Şimdi Ara

Kargoya yanlış adres verdik,Nolcak şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
22.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bi arkadaşım kargoyla bana bi paket göndercekti.Fakat ev adresini yanlış vermiş üstelik hiç alakasız bi adres.Kütahyadan Ankaraya geliyor kargo.Sizce ne yapabilirim? Arkadaşı ararlarmı yanlış adres verdiniz diye yoksa kargoyu şubeye koyup benim almamı mı beklerler ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargoya Yanlış Adres Vermek: Ne Yapmalısın?

Kargoya yanlış adres vermek yaygın bir hatadır. Bu durumla karşılaşırsan yapman gerekenler şunlardır:

• Kargo şirketini derhal bilgilendir: Yanlış adresi verdiğini fark ettiğinde, kargo şirketini en kısa sürede bilgilendirmelisin. Bu sayede yanlış adrese giden kargonu durdurabilir veya yönlendirebilirler.
    • Yanlış adrese giden kargoyu takip et: Bazı kargo şirketleri, yanlış adrese giden kargoları takip etme olanağı sunar. Bu özelliği kullanarak kargonu takip edebilir ve nereye gittiğini öğrenebilirsin.
    • Alıcıyla iletişime geç: Kargonu yanlışlıkla giden kişinin adresini biliyorsan, onlarla iletişime geçmeyi dene. Belki de kargonu teslim alabilirler veya doğru adrese iletmene yardımcı olabilirler.
    • Kargo şirketine talimat ver: Kargo şirketine yanlış adresi düzeltmeleri veya kargonu yeni adrese yönlendirmeleri için talimat verebilirsin. Bazı kargo şirketleri, yanlış adres düzeltme hizmeti sunar.
    • Sabırlı ol: Kargoyu yanlış adrese yönlendirme veya düzeltme işlemi zaman alabilir. Sabırlı ol ve kargo şirketinin talimatlarını dikkatlice takip et.

Önemli Notlar:

• Yanlış adrese giden kargoların teslim edilmemesi için kargo şirketine bildirim yapmak çok önemlidir.
    • Kargo şirketlerinin yanlış adres düzeltme politikaları farklılık gösterebilir, bu nedenle şirketin talimatlarını dikkatlice incelemelisin.
    • Kargo adresini girerken her zaman iki kez kontrol etmelisin. Bu, yanlış adres verme riskini en aza indirir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ankaradaki merkezi arayın durumu bıldırın ordan sıze gondersınler ama 2 katı kargo parası odersınız heralde

düzeltme : imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 10 Ekim 2009; 14:23:43 >
  • arkadaşına bi makbuz bişey verişlerdir. Yurtiçi kargoysa arasın telefonla faturadaki numarayı soruyolar. Adresi düzeltirin. Yada arkadaşın şubeye gitsin.

Bi kere benimde başıma geldi. Maxipaketten çok alışveriş yaptım birinde no 3/1 yerine 31 yazmışlar faturaya. Kargocular aradı böyle bi adres yok dedi. adresi düzeltmiştim. Evdemisiniz dediler getirdiler. Aynı şeyi kargocuya anlattım. g.tüyle gülmüştü afedersin.
  • Muhtemelen adresde herhangi biri varsa kargoyu kabul etmeyecektir. Kargo tekrar geri gelecek ve gönderen arkadaşınıza bilgi verecekler. Yalnız parasınıda çatır çatır alacaklar. Adresi değiştiriip tekrar göndereceksiniz.
  • Peki ben kargo takip numarasını alsam kargo şubeye gidince gidip kendim alsam olur dmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Peki ben kargo takip numarasını alsam kargo şubeye gidince gidip kendim alsam olur dmi

evet arkadaşım aynen öyle yap. eğer şubeye gidebileceksen telefon aç durumu anlat, kargo şubeye gelince de al.
  • tek ben yapmıyormusum:)

eger kargo çıkmıssa o şubeye gider, ben tel açmıstım gıden şubeye dedım yanlıslık oldu tekrar şu adrese yollarmısınız diye

yolladılar sadece ıkı kargo parası vermıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 10 Ekim 2009; 15:23:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen bi arkaşımın baına geldi kargo firması ondan 500 tl tazminat aldı :))

şakaşaka kargo takip numarasını biliyosan kargo firmasının genel merkezini ara durumu anlat yada direkt şubeyi ara hallederler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.