Şimdi Ara

Göbeği açık kızları anlamak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -bayanlara açık giydirmeyin

Cemaatten biri çıkmış hocam senin karında giyiyo ya demiş

-yakışıyor haspaya demiş hocada

yani ne sebepten olursa olsun yakışıyor haspalara
  • estetik görünüor bence.asla uzun tişört veya kazak giymem.göbek deliğini de deldirdin mi şahane oluyor
  • dedim ya yakışıyor haspa ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

estetik görünüor bence.asla uzun tişört veya kazak giymem.göbek deliğini de deldirdin mi şahane oluyor

Genelde nerelere takılıyorsun güzelim...
  • Ya tamam yakışıyor diyelim. Ancak çok dikkat çekiyorlar ve sonucuna katlanamayıp cıngar çıkartıyorlar.. Ha giyilmesine karşımıyım? HAYIR. Her koyun kendi bacağından asılır....

EĞİTİM ŞART
  • Mevlana'nın hikayesini bilir misiniz? Bir ara Deli Yürek'teki Kuşçu da anlatmıştı. Anladınız siz anladınız...
  • yav bugun hava acaip sovvuktu kurstaydım biz ameleler üzerimizde mont dışarda siğara molası verirken
    bi tanesi damladı göbek bi acık ben birden tittredim ...yav bunlar üşümezmi hiç. altan ısıtmalımı . ne yer ne içer pekmez bala falan mı yiyolar evden cıkarken .. bi bilen anlatsın hiç değilse montlara para vermeyelim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Mevlana'nın hikayesini bilir misiniz? Bir ara Deli Yürek'teki Kuşçu da anlatmıştı. Anladınız siz anladınız...

anlat hele ben bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asikkb

e)Sırf modaya uyayım anlayışı.

arkadaşım kendin demişsin, "modaya uymak içimi" diye, al kendi cevabını kendin verdin,
    işte 1- modaya uymak için 2- etrafta o tarz çok giysi satıldığı için ve 3- güzel olduğu için göbeği açık şeyler giyiyorlar
    sen hiç moda diye, yada o bir dönem o tarz giysilerden etrafta çok olan birşey alıp giymedinmi?

son olarak ne düşündüğünü anlamış değilim, kızlar göbeği açık giysiler giyemezmi?
    senin dediğine göre olay şu
    kızlar göbeği açık bırakan giysiler giyemezler
    giyerlerse ya salaktırlar, ya başkalarını kıskandırmaya çalışan salak tiplerdendir, yada kendini çok güzel sanan salak tiplerdendir

anlamıyorum böyle mesajları ben ya, niye giyemesinler kardeşim nerde görülmüş böyle bir olay ya
    merak ediyorum hangi ülkede kızlar göbeği açık bırakan şeyler giymelimi giymemelimi diye tartışma vardır

• Sözüm moda diyen arkadaşlaradır.

Geçtiğimiz yaz transparan modası vardı, o kadar dikkat etmeme rağmen, (hatta bir ara sırf transparan giyen birini görmek için sokağa çıkmaya başlamıştım) transparan bir elbise ile dolaşan bir kıza rastlamadım. Giyin kızlar giyin, kendinize ne yakışıyorsa onu giyin.
  • ya ne modası yaa..kızların açık göbekle gezmelerininn tek amacı olabilir o da erkek milletini nasıl baştan çıkarırım düşüncesi. ben soğuk kış günlerinde böyle dolaşanları anlamış değilim

quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

MODA ABİCİM MODA MODA, MODA NEDİR MODA? İŞTE ONDAN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alosgs

quote:

Orjinalden alıntı: Asikkb

e)Sırf modaya uyayım anlayışı.

arkadaşım kendin demişsin, "modaya uymak içimi" diye, al kendi cevabını kendin verdin,
    işte 1- modaya uymak için 2- etrafta o tarz çok giysi satıldığı için ve 3- güzel olduğu için göbeği açık şeyler giyiyorlar
    sen hiç moda diye, yada o bir dönem o tarz giysilerden etrafta çok olan birşey alıp giymedinmi?

son olarak ne düşündüğünü anlamış değilim, kızlar göbeği açık giysiler giyemezmi?
    senin dediğine göre olay şu
    kızlar göbeği açık bırakan giysiler giyemezler
    giyerlerse ya salaktırlar, ya başkalarını kıskandırmaya çalışan salak tiplerdendir, yada kendini çok güzel sanan salak tiplerdendir

anlamıyorum böyle mesajları ben ya, niye giyemesinler kardeşim nerde görülmüş böyle bir olay ya
    merak ediyorum hangi ülkede kızlar göbeği açık bırakan şeyler giymelimi giymemelimi diye tartışma vardır

arkadaşım,kızlar göbeği açık elbise giyemezler diye nerden çıkardın?Ben sadece niye öyle yaptıklarını anlamaya çalışıyorum o kadar.İkincisi,dünyanın neresinde böyle tartışmalar görülmüş diyorsun.Yaw sen hiç mi TV'ye bakmazsın?Televoledeki tartışmaların sana bir faydası var mı?Öyle b.ktan programlar var ki saymakla bitmez.TV'deki tartışmalar bu forumdaki en kötü tartışmalardan daha kötü...Her göbeği açık olan kız salak değildir,özentili yaşamak salaklıktır.Ya olduğun gibi görüneceksin ya da göründüğün gibi olacaksın..İmrenmek ayrı etkilenmek ayrı özenmek tamamen ayrı.Hele bir de bunu yaşam biçimi haline getirmek tümden ayrı.Aradaki ince farkı görebilmek hepsinden daha da önemli..Benim amacım bu ince farkı kavrayabilmek.O kadar.NOKTA.

• benim göbeğim de açıktır hep ayyy çok hoşuma gidiyoooo
  • senin erkek olduğun çoktan belli oldu zaten , kimi kekliyosun ki sen
    arkadaşa yengen , bana ayran , hadi yaylan.

quote:

Orjinalden alıntı: veronica

benim göbeğim de açıktır hep ayyy çok hoşuma gidiyoooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preston

göbeğin açık olmasının azdırıcı olacağını düşünmediklerinden belki.
    ve de bayanların hepsi beğenilmek ister, yapıları böyledir ( yani arkadaşı ya da eşi için değildir sadece )

zannetmem hepsı de farkındalar azdıracaklarını
    o halde napcaz biz de
    SALDIRACAZ[/b

• A
  • göbek açmayı şahsen estetik bulmuyorum. ama açık seçik giyme deyince bi duracaksın!

güzel bir kadın biraz mini giymişse ve bacaklar da fıstık gibiyse insanın gözü gönlü açılır derim ben. ama kıroluk yapıp da öküz gibi bakmak da bi erkeğe yakışmaz!
    Göz ucuyla bakmak yiğitliğin şanındandır.

şahsen kız arkadaşıma mini giydirmem çünkü ben kıskanç karakterli biriyim. ama giyeni ve giydireni de eleştirmem! Siz de eleştirmeyin

EDİT: Bu arada ülkemizde yaşayan ve açık saçık giyinen bütün güzel bayanlara hayatı daha yaşanır kıldıkları için teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 26 Ocak 2005, 18:51:21 >

• Ya kızların cok kompleks bir giyim kültürü varmış gibi yorumlar yapmışınız arkadaşlar.Benim köyden akrabam gelmişti kapalı insanlar alışveriş yapmak istediler ama birkaç Tesettür satan yer hariç digerlerinin sattıgı ürünlerin %90 ı böyle göbegi acık kıçı açık giyecekler.Bence isteyen istedigini giyer ama kızlar cokda oturup bu gün ne kadar açık giyinsem diye düşünmezler bence sadece o sıralar piyasada ne revaçta ise çarşıda pazarda ne satılıyorsa onu alıp giyorlar.
  • göbeği açık gezen cırcır olur..tuvaletten çıkamaz, kıçından çorba akıtır..(laz imamdan alıntı)
  • Teşhircilik.Çünkü göbeklerinin güzel olduğunu düşünüyorlar!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.