gnc turkcell yıldız toplama tuzağına düşmeyin
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kesinlikle doğru. Geçen ay Migros 200 tl ve Hepsiburada 200 tl için ay sonunu bekledim. İkisinde de ne hikmetse hemen stoklar tükendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapmayın yaptırmayın. çevrenizi uyarın arkadaşlar.
belki bir gün devran döner diye bu konuyu buraya bırakıyorum. umarım sonraki yapacakları işlerde doğru işler yaparlar başkalarının zamanını çalmazlar.
-
Kampanya şartlarında katılım sayısı olarak kaç kişi söyleniyor, yazar orada limit. Limit dolunca yenileri almaz kampanyaya.
-
Mantıken yazıda dediğin doğru, limitli ilgili rakamsal bir ifade yok. Zaten istesende alamıyorsun, saliseler içeride bitiyor.
Turkcell in her kampanyasi böyle fiyasko malesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sevdiğim bir uyugulama. İşi bilmezseniz işte sonunu beklersiniz. 3 yıldıza migros yemek 150. 11 yıldıza 450 yemek kodu. 18 yıldıza kahve aldım. Bunu kullanılmayan 4 hatla yapıp belirli ücretlere satıyorum. Geçen ay 4 hattan 1000₺ üzeri kazanç elde ettim. Sizin hesabınızla 200 çekle uğraşmadan.
zamanında bir kaç kez pasaj kuponları almıştım
yanlış alışveriş yaptım aradım iade bile yaptılardı, şuan nasıl bilmiyorum ama yakalamak imkansız değil yani
-
-
Faturanın yarısı bedavaya geliyor bu sayede. Ben sürekli kullanıyorum. Bazı önemli Kodlar gece geldiği gibi 1-2 dakikada tükeniyor tam zamanını tutturmak gerekli aldığım da oldu alamadığım da. Bir tuzak yok yani. Sınırlı kod mevcut.
Gnc uygulamasında fizyy lifebox tv plus var. Telegram gruplarında bunları ucuz yolla satarsanız faturanızı bedavaya getirmiş olursınız. 220 liralık 2 faturayı ben her ay bedavaya getiriyorum çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X