Şimdi Ara

gm discovery rehber sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar rehberdeki kişilere resim ekliyorum ama beni aradıklarında resimleri gözükmüyor ve numara engelleme özelliği var mı telefonda ben göremedim

• Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum,bir türlü çözemedim. Resim ne ararken, ne de gelen aramada gözukmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehberim telefon hafizasinda. arayanda da gelende de sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: besimülgen

arkadaslar rehberdeki kişilere resim ekliyorum ama beni aradıklarında resimleri gözükmüyor ve numara engelleme özelliği var mı telefonda ben göremedim

Numara engellemek için rehberde engellenecek numarayı aç, sağ tarafta üç nokta üstüste var ona bas, kutucuğu işaretle. Resim için de kişileri telefona kopyala.

• ibribr kullanıcısına yanıt
    saol kardeşim numara engelleme işi tamamdır ama rehberde telefona kaydedip resim eklememe rağmen karşı taraf aradıgında gözükmüyor resim
  • Rehbere resim ekleme sorununu çözdüm. Telefon hafızasına kopyaladığım halde hala eklediğim resimler arama sırasında gözükmüyordu, duvar kağıdı geliyordu. Sim kartındaki tüm rehberi sildim. Sadece telefon hafızasını seçtim. Bu şekilde eklediğim resimler ekranda gözükmeye başladı. Anladığım kadarı ile rehberde bir kişiye ait sadece 1 kayıt olması gerekiyor. Diğer türlü resimler gözükmüyor. Bu şekilde bir sorun daha halledilmiş oldu.
  • Arkadaşlar, rehberde senkronizasyon sıkıntisi cekiyorum. Bütün numaralarimi telefona kopyaladim birleştirdim fakat ayacip şekilde sildigim numaralar geri geliyor. Facebook tan da kişilerin resimlerini otomatik almiyor. Her kişiden 3er 5er tane var. Rehber deki görüntüleme seçeneğinin adam akilli bi fonksiyonu var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Iphone rehber problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaslar rehberdeki kişilere resim ekliyorum ama beni aradıklarında resimleri gözükmüyor ve numara engelleme özelliği var mı telefonda ben göremedim

Ya kardeşim adam ne sormuş ne cevaplar yazmışssınız ya Kardeşim şu şekildedir
    Galerindeki fotonun üzerinde fotoğrafı şu şekilde ayarla diceksin bunu yapmak için telefonun sol tuşunu kullan
    ondan sonra karşına rehber simgesi gelecek oradan fotoyu koymak istedğin kişiyi seç ve resimi kırptıktan sonra işlem tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNRDMR

quote:

Ya kardeşim adam ne sormuş ne cevaplar yazmışssınız ya Kardeşim şu şekildedir
    Galerindeki fotonun üzerinde fotoğrafı şu şekilde ayarla diceksin bunu yapmak için telefonun sol tuşunu kullan
    ondan sonra karşına rehber simgesi gelecek oradan fotoyu koymak istedğin kişiyi seç ve resimi kırptıktan sonra işlem tamamdır.

+1
  • quote:

Kara liste var Kara LİSTE OZELİGİ
  • Arayan kişinin adı çizgi çizgi oluyor okunmuyor ne yapmalıyım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.