Şimdi Ara

Göbeği açık kızları anlamak? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Asikkb

Sokakta çarşıda göbeğini açmış ya da milleti azdıracak şekilde giyinen!! kızları anlamıyorum..Acaba sebebi hangisi olabilir?
    a) "İşte ben güzelim" diye gösteriş yapmak.(Peki o zaman erkek arkadaşı olanlara ne demeli?Arkadaşı beğendiği ve güzel bulduğu halde kime gösteriş yapacak?)
    b) Biri beni tavlasın da kapağı kurtarayım anlayışı.
    c)Kıskançlık krizleri.(Kesinlikle başka biri benden daha güzel olamaz anlayışı)
    d)Ego tatmini(Ben o kızdan daha güzelim ve ÜSTÜNÜM anlayışı)
    e)Sırf modaya uyayım anlayışı.
    f)Niye böyle giyindiğini bilmeyen ve hiç düşünmemiş olan salak kesim.
    g)Hiçbiri
    h)Sizin yorumlarınız..

NOT :Bu düşünceler sadece tahrik derecesini zorlayanlar içindir,yanlış anlaşılmasın..
    NOT 2:Milleti tahrik edip de birisinin sarkıntılığına uğrayan kızları hele hiç anlamıyorum.Yaw sen adamı yoldan çıkar,sonra da niye böyle oldu diye ağla.Bu nasıl iş yahu?

Son NOT 2 kısmına YUH demeden geçemiyorum. Sanki kadın taciz edilmek istiyor. Belki ormana zorla götürülüp tecavüz edilmekte istiyordur. Ne dersin? Hay allahım ya.

Bence vücudu güzel bayanlara yakışıyor. Estetik meselesi sonuçta. Normal sınırlarda açık giyinmenin de zararı yok kanımca. Laf atıyorsan o senin hıyarlığındır.
    Şık giyinmiş güzel bir kadın görünce bu hoşuma gider. Ama dur iki laf atayım sarkıntılık yapayım diye de kesinlikle düşünmem.

• forum eskiden de yobazmış
  • Ninja bacı olmasından daha iyi ama benim gözümde peynir çeşidinden başka bir şey değiller.Bir kere öyle bişeye gerek yok göbek deliği iş görmüyo yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğilince beli açılırsa onu donunun içine sokmaya uğraşmamak için

• Sen niye pantolon giyiyon, salvar giysene. Milleti mi tahrik etmeye calisiyon.
    Kafa yapisina bak

• Forumun gıdım değişmediğinin kanıtı

• Kardeş belki sen de pantolon giyerek birilerini tahrik ediyorsun, burka giy bence.

• Bende yakası açık bluz giyen erkekleri anlamıyorum göğüs kılları beni çok tahrik ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralorti70 -- 19 Eylül 2016; 21:36:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x) sana ne la anlayışı
  • Konuyu gündeme getiren dostlarımız; espri zeka işidir, çok zorlamayın zira belli ki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

göbekten tahrik oluyorsanız ciddi psikolojik sorunlarınız var.

BENİ RESMEN KIŞKIRTIYOR HATTA VE HATTA ÇILDIRTIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 19 Eylül 2016; 21:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asikkb

Sokakta çarşıda göbeğini açmış ya da milleti azdıracak şekilde giyinen!! kızları anlamıyorum..Acaba sebebi hangisi olabilir?
    a) "İşte ben güzelim" diye gösteriş yapmak.(Peki o zaman erkek arkadaşı olanlara ne demeli?Arkadaşı beğendiği ve güzel bulduğu halde kime gösteriş yapacak?)
    b) Biri beni tavlasın da kapağı kurtarayım anlayışı.
    c)Kıskançlık krizleri.(Kesinlikle başka biri benden daha güzel olamaz anlayışı)
    d)Ego tatmini(Ben o kızdan daha güzelim ve ÜSTÜNÜM anlayışı)
    e)Sırf modaya uyayım anlayışı.
    f)Niye böyle giyindiğini bilmeyen ve hiç düşünmemiş olan salak kesim.
    g)Hiçbiri
    h)Sizin yorumlarınız..

NOT :Bu düşünceler sadece tahrik derecesini zorlayanlar içindir,yanlış anlaşılmasın..
    NOT 2:Milleti tahrik edip de birisinin sarkıntılığına uğrayan kızları hele hiç anlamıyorum.Yaw sen adamı yoldan çıkar,sonra da niye böyle oldu diye ağla.Bu nasıl iş yahu?

Anlayabilen olmadı mı hala?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.