Şimdi Ara

GM 4 BİN CHEVROLET'İ GERİ CAGIRIYOR!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD’li otomobil üreticisi General Motors (GM), 4 bin 296 adet Chevrolet marka aracını geri çağıracak.

ABD’li otomobil üreticisi General Motors (GM), ABD’deki 4 bin 296 adet Chevrolet Sonic marka aracını geri çağıracak.

ABD Ulusal Otoyolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) yetkililerince yapılan açıklamada, GM’nin frenlerdeki teknik bir arıza nedeniyle 4 bin 296 adet Sonic model aracını geri çağıracağını belirtti.

Açıklamada, 14 Ocak tarihinden itibaren başlanacak geri çağırmalardan 2 Haziran-21 Kasım 2011 tarihleri arasında üretilen araçların etkileneceği belirtildi.

GM, şuana kadar sorunla ilgili herhangi bir kaza raporu bildirilmediğini kaydetti.

Sonic araçlar, Chevrolet’nin ekonomik modelini oluşturuyor.

BUGÜN İTİBARİYLE BU HABER GAZETEDE YAYINLANMIŞTIR AVEO VE SONİC AYNI ARAÇ FRENDEN DOLAYI TEKNİK BİR ŞİKAYET FORUMDA GÖREMEDİM BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI?

http://ekonomi.milliyet.com.tr/gm-4-bin-chevrolet-yi-geri-cagiriyor/ekonomi/ekonomidetay/31.12.2011/1482745/default.htm

• Teknik bi arıza varmış. Yani normal sürüşte anlaşılamayacak birşey. Atıyorum ekstrem birşeyde veya bi durumda ortaya çıkma ihtimali olabilecek bi sorun yüzünden çağırılmış olabilir.

Yani şikayet olmaması normal :)

Acaba türkiyedeki araçlardada varsa çağıracaklar mı çok merak ediyorum
  • benım arabanın ulkeye gelisi ekim. demekki cagırırlarsa aynı kapsamda
  • Merhabalar ,

Öncelikle endişenizi anlıyorum fakat endişelenmenizi gerektiren birşey olmadığını belirtmek isterim.
    Amerikada üretilen Aveo araçlar Amerikan pazarı için üretilmiştir ve Avrupa pazarına araç verilmemektedir.Avrupa pazarı için üretilen araçlar
    sadece Chevroletin Güneykore fabrikasında üretilmiş olup şuan böyle bir sorunla karşılaşmadık
    bize herhangi bir aveo kullanıcısı müşterimizden böyle bir şikayet gelmemiştir.Bilgilerinize.

Saygılarımla,

Murat ERDEM
    Chevrolet çiftkurtlar satış danışmanı
    5544662035
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.