Şimdi Ara

GM Discovery Oyun Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GM Discovery'de Google Play'e girince Asphalt 8, GTA San Andreas, FIFA 14 gibi oyunlarda "Cihazınız bu sürümle uyumlu değildir." uyarısı alıyorum. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NYseagull

Arkadaşlar GM Discovery'de Google Play'e girince Asphalt 8, GTA San Andreas, FIFA 14 gibi oyunlarda "Cihazınız bu sürümle uyumlu değildir." uyarısı alıyorum. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır?

Telefon müthiş bir f/p yakaladığı için bunu almayi akıl eden adam oyuna para vermez diye bizi apklara yönlendiriyorlar

• quote:

Arkadaşlar GM Discovery'de Google Play'e girince Asphalt 8, GTA San Andreas, FIFA 14 gibi oyunlarda "Cihazınız bu sürümle uyumlu değildir." uyarısı alıyorum. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır?

bunun çözümü yok. çözüm GM'nin google ile görüşmesi ki buda imkansıza yakın bir şey o yüzden şimdilik build.prop ile editleyerek yapılabilir cihazın adı değiştirilerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: big.LITTLE

quote:

Telefon müthiş bir f/p yakaladığı için bunu almayi akıl eden adam oyuna para vermez diye bizi apklara yönlendiriyorlar

+2589974886559

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

bunun çözümü yok. çözüm GM'nin google ile görüşmesi ki buda imkansıza yakın bir şey o yüzden şimdilik build.prop ile editleyerek yapılabilir cihazın adı değiştirilerek

Nasıl yapabilirim bunu?

• NYseagull kullanıcısına yanıt
    Konuya ilgi gösterelim

• Yok mu yardımcı olabilecek olan?

• Aynı sorunu bende yaşıyorum yokmu şu koskoca forumda bunu halledebilirim diyen ?
  • Tek cozum telefinu root edip build prop dosyasini degistirme yada costum rom yukleme
  • asphalt 8 apk indiriyorum herşeyi yapıyorum oyun açılıyo dosyalar yüklü diyo tamama basıp devam edin diyo basıyorum oyun kapanıyo. bu sorun biran önce çözülmeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.