Şimdi Ara

Göbeği açık kızları anlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asikkb -- 1 Ağustos 2017; 22:57:1 >

• unuttupğun bişii var.
    fakirlikten benimkisi walla.
    badilerimin hepsi çekti.Ondan yani.
  • Yani h şıkkı..
  • göbeğin açık olmasının azdırıcı olacağını düşünmediklerinden belki.
    ve de bayanların hepsi beğenilmek ister, yapıları böyledir ( yani arkadaşı ya da eşi için değildir sadece )
  • peki güzel insan, neden göbeği açık vs insanları anlama ihtiyacı hissediyorsun?
  • aman yarrabbimm...işte konunun özü bence bu...tercih meselesi
    quote:

Orjinalden alıntı: cezve

peki güzel insan, neden göbeği açık vs insanları anlama ihtiyacı hissediyorsun?
  • İnsan bir şeyi anlamazsa,onu anlamak için anlamaya çalışmalıdır.Yoksa dünyada bir tane bile filozof olmazdı.Felsefeye yazık olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preston

göbeğin açık olmasının azdırıcı olacağını düşünmediklerinden belki.
    ve de bayanların hepsi beğenilmek ister, yapıları böyledir ( yani arkadaşı ya da eşi için değildir sadece )

aha bence de çokdoğru bi tespit.
    teppprikler.
  • MODA ABİCİM MODA MODA, MODA NEDİR MODA? İŞTE ONDAN...
  • kızlar, üşütürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

MODA ABİCİM MODA MODA, MODA NEDİR MODA? İŞTE ONDAN...

Kardeşim bu iş modaya kalırsa gavur memleketlerinde bakire olmamak da moda..Son zamanlarda bu modayı da savunan erkekler(Dikkatini çekerim kızlar değil) çıkmaya başladı piyasada...
  • yaw şu stresli ortamda onlarda olmasa çekilirmi be bu hayat efenimmmmmmmmm :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: brute_force

yaw şu stresli ortamda onlarda olmasa çekilirmi be bu hayat efenimmmmmmmmm :)

Kadın ile tesbih arasındaki benzerlik nedir bilir misin?Biri çekilir bir çekilmez.
    Hayat müşterektir.İlla ki biri çekecek..

• quote:

Orjinalden alıntı: Asikkb

NOT 2:Milleti tahrik edip de birisinin sarkıntılığına uğrayan kızları hele hiç anlamıyorum.Yaw sen adamı yoldan çıkar,sonra da niye böyle oldu diye ağla.Bu nasıl iş yahu?

Hırsızın Hiç Mi Suçu Yok ?

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış. Birisi :

- Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki ?

Bir başkası :

- Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor ? diye konuşmuş.

Bir diğeri de :

- Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor. Hoca kızmış :

- Yahu demiş, iyi, güzel de kabahatin hepsi benim mi ?
    Hırsızın hiç mi suçu yok ?

Göbeği açık kızları anlamak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 25 Ocak 2005, 1:39:32 >

• yok, o hırsız
  • Bu durumda padişahında suçu var hırsıza iş verse dimi ama...
  • Bir insan eşşeğini,devesini bağlayıp kapıya kilit vurmazsa hırsıza da hırsızlık yapmak yakışır..Adı üstüne,HIRSIZ bu HIRSIZ...
  • Peki eşşeğin suçu ne burda...Karnı acıksa napçak hayvancağaz,kapıyı kırcak ozaman...
    Kesinlikle eğitim şart.. ciddi anlamda...
  • Bırakın nası istiyolarsa giyinsinler kardeş , her taraf kara çarşaflı olsa daha mı iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: warhol

Peki eşşeğin suçu ne burda...Karnı acıksa napçak hayvancağaz,kapıyı kırcak ozaman...
    Kesinlikle eğitim şart.. ciddi anlamda...

Gerçi ben pek aç kalmış eşşek görmedim ve eşşeğin karanlıkta bir kapıyı kırması zor iş..Hadi diyelim ki böyle oldu.Dediğin gibi eğitim şart ama bir de AKIL şart..AKIL yoksa eğitim de yaramıyor..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.