Selam, arkadaşlar, bana sürekli küfür eden biri var, g-mail hesabından. Benim e-mail yahoo dan. Normalde yahoo da full headers bölümüne tıkladığında, karşı tarafın ip no su görünüyor. Ama kullanıcının hesabı g-mail ise, hep abd ye ait olan statik bir ip görünüyor. sorum şu: yahoo da, g-mailden gelen mailin gerçek ip sini nasıl öğrenebilirim?
Nasıl öğrenildiğini bilmiyorum ama öğrendiğiniz zaman yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.
Mahkemeye vermek gibi bir şey yapmayı düşünüyorsanız, yani iş o boyutlara gelirse zaten google'dan istenildiğinde kullanıcısının IP adresini verecektir. TürkTelekom'da o IP adresini o zaman diliminde kimin kullandığını bildiği için kişi bulunacaktır.
IP adresini siz doğrudan öğrensenizde yapabileceğiniz bir şey yok. En iyisi onun gönderdiği epostaları gereksil eposta olarak işaretleyip, gelen kutunuza gelmesini önlemek.
bazen mahkemeye başvurmadan da ip' nin kime ait olduğunu öğrenme ihtimali olabilir. dikkat etmekte fayda var.
Mail Outlook üzerinden geliyorsa görebilirsin IP yi. Eğerki web arayüzünden gönderildi ise serverın IPsi gözükür
hukuki olarak çok uzun iş onun maillerini at çöpe bitsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme