Şimdi Ara

Gm ye ticket yolladım verdiği cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yolladığım ticket bu : cant login to web site with my old account.i have bought premium with that account but i didnt know to this case.when i try to log in i take this warning this account didnt activited and i forgot my email addres used for that account.

Gelen ticket :Hail atwa199107, Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Please resubmit this response under the “General” category so that we may better assist you. Currently our departments do not have the ability to forward this to the appropriate personnel at this time. We apologize for this inconvenience and thank you for playing Knight Online. Regards, Knight Online Support Team

ne demek istiyor yardım lütfen siteye login olamıodum baska charımın gizli sorusunun filan değişmesini istedim baska accountdan

• up!! girmeye bile üşeniyorsunuz yaf noldu bu foruma
  • Atwa199107a seslen, şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Lütfen "Genel" kategorisinin altında bu yanıtı öyle tekrar teslim et ki biz daha iyi, sana yardım edebiliriz. Güncel olarak bizim bölümlerimizin, bu sefer uygun personele bunu iletmesi için yeteneği yok. Biz, bu rahatsızlık için özür dileriz, ve şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederiz. Saygılar, internet üzerinde şövalye, takımı destekler

demıs premıum un yoq ddimi
  • üstat okudum ama bişey anlamadım :/
  • ya Benim dier accountuma gold pre aldımda ama siteye giriş yapamıyorum bayadır girmedim account active edin dio bende maili unuttum dier accountuml girip gm ye mail attım ingilizcesi olanlar bi cevap verebilirlerse iyi olur anlamadım ne yazdıklarını
  • evet Accountumda giriş yapamadığım accountumda preminium var kasap yardımcı olabilirmisn? Yeni account acsam aynısını bunla yollasam? bu sefer içine ıd şifremide yazayım ?
  • mesajı general kategorisine göndermeni istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "general kısmından bi daha ticket yolla" diyolar. bu arada o ticketı atacak kadar ingilizcen var da bunu nasıl anlamadın?
  • ne bileyim general kısmı nerde bi bakayım bu account presiz bişey olmaz sanırım dime? yoksa yeni account acıp yollayayımı
  • selam, atwa199107 knight online müşteri hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.lütfen bu yanıtı ''genel'' kategorisi altında arayız ki, biz size daha iyi yardım edebilelim. şu anki departmanımızın personeli bu zamanda size çabuk cevap veremez.verdiğimiz sıkıntıdan dolayı özür diler ve knight online oynadığınız için teşekkrü ederiz.knight online destek ekibi..

sorununu yanlış bölüme göndermişsin genel bölüme yolla diyor ayrıca bunlar hep hazır kopyala yapıştır cevaplar...

şunu da söylemek istiyorum çeviri programı asla bir insanın çevidği gibi geviri yapmaz o ne dilden anlar ne de kültürden iş tamamen o program adamın bilgi ve becerisine bağlırdır...
  • Ee şimdi napmalıyım arkadaslar Siteye login olamıyorum charımda pre var mail active yap dio account 2 yıldır var mailini unuttum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.