Şimdi Ara

Go dady hosting File zilla bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen gün web sitemi için domain ve hosting aldım go dady sitesinden her şeyi kurdum MySQL veritabanı vs ayarladım file zillada FTP bilgilerini doğru yazdım ama sunucuda bağlantı kurulmadı ve başka cyberduck diye bir programda denedim oda bağlanmadı acaba ne yapabilirim çözümü olan varsa yazabilir mi?

• Muhtemelen giriş bilgilerini yanlış yazıyorsunuz. Size gelen hesap bilgileri mailini iyi inceleyin. Kontrol panelinizden de ftp bilgilerini sorgulayabilirsiniz.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok uğraştım FTP bilgilerini yanlış yazmadım parolamı sıfırladım her şekilde denedim hesabı sıfırladım öyle denedim ama hosting çalışmıyor galiba anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Kerem

Gerçekten çok uğraştım FTP bilgilerini yanlış yazmadım parolamı sıfırladım her şekilde denedim hesabı sıfırladım öyle denedim ama hosting çalışmıyor galiba anlayamadım

Hocam ftp.sizinsiteniz.com (ya da IP) kullanıcı adı, bir de GoDaddy'nin verdiği şifre ile bağlanabilmeniz lazım. IP ile de olabilir. Detay verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Yani filezilla da ftp.siteminsmi.com doğru yazdım kullanıcı adı doğru password da doğru connecte bastım. sunucuya bağlanılamadi dedi ip ile denedim oldu ama siteye aktardım dosyaları admin iseniz login misafir iseniz biraz bekleyin sonra giriş yapın ekranı geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.