Şimdi Ara

gnc turkcell yıldız toplama tuzağına düşmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yıldız toplama ile kupon veriyor. 00:00 da yenileniyor.

fakat siz o yıldızların değerine ulaştığınızda ya stok tükeniyor yada kodlar dağıtılmış oluyor

boşuna uygulamaya girip zaman harcamayın

• Kesinlikle doğru. Geçen ay Migros 200 tl ve Hepsiburada 200 tl için ay sonunu bekledim. İkisinde de ne hikmetse hemen stoklar tükendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmayın yaptırmayın. çevrenizi uyarın arkadaşlar.

belki bir gün devran döner diye bu konuyu buraya bırakıyorum. umarım sonraki yapacakları işlerde doğru işler yaparlar başkalarının zamanını çalmazlar.

• Tony Mendez T kullanıcısına yanıt

Kampanya şartlarında katılım sayısı olarak kaç kişi söyleniyor, yazar orada limit. Limit dolunca yenileri almaz kampanyaya.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Mantıken yazıda dediğin doğru, limitli ilgili rakamsal bir ifade yok. Zaten istesende alamıyorsun, saliseler içeride bitiyor.

• Turkcell in her kampanyasi böyle fiyasko malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevdiğim bir uyugulama. İşi bilmezseniz işte sonunu beklersiniz. 3 yıldıza migros yemek 150. 11 yıldıza 450 yemek kodu. 18 yıldıza kahve aldım. Bunu kullanılmayan 4 hatla yapıp belirli ücretlere satıyorum. Geçen ay 4 hattan 1000₺ üzeri kazanç elde ettim. Sizin hesabınızla 200 çekle uğraşmadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamanında bir kaç kez pasaj kuponları almıştım

yanlış alışveriş yaptım aradım iade bile yaptılardı, şuan nasıl bilmiyorum ama yakalamak imkansız değil yani

• Her ay kupon biriktirerek alıyorum hepsiburada 200 tl indirim kuponunu da almıştım burda dikkat edilmesi gereken her gün hediye kuponlarini almak cuma günleri 1 tane daha fazladan kupon veriyor onları da alman gerekiyor hediyeyi 00:01 olmadan tam 00:00 hediye yi kap seçeneğini tıklaman lazım.Gnc uygulamasında bence bu kuponlari çok takip eden var

Aşağıya hepsiburada gnc kazandigim 200 tl kupon görüntüsünü ve şuan tam 6 yıldız biriktirdiğim birazdan 7 yıldız olacak eğer bu yıldızların altında yıldız biriktirdi iseniz kazanma şansınız yok gibi birsey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 5 Ocak 2025; 23:59:24 >

• Faturanın yarısı bedavaya geliyor bu sayede. Ben sürekli kullanıyorum. Bazı önemli Kodlar gece geldiği gibi 1-2 dakikada tükeniyor tam zamanını tutturmak gerekli aldığım da oldu alamadığım da. Bir tuzak yok yani. Sınırlı kod mevcut.

• Gnc uygulamasında fizyy lifebox tv plus var. Telegram gruplarında bunları ucuz yolla satarsanız faturanızı bedavaya getirmiş olursınız. 220 liralık 2 faturayı ben her ay bedavaya getiriyorum çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.