Şimdi Ara

Go-kart pistinde kaza yapan üniversite öğrencisi genç kızın kafası vücudundan ayrıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
5
Favori
14.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By_Serco

Rabbim ailesine sabır versin. Allah rahmet eylesin :S Go-kart bir daha binmem korkar oldum valla

Alıntıları Göster
    Tedbirsizlik varmı yokmu bilmiyorum ama

Ecel bu yapacak birsey yok

quote:

De ki, "Ben, Allah'ın dilediğinin dışında kendi kendime ne bir zarar ne bir fayda verebilirim". Her ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince artık ne bir an geri, ne bir an ileri gidebilirler.

• Çok acı...
    Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Çok acı...
    Allah rahmet eylesin.
    Allah rahmet eylesin.zor bir ölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Tedbirsizlik varmı yokmu bilmiyorum ama

Ecel bu yapacak birsey yok

quote:

De ki, "Ben, Allah'ın dilediğinin dışında kendi kendime ne bir zarar ne bir fayda verebilirim". Her ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince artık ne bir an geri, ne bir an ileri gidebilirler.

Alıntıları Göster
    Olacak iş değil. Ölüm heran gelebiliyor... Yazık olmuş Allah taksiratını affetsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: kicgine

muhtemelen aracın önünde keskin birşey vardı. araç hızla öndeki araca çarpınca kafası o keskin yere gelip koptu herhalde... Başka ne olabilir ki?

emniyet kemerini boynuna doladığı yazılmış haber içeriğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Olacak iş değil. Ölüm heran gelebiliyor... Yazık olmuş Allah taksiratını affetsin...

Alıntıları Göster
    Konu dışına yazdım buraya da yazayım. Bahsi geçen go-kart pistinde defalarca araç kullandım. Ev arkadaşlarımla hep giderdim. Orada ki görevliler çok baştan salma iş yapıyorlardı. Kemerlere fazla dikkat etmiyorlardı. Ya çok sıkarlardı ya da çok gevşek bırakırlardı. Her bindiğimde kemerimi kendim ayarlardım. Kız arkadaşın kafasının nasıl koptuğunu halen aklım fikrim mantığım almıyor. Muhtemelen kemerlerden biri kızın omzunun arkasında kaldı. Görevli arkadaş da buna dikkat etmedi. Bindiğim araçlarda takla barı mevcuttu. Pist zaten çok küçük belli bir hıza ancak çıkabiliyorsun. Arçlardaki güvenlik ekipmanı ne gerekirse vardı. Dileyen kişiler aynı zamanda kask da takabiliyorlardı. Ne bileyim bir garip oldum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.

• Yuh yahu bu nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

muhtemelen aracın önünde keskin birşey vardı. araç hızla öndeki araca çarpınca kafası o keskin yere gelip koptu herhalde... Başka ne olabilir ki?

emniyet kemeri neden boyna dolanırki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParsKUKRER

quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

emniyet kemeri neden boyna dolanırki ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, emniyet kemeri direkt koparmıyor. Atkıyla binmiş rahmetli, atıkı da yürüyen aksama dolanınca, facia gerçekleşmiş. Sakarya'dayım, görgü tanıklarının söylediği bu. Hürriyet, Habertürk falan bol keseden sallıyorlar. Maksat, haber yaptık diyebilmek. Utanmaz, arlanmaz herifler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, emniyet kemeri direkt koparmıyor. Atkıyla binmiş rahmetli, atıkı da yürüyen aksama dolanınca, facia gerçekleşmiş. Sakarya'dayım, görgü tanıklarının söylediği bu. Hürriyet, Habertürk falan bol keseden sallıyorlar. Maksat, haber yaptık diyebilmek. Utanmaz, arlanmaz herifler.

Geçenlerde aynı şekilde bir kaza daha olmuştu.Kızın boynu kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Kafası nasıl kopar bir insanın o şekilde,aklım mantığım almıyor.

(Uyduruyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın.)
  • quote:

Atkı keskin bir şey değil ki, o durumda boğularak can verirdi. Atkı, kafasını koparıp atmaz. Halen anlayamadım olayı, çok üzüldüm.
  • Atkinin tekerleklere dolanmasiyla olmus arkadaslar ...Artik bir sure teftis falan edilir go kart pistleri. Tehlikeli olabilecek durumlari bertaraf etmek pist isletmesinin gorevidir. .

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Atkı keskin bir şey değil ki, o durumda boğularak can verirdi. Atkı, kafasını koparıp atmaz. Halen anlayamadım olayı, çok üzüldüm.

Keskinlik göreceli bir şey. Boynu koparmak için bıçak gibi bir şeye ihtiyacınız yok. Havayastığına çarpıp kafası kopan bebeği hatırlayın. Birçok yerde bahsi geçmişti. Boğularak can vermekle bir ilgisi yok yani.
  • Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Moralim bozuldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Keskinlik göreceli bir şey. Boynu koparmak için bıçak gibi bir şeye ihtiyacınız yok. Havayastığına çarpıp kafası kopan bebeği hatırlayın. Birçok yerde bahsi geçmişti. Boğularak can vermekle bir ilgisi yok yani.

Doğru söylüyorsunuz. O kuvvetle en basit bir şey bile ölümcül olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Moralim bozuldu.
    O pistte birkaç ay önce oğlum go-kart kullanmıştı. O pistteyken yaş olarak büyük olanları pistte almamışlardı. Sonra büyükler deli gibi araç kullandılar. Kask falan takmadılar. Biz millet olarak birşey olmaz mantığıyla gidiyoruz. Bu kazada da ihmal olabilir. Allah rahmey eylesin... Ben bir daha kolay kolay oğluma go-kart kullandırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

O pistte birkaç ay önce oğlum go-kart kullanmıştı. O pistteyken yaş olarak büyük olanları pistte almamışlardı. Sonra büyükler deli gibi araç kullandılar. Kask falan takmadılar. Biz millet olarak birşey olmaz mantığıyla gidiyoruz. Bu kazada da ihmal olabilir. Allah rahmey eylesin... Ben bir daha kolay kolay oğluma go-kart kullandırmam.

Alıntıları Göster
    O kadar go kart kullandım hiçbir tehlikeli yanını göremedim. Tabi atkı, uzun saç falan normal yapılması gereken tedbirler.

Bir arkadaşım önden bariyere vurdu, kafasındaki kask uçtu kendisine birşey olmadı. Zaten bütün araçlarda kemer vardı. Bende 50-60 km hızla giderken lastik bariyerin üstünden fırladım. Düşünün 3-4 lastiğin üst üste olduğu bariyerden go-kart aracıyla uçtum. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi kemeri çözdüm, yarışı koşa koşa 2. bitirdim

Zaten o araçların takla atması imkansıza yakın. Atsa bile başınızın arkasında koruma demiri var.

Çok üzücü bir kaza. Allah rahmet eylesin.

• Kafanın koparak ölmesi o kadar korkunç değil. Ölen kişi az acı çeker.
    Kafam koparak ölmeyi umuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de az önce haberlerde gördüm :((( çok korkunç ya, go-kart sürmüştüm ama artık herhalde hiç kullanmam, çok üzücü, Allah ailesine sabır versin :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Ben de az önce haberlerde gördüm :((( çok korkunç ya, go-kart sürmüştüm ama artık herhalde hiç kullanmam, çok üzücü, Allah ailesine sabır versin :(((
    Kanım dondu valla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.