Şimdi Ara

GM DİSCOVERY ANA EKRAN TELEFON VE REHBER BUTONU SİLİNDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
31.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR REHBER VE TELEFON BUTONU SİLİNDİ VE GERİ NASIL GETİRİLİR HİÇ BİLMİYORUM TELEFONU RESETLEMEK İSTEMİYORUM BİDE SON GÜNCELLEMEDEN SONRA ALT BUTONLAR HEP YANIYOR

• uygulamalar menüsünden basılı tutarak ana ekrana taşıyabilirsin
  • ana menülerde de yok maalesef... başka bir yolu var mı?
  • Exdialer indir marketten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o tür uygulamaları kullanmak istemiyorum, menülerde ana ekranı sıfırlama gibi bi seçenek yok mu ?
  • Çözebilen yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir launcher kurmayı dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ana ekranda sol tuş --> Masaüstüne Ekle --> Uygulama --> Eklemek istediğin uygulamaya basılı tut ve yukarıdaki küçük ekrana sürükleyip bırak.

http://i.hizliresim.com/RboYG6.png

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun arkadaşın telefonunda oldu bugün forumlara göz attık çözümü hala yok gibi gibi.. General mobile discovery 2 mini telefonu bi güncelleme yaptı rehberi de yedekledi sözde... telefon kapandı açıldı rehber ikonu kaybolmuş menüde de yok ,, yani rehber uygulaması yok ortada.. dışardan arama geliyor ama siz arama yapamıyorsunuz .. Telefon rehberi google üzerinden kayıt edilmediği için maalesef geri alamıyoruz. Diğer yandan gelen aramada hepsi değilde bazı numaralar kayıtlı olanlar yani falancı kişi diye ismi çıkıyor .. Güncelleme yapmasak daha iyiydi bilemedik daha iyi olacak sandık ama mahfetti telefonu sanırım. Konuyu çözebilen arkadaşlar var mı? Yoksa garantiyemi vereceğiz..?
  • Arkadaşlar maalesef aynı sorun bende oldu. Telefon aynı. Burada bir çözüm olmamış ama umarım şimdi vardır. acil yardımınızı bekliyorum. Rehber benim için çok önemliydi. Nasıl geri getiririm???
  • Arkadaşlar link vermek uygun mu bilmem ama şu adreste yazılı olan cevap sorunumu çözdü. Paylaşayım istedim...

http://www.teknosoru.com/6726/rehber-ikonum-yok-arama-yapamiyorum
  • Ayarlar-> Uygulamalar-> Çark simgesi -> Uygulamaları Sıfırla, sorunu çözecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.