulandım hiç memnun kalmadım logitech g300s ten geçiş yapmıştım g300s arattı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDL4X -- 10 Haziran 2022; 20:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @No Way Out

Yanlış bilgi verildiğini düşündüğün her insanı engelleyecek kadar özgüvensiz misin?

Konuda farenin üstün olduğunu düşünüyorsan ıspatını koyda insanlar doğru ürüne yönelsin o zaman?

• Yapıştırdım keke eyw

• ReDL4X R kullanıcısına yanıt

Eline tam oturmadığı için olabilir.

Normal Rival 3 1 sene felan kullandım ve ilk kullandığımda söylediğim tek kelime adamlar yapmış.

Ufak ve orta eller için tam bir biçilmiş kaftan. CS GO da awp ile attığım keskin atışların haddi hesabı yok. O zaman Logitech 102 geçmiştim.

Donanımdan anlamayıp donanım hakkında yorum yapanları işaretlemek için forumda engelliyorum. Sende bjkyener ile birlikte sıcak fırsatlarda gördüğüm donanımdan gram anlmayıp ama herşeye yorum yapanlardansın, bilgin sıfır ama herşeye yorumun var, pc hakkında bilginiz sıcak fırsatlardan ibaret, şu mesajını görünce boşuna engellemediğimi kanıtlamışsın. Yine şaşırtmamışsın model d ve rival 3 karşılaştıracak kadar üstüne rival 3 güncel yazmış Glorious Model O Kablolu Oyuncu Mouse 314 TL 🔥🔥🔥🔥 Bitti Bazen çok mu acımasız oluyorum diyorum ama bir kerede şaşırtın be... Hayır birde biri üst seviye ergo biri giriş seviyesi ambidextrous mouse bu ikisini karşılaştırmak bile saçma şunu yazaraken bile utandım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 10 Haziran 2022; 20:55:6 >
  • @No Way Out

26 bin mesajın var ama bu forumdan hiç bir şey öğrenmemişsin.

Üstün olduğunu düşünüyorsan sana konuya yaz dedik.

İki fareyi karşılaştırdığın zaman kağıt üstünde SS Aerox 3 fersah fersah tokatlıyor.

Rival 3 için güncel hali dememin sebebi ise tasarımsal anlamında benzer olması ve "Aerox" kelimesini unuttuğumdan dolayıydı. Rival 3 güncellenip Aerox 3 olarak piyasa sürülmesi.

Acıyorum sana sadece bu forum sana yaramamış başka bir foruma geç istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 10 Haziran 2022; 20:51:57 >
  • Bitti bile. Adamlar 40 dolarlık fareyi 17 dolara sattılar hala burada kavga edip boşu boşuna birbirinizi kırıyorsunuz. Yarın ikinci el ilanlarında 450 liradan satışa koyanları görürsünüz ki o paralara bile alanlar çıkacak.

• Aynen hocam o yüzden konuyu açmadan 1 tane sipariş vermiştim Glorious Model O Kablolu Oyuncu Mouse 314 TL 🔥🔥🔥🔥 Bitti 

• -YLCN kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın. Gerçekten sıcak bir fırsattı. Ben almadım ama güzel bir paylaşımdı. Amiyane bir tabirle söylemek gerekirse şu paraya şu fareyi çalan satmaz.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Double click falan yapmıyor. Doubleclick yapanlar 50m omronlar. Bunlar özel seçilmiş 20m switchleri kullanıyor.

Model o kullanıyorum 2 yılı geçti. Uygulamasından debounce time en düşük 4ms'e ayarlamama rağmen halen sapasağlam. Hatta adamların subredditinde minecraftcılar bu mouse'a nasıl doubleclick yaptırabilirim hiçbir ayarda doubleclick diye konu açıyor.

Harika fiyatmış ama bitmiş.

• Teşekkürler hocam, yararlandım.

• OMEGALUL O kullanıcısına yanıt

70 Milyon 80 Milyon tıklama ömrü vaad eden Razer, Steel Serises , Logitech , Corsair gibi kendini kanıtlamış markalar teneke switch mi kullanıyor?

Logitech G102 10 milyon tıklama ömrü vermesine rağmen çift tıklama sorunu çıktı ve güncel verisyonu "lightsync" çıkararak bu sorunu ortadan kaldırdı.

Hala bir kaynak ıspat olmadan bir şeyler yazıyorsunuz ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Bir laf edildiği zaman işkembeden atılmaz onu kaynaklarıyla beraber destekleyecek şeyler yazmak gerekir.

Tekrar yazıyorum bizim bilgimizin dahilinde gözümünden kaçmış bir şey varsa kaynaklarıyla yazın diyoruz bizde bilinçlenelim.

Öncelikle sakin ol sana laf söyleyen mi oldu? Konunun başından beri dalaştığın kişi ben değilim karıştırdın herhalde. Kaynaksız double click yapıyor diye senin tabirinle "işkembeden atan" kişi ben değilim...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.