Şimdi Ara

GNÇ Getir Kamp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bileniniz yoktur aslında paketlerden çok, böyle fırsatlarıda forumlarda görünse Paycell exxen %50 cashback, gnc exxen gibi, gnc getir, gnc oyun liginde ilk denemelerde 1gb hediye, bip bil kazan kanalı gibi bir çok fırsatlar var. Bunlardan en göze çarpanı GNC getir indirim kuponu. İlk alışverişinizde 25 TL indirim ve 2 gb, eğer alişveriş yaptıysanız da tam 4 kez 10tl indirim ve 2gb indirim yapıyor. Eğer getir ile çok sipariş veriyorsanız bunu kullanabilirsiniz.

GNÇ Getir Kamp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi kapital düzen zırvalıkları kardeş salla gitsin
    Sen turkcell para verdin,şimdi biraz da getir firmasi için para harca zırvalıkları

• ne alakası var?!?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akıllı paketler yararlanamiyor 😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getirden sipariş vermeye gerek olmayanlar için dediğin gibi öyle, fakat haftada en az 2-3 sipariş verenler için iyi bir kampanya bence. Lahmaçı 10 tl indirimle yemekte var d

• Akarsu20 kullanıcısına yanıt

Kötü olmuş :( kriterden eliyorlar işte

• sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt

Lahmacun bi kac sene evvel 10 liraydi zaten.ben düşük gelir grubundayim.benim için dişardan yemek söyleme dönemi bitti.parasi olanlara bol şans....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GetirYemek'teki ilk siparis icin 1 kere, sonraki siparislerin icin 8 kere kullanabilecegin GetirYemek indirim kodun GNCDIHTAL 'dir. Ben kullanmıyorum, indirim kod isteyen deneyebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.