Şimdi Ara

GM Discovery nexus rom kamera ayar sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nexus rom kullanıyorum.yalnız kamerada bi sıkıntım var.kamerayı ayarları yapıp kapadıktan sonra her açışımda tekrardan varsayılan ayarlara dönüyor.bu ayarlarımı asıl kaydedebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihattyılmaz -- 14 Ağustos 2013; 12:24:23 >

• nexus romu bende bir süre kullandım kamera ayarları ile sorun yaşamamıştım.wipe data cache yapıp tekrar yükleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: scankurban

nexus romu bende bir süre kullandım kamera ayarları ile sorun yaşamamıştım.wipe data cache yapıp tekrar yükleyebilirsiniz

onu denedim yine aynısı oluyor
  • arkadaşa katılıyorum bende yazacaktım bu sorunu ben secret 2.0 kullanıyorum aynı sorun bendede mevcut ayarlamaları yapıp kamerayı kapatıp açınca ayarlar uçuyor
  • Secret,nexus,infinity v2,xperia v1 ve stok rom da böyle bir kamera sorunuyla karşılaşmadım.Ne önerebileceğimi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scankurban

Secret,nexus,infinity v2,xperia v1 ve stok rom da böyle bir kamera sorunuyla karşılaşmadım.Ne önerebileceğimi bilmiyorum

şuanda nexus kurulu ve var bu sorun bende
  • arkadaşlar secret infinity xperia nexus hepsinde bu sorunu yaşadım bu konuda bilgisi olan yokmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihattyılmaz -- 17 Ağustos 2013; 16:49:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koca forumda bi Allahın kulu bilmezmi bu durumu yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.