Şimdi Ara

Göbeği açık kızları anlamak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Preston

Bırakın nası istiyolarsa giyinsinler kardeş , her taraf kara çarşaflı olsa daha mı iyi olacak

Yapma be kardeş.Sen de hemen kara çarşaflılarla kıyas yapıyorsun..Heralde her tarafın kara çarşaflı olmasını kimse istemez.Zaten konumuz TAHRİK eden kızlarla ilgili...Diğerleri meclisten dışarı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asikkb

a) "İşte ben güzelim" diye gösteriş yapmak.(Peki o zaman erkek arkadaşı olanlara ne demeli?Arkadaşı beğendiği ve güzel bulduğu halde kime gösteriş yapacak?)

Erkek arkadaşı bulduktan sonra gidip yeni giysimi alacak kızcaz. Nasıl olsa 1-2 ay söğüşleyip sallayacak onu da. Valla o kızların %90 ında ki mantık aynı (mantık yok aslında göster ama elletme sözünü icat edenin...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tellioglu3

Erkek arkadaşı bulduktan sonra gidip yeni giysimi alacak kızcaz. Nasıl olsa 1-2 ay söğüşleyip sallayacak onu da. Valla o kızların %90 ında ki mantık aynı (mantık yok aslında göster ama elletme sözünü icat edenin...)

Anlaşılan senin canın yanmış gibi kardeş..Hayat bu,olur böyle şeyler.Eyvallah.
  • ben kızların o sekilde giyinmesi taraftarıyım.. oyle giyinen kızlar cok seksi gorunuyo ve benim cok hosuma gidiyo.. yani benim icin sorun yok.. devam etsinler..
  • kırmızı_okyanus; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 19; İl: İstanbul İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümündeki 2 erkek arkadaş... Derslerde her zaman bir arka sıramda bulunma sebebinizin, oturduğumda bir kısmı ortaya çıkan g-stringimi görmek için olduğunu anlamış bulunmaktayım. Biriniz fısıldayarak, "Bugün siyahhh!" dedi ama ben yine de duydum. Sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero01

kırmızı_okyanus; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 19; İl: İstanbul İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümündeki 2 erkek arkadaş... Derslerde her zaman bir arka sıramda bulunma sebebinizin, oturduğumda bir kısmı ortaya çıkan g-stringimi görmek için olduğunu anlamış bulunmaktayım. Biriniz fısıldayarak, "Bugün siyahhh!" dedi ama ben yine de duydum. Sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Boşfersene sen itiraf.com yönetimi yazıyor bunları.

Kızlar göbeğinizi açmanın memelerinizi göstrmekten bir farkı yok bence. Sıra oraya da geliyor zaten sanırım artık. Çünkü göbek deliğini göstermek erkeğe bile haramdır. Tabi o işin dini boyutu. Kişisel olarak güzel durduğu kanaatinde de değilim. Göbek deliği dediğim gibi insanın mahrem yerlerindendir.

• bırakın açsınlar

30undan sonra fıtık ve böbrek sorunları çıkınca görürüm onları
  • hayır daha mühimi göbek görmekten azıyorsa millet bu kızın değil milletin öküzlüğüdür
  • Ben mini etekli ve göbeği açık olan bir kız görürsem kesinlikle azarım ama kendimi normal bir erkek gibi frenlerim. Abssi tutmayan bazı 2 ayaklı yaratıklarda ona buna tecavüze yeltenir sonra. Ya bu konu bana göre çok derin Sırf göbek açmakla bitmiyor iş. Hızla yozlaşıyoruz derdik artık kanaatimce yozlaştık. Yozlar aramızda dolanıyorlar
  • Şimdide göbek açık die onamı taktınız kafayı.... Kardeşim açıkça desenize çarşaf giymenizi istiyoruz İRAN istiyoruz die!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FT_Roy

Şimdide göbek açık die onamı taktınız kafayı.... Kardeşim açıkça desenize çarşaf giymenizi istiyoruz İRAN istiyoruz die!!!

işte topiğin bir başından bir kçınında okuyup yorum yazan birisi. Evet iran rejimini istiyoruz sende gel başımıza humeyni ol. töbe töbe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FT_Roy

Şimdide göbek açık die onamı taktınız kafayı.... Kardeşim açıkça desenize çarşaf giymenizi istiyoruz İRAN istiyoruz die!!!

Sende Rio daki gibi her daim fuhuş istiyorsun sanırım
  • erkegi tahrit etmek icin.

ama yanlis anlasilmasin bu her KIZ da böyle Her dabasindakindede böyle ic güdüsel.

Erkek bunu basarmakta zorlanir. ama :)
  • Abicim ben açık sözlüyüm. Kıroyum ve param var. *ötü başı açık kızlara bakmaktanda hoşlanıyorum. Forumdan atılmamak için daha başka nelerden hoşlandoğımı söylemiyorum...
  • quote:

Abicim ben açık sözlüyüm. Kıroyum ve param var. *ötü başı açık kızlara bakmaktanda hoşlanıyorum. Forumdan atılmamak için daha başka nelerden hoşlandoğımı söylemiyorum...

Elalemin kızı olunca pekiyi de ya kendi kızın aynı şeyi yaparsa. Bak o zaman eminim namus kumkuması kesilirsin krolu paralı bey
  • Şu kendi kızın , kızkardeşin vb. kıyaslamalar çok basitçe ve yalınkaçış olmuyo mu artık yani.
    Yani hiç denize gitmiyor musunuz kardeşinizle kızınızla eşinizle , oradaki farklı birşey mi ?. Aşın şunları artık kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

hayır daha mühimi göbek görmekten azıyorsa millet bu kızın değil milletin öküzlüğüdür

Aynen Katılıyorum!..

Demekki Millet Kendini Tatmin Etmesini Bilmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Abicim ben açık sözlüyüm. Kıroyum ve param var. *ötü başı açık kızlara bakmaktanda hoşlanıyorum. Forumdan atılmamak için daha başka nelerden hoşlandoğımı söylemiyorum...

Elalemin kızı olunca pekiyi de ya kendi kızın aynı şeyi yaparsa. Bak o zaman eminim namus kumkuması kesilirsin krolu paralı bey

Valla beni enterese etmez. Kendi kızımın kardeşimin bacağını, kolunu kırarım (boşunamı kıroyuz) başkasınada bakarım...

• Süpersin
  • valla ben açık kapalı fark etmez güzel kızları her zaman sevmişimdir...inşallah cennete giderim....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.