Bildirim
Glossy Ekran mı Antiglare ekran mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: losthell
http://www.anandtech.com/print/2645
Baktımda fotolar tatmin etmedi beni sene hangisi? -
bence kesinlikle glossy. parlak ekranda renkler daha canlı bence mata göre. adı üstünde mat.
hem yansıma sorunu da yok (bence). -
Çok az kişi, yazdı ya :D kimsenin fikri yok galiba bu konuda -
Bence de Glossy Çok daha canlı ve gerçekçi. -
glossy ekranlarda renkler daha canlı gözüküyor fakat güneşe çıktığınızda ekrandakini değil kendinizi görüyorsunuz yansımadan dolayı. antiglare bu yönden daha iyi, eğer hep az ışıkli ortamda kullanacaksanız glossy daha iyi fakat fazla ışıkli yerlerde de kullanmak isterseniz antiglare daha uygun -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanesref
glossy ekranlarda renkler daha canlı gözüküyor fakat güneşe çıktığınızda ekrandakini değil kendinizi görüyorsunuz yansımadan dolayı. antiglare bu yönden daha iyi, eğer hep az ışıkli ortamda kullanacaksanız glossy daha iyi fakat fazla ışıkli yerlerde de kullanmak isterseniz antiglare daha uygun
Evet isin ozeti budur.
Fikrimi soracak olursan da Glossy derim. -
genelde kafede ve gün ısığında kullanacağım desem hangisini onerirsiniz? -
bi tek gunes degil eger arkanizda ekrandan gozunuze yansiyacak sekilde bir lamba denk gelirse yine rahatsiz ediyor. ben mat derim bir glossy kullanicisi olarak ama en onemlisi yuksek cozunurluklu modeli(1650x1080) tercih etmelisiniz -
Fikir vermesi icin bir foto. -
Mat ekran derim ben. Parlak ekran oldukça rahatsız edici olabiliyor, film izleyip oyun oynarken falan. Ben 13'' lerde mat ekran seçeneği olsa onu tercih edecektim ama yoktu malesef... -
cevaplar için teşekkür ederim,genllikle gun isiginda kullanacagim icin mat ekrani tercih edecegim...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pt.com güvenilir mi
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- macbook touchpad tıklamıyor
- macbook klavye ışığı açma
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- google öne çıkan fotoğraflar
- macbook air m4 ne zaman çıkacak
- yazılım için laptop önerisi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X