Şimdi Ara

Göbeği açık kızları anlamak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani pardon cümlemiz inşallah cennete gideriz...cehennemin kıyısından bile geçmeden inşallah.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FT_Roy

Şimdide göbek açık die onamı taktınız kafayı.... Kardeşim açıkça desenize çarşaf giymenizi istiyoruz İRAN istiyoruz die!!!

anca bu kadar sacma bır yorum yapılabılınırdı tebrıkler
  • Valla bence gayet güzel de bunların çoğu böbrek yetmezliğinden gidecekler gibi geliyor bana
  • Şimdi benim anlamadığım birkaç nokta daha var. İyi anladık göbeğini açmış güzel bi göbek deliğin var tamam da niye bide üstündeki bez parçasını(yani t-şört badi vs...) göbeğini kapatmak için uğraşıyosun ! A salak zaten üstündeki göbeğini açık kalacak şekilde dizayn edilmiş sen ne diye hala onu çekiştirerek göbeğini kapatmak istiyosun ben bunu anlamıyorum.

Bide bu kızlar mini etek giyiyo. İyi tamam giysin İyi de niye oturduğun zaman aşağıya doğru çekiştiriyon zaten kısa etek giymişsin oturduğun zaman dahada kısalacak niye hala çekiştiriyosun. gizliyecek neyin var.Bırak açık kalsın.

He bie böle göbeği açık mini etekli kızların yanında erkek diye dolaşan erkek müsfetteleri var. Bide onlara kızarı. Yaa bu kadar geniş adam mı olur yaa. Nasıl Öle yanlarında gezmelerine müsade ederler anlamıyorum. Benim kız arkadaşım öle iki bez parçasına sarılıp yanımda dolaşak ha babababa Yok daha neler neler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ölen Ölü 

kızlar, üşütürsünüz

ben ısıtırım sıcakkanlıyımdır
  • BELKİ ADAM KIZ MİNİ ETEKLİ DİYE ÇIKIYORDUR..ŞİMDİ BİRDE HERKESE DENİLDİĞİ KADAR LAF GEÇİRİLMİYİ..BEN İM HAYATIM SENİ İLGİLENDİRMEZ SEN KİM OLUYORSUN OLAYI VAR...BELKİ İNSANLARA ÇOCUKKEN BASKI UYGULAYABİLİRSİN AM BÜYÜYÜNCE KIZINI DÖV İNADINA GİDER SENİN HİÇ İSTEMEDİĞİN BİRİYLE OLUR RUHUN DUYMAZ....YANİ BİRDE HANİ DAYAK MAYAK ÇÖZÜM GİBİ KONUŞANLARDA DAYAK HERŞEYİN ÇÖZÜMÜ DEĞİL...YA NE BİLİM GİYEN GİYSİN BAKAN BAKSIN..KİMSE KİMSEYE KIZMASIN..HERKES AYNI DEĞİL YAŞAYIŞ ŞEKLİ AYNI DEĞİL...O ÖYLE GİYİYORSA ÖYLE BENİMSEMİŞ GİYİYOR O NUN BAKIŞ AÇISIYLA BU NORMALKİ GİYİYOR...SEN DE KENDİ BAKIŞ AÇINA GÖRE GİYİNİRSİN..İLLA GİDİP GÖBEĞİ AÇIKLA EVLENECEKSİN DİYE BİR OLAY YOKKİ...İNSANLARIN NEDEN ÖYLE GİYİNDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN ÖYLE YAŞAMAN O HAYAT TARZINI BENİMSEMEN LAZIM...SANA GÖRE YANLIŞTIR ONA GÖRE DOĞRUDUR...ONA GÖREDE SEN YANLIŞSINDIR..NE BİLİM BENİNM SAÇLAR UZUNDU OKURKEN KAYSERİDE..GÖBEĞİ AÇIK İNSANLARI ELEŞTİRENLER...BİR SÜRÜ MUTAASIP İNSANLARDAN AZ KÜFÜR YEMEDİM DOLAYLI OLARAK YADA AÇIKÇA...SAÇ UZUNLUKLA İNSAN HAKKINDA YORUM YAPIYORLAR..SANKİ BENİ BİLİYORLAR TANIYORLAR...HER KAPALIDA NAMUSLUMU HER AÇIKTA BİLMEM NEMİ...YANİ NE KAPALILAR VAR NE AÇIKLAR VAR....İNSANLARI KİŞİLİĞİ İLE DEĞERLENDİRMEK EN DOĞRUSU...

• kızlar göbeklerini açınca bakan her 10 erkekten en az 8 inden rahatsız olurlar

belki göstermek istedikleri sadece 1 2 erkektir her 10 erkek arasında

hal böyle olunca bu kadar mantıksız hareket yapmaları şeytanın oyununa gelmelerindendir

bak herkes sana bakıyor ne güzel göbeğin var diyordur şeytan heralde...
  • quote:

BELKİ ADAM KIZ MİNİ ETEKLİ DİYE ÇIKIYORDUR..ŞİMDİ BİRDE HERKESE DENİLDİĞİ KADAR LAF GEÇİRİLMİYİ..BEN İM HAYATIM SENİ İLGİLENDİRMEZ SEN KİM OLUYORSUN OLAYI VAR...BELKİ İNSANLARA ÇOCUKKEN BASKI UYGULAYABİLİRSİN AM BÜYÜYÜNCE KIZINI DÖV İNADINA GİDER SENİN HİÇ İSTEMEDİĞİN BİRİYLE OLUR RUHUN DUYMAZ....YANİ BİRDE HANİ DAYAK MAYAK ÇÖZÜM GİBİ KONUŞANLARDA DAYAK HERŞEYİN ÇÖZÜMÜ DEĞİL...YA NE BİLİM GİYEN GİYSİN BAKAN BAKSIN..KİMSE KİMSEYE KIZMASIN..HERKES AYNI DEĞİL YAŞAYIŞ ŞEKLİ AYNI DEĞİL...O ÖYLE GİYİYORSA ÖYLE BENİMSEMİŞ GİYİYOR O NUN BAKIŞ AÇISIYLA BU NORMALKİ GİYİYOR...SEN DE KENDİ BAKIŞ AÇINA GÖRE GİYİNİRSİN..İLLA GİDİP GÖBEĞİ AÇIKLA EVLENECEKSİN DİYE BİR OLAY YOKKİ...İNSANLARIN NEDEN ÖYLE GİYİNDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN ÖYLE YAŞAMAN O HAYAT TARZINI BENİMSEMEN LAZIM...SANA GÖRE YANLIŞTIR ONA GÖRE DOĞRUDUR...ONA GÖREDE SEN YANLIŞSINDIR..NE BİLİM BENİNM SAÇLAR UZUNDU OKURKEN KAYSERİDE..GÖBEĞİ AÇIK İNSANLARI ELEŞTİRENLER...BİR SÜRÜ MUTAASIP İNSANLARDAN AZ KÜFÜR YEMEDİM DOLAYLI OLARAK YADA AÇIKÇA...SAÇ UZUNLUKLA İNSAN HAKKINDA YORUM YAPIYORLAR..SANKİ BENİ BİLİYORLAR TANIYORLAR...HER KAPALIDA NAMUSLUMU HER AÇIKTA BİLMEM NEMİ...YANİ NE KAPALILAR VAR NE AÇIKLAR VAR....İNSANLARI KİŞİLİĞİ İLE DEĞERLENDİRMEK EN DOĞRUSU...

Dediklerin doğru ben aksini idda etmiyorum benim yazım sadece espiri amaclı. Yani ben çokaçık bayan gördüm besmele ile dolmuş veya otobüse binen Namaz kılan. Ben çook kapalı gördüm alt tarafı mekke üst tarafı paris hesabı Sadece kafasında bi örtü alt tarfı her yeri belli namazdan abdestten besmeleden bi haber. Erkeklerle fink atan her haltı yiyen. Şimdi belki bi kaç arkadaşım kapalılara laf atma diyecek ama demeden önce bi etraflarına yaşadıkları şehre baksınlar. Eğer göremezlerse buyursunlar konya ya gelsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. 2 -- 25 Ocak 2005, 9:38:18 >

• Onu bunu bırakında Madem açıyorsun millet bakınca niye kapatmaya çalışıyorsun ??

göbek ten sonra bel i açık olanlar eğilince sırtına kadar açılan bayanlar hem açılmasını isstiyorsunuz hemde kapatıyorsunuz
  • kişilik bozukluğu olarak algılanabilir mi

göstersem mi acaba göstermesem mi acaba...

falan filan ...
  • açsınlar kardeşim...sizee nee..alan razı satan razıı..
  • Bu tür seylere prim verildigi surece bu devam eder ve hatta artar .
    Arz talep meselesi , olay budur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

açsınlar kardeşim...sizee nee..alan razı satan razıı..

size ne kardeşim dayak atan razı yiyen razı

• hayır yani açarsa açsın bundan size ne bana ne.Ayrıca ne kadar kolay azıyormuşsunuz benim aklımda her daim o iş olmadığı için hoş giyinimli bir kız gördüğüm zaman 'hım çok hoşmuş' derim ama hemen azmam.Sizde ilginçsiniz yani.
    Ve bir bilgisayar forumunda 'din' konusu ile olaylara 'dinsel' yorumlar çok hoş olmuyor.
  • hepsi için f şıkkı
  • bence bayanların bu hali;sacı uzun aklı kısa misali başka diyecek bişi bulamıyorum. başındaki babası kılıbık, koçası kılıbık, erekek arkadaşı kılıbık olduğu sürece bu manzaralar artacaktır.herkes karısına kızına sahip çıkarsa iyi olur bu nazaralar olmaz.
  • Valla dediğim gibi ben açanlara bakarım, benim tanıdığım biri açarsada kolunu, bacağını kırarım. Kıroluğun esaslrından biri de budur. Bu hafta 2 namus cinayeti işlemem gerekiyor. Malum hapse girecez. şöyle beyoğluna, bakırköye filan inelim ne görsek kardır...
  • Din ve devlet işlerini birbirinden ayırın
  • bilmem ama benim için çıplak dolaşsalarda sorun yok
    ikitidarsızım galiba ama hiç ilgimi çekmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

ben kızların o sekilde giyinmesi taraftarıyım.. oyle giyinen kızlar cok seksi gorunuyo ve benim cok hosuma gidiyo.. yani benim icin sorun yok.. devam etsinler..

+1000

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.