Şimdi Ara

GM9PRO Vs Mi NOTE6PRO HANGİSİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babama 1500-2000TL civarı bir tel alacağım
    gm9pro 2000tl ye kağıt üstü iddialı bir tel ama markanın sicili kötü güvenemiyorum alınır mı?
    mi note 6 pro 1700tl civarı 4gb 64gb olanı öneriliyor sd636 düşündürüyor biraz niye sd660 koymamışlar anlamadım
    A2 iddialı ama 3000mahla pil yüzünden eledim
    2000tl civarı önerebileceğiniz başka telefon var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesa12 -- 2 Aralık 2018; 16:44:53 >

• oyun oynanmayacaksa işlemcilerin bi farkı yko. sd 636 da hayli hayli yeter hatta oyun da sd 660 kadar olmasa da oynatır.
    gm sicili kötü evet ama şimdiye kadar gm9 pro ilgili bi sorun çıkmadı benim bildiğim. fiyat farkı 300 lira ve oyun oynanmayacaksa gereksiz yere bunu vermeye gerek yok. oyun ve kamera önemliyse gm 9 pro tabii ki. bi de çentik sevip sevmemenize göre karar verebilirsiniz.
  • General Mobile' den uzak dur ne alırsan al. GM Discovery, Discovery 2+, GM 2 Mini, GM 5 Plus, GM 6 kullanmış ve halen ailesinde GM 5 Plus kullanan biri olarak kesinlikle GM markasından uzaklaşmanı öneririm. Geçtiğimiz aylarda GM 6 cihazımizin parasini THH kararı ile alabildik, GM 5 Plus ise şuan ekranın neredeyse yarısı sarardi, bilmem kac kez servise gitti, ve şarjı tam dolumdan sonra max. 3 saatlik kullanim sonunda bitiyor. Perte cikmasi yakındır.. Uzak dur kısaca. Xiaomi Mi A2, Note 6 Pro çok çok çok daha mutlu eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle konu sahibine dostum redmi note6 pro almaya değmez redmi note5 var daha uygun fiyatlı 1500 civarı aralarında sadece bir ön kamera farkı var ayrıca redmi note6pro plastik kasa ve rn5 metal kasa bunu da değerlendirin.

@zamankaybı95@lebendefrans
    Hocam bende mi a2lite düşünüyorum sizce alınır mı? Cezbeden yönler var kamera iyi saf android ve 4000 mah batarya ekran kalitesi iyi ve elde tutuşu ve tasarımı redmi note serisinden iyi geldi s8 vari bir konforu var ne dersiniz? Ayrıca cihazı iphone gibi kullanıcağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 2 Aralık 2018; 18:29:2 >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Bence alınır A2 Lite güzel bir cihaz. Saf android çoğu kişi beğenmese de bence performansa ve uzun süreli kullanıma daha uygun. Ek olarak kamera, işlemci ve batarya konusunda da üzmez.
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    saf a dnroid ve çentik senin için sorun olmayacaksa alınır. yalnız çentik konusuna dikkat et bazı oyunlarda, uygulamalarda vs sıkıntı çıkarabiliyormuş mesela ya o kısım komple siyah ya da o kısım kör nokta olarak vs kalabiliyormuş. mi a2 lite özelinde böyle bir sorun var mı bilmiyorum ama mesela pocoda pubg de duymuştum bu sorunu oyunda çentiğe denk gelen kısım kör nokta olarak kalıyormuş.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkürler çentik sorun olmaz illa bir çözümü bulunur ki zaten saf android cihaz google illa bir şeyler koyar çünkü tüm teller çentikli oldu 16/9 spor düşünsün artık ayrıca bana saf android lazım ve yetiyor gereksiz saçma şeylerle uğraşmayı sevmem hazır 1150 civarı internette var:) kapıp geçelim bir tane bana 3 yıl en az gider o :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.