Bildirim
Göbeğim Varrrr!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Allah seni göbeğinle sınıyor kardeş, sakın inancını kaybetme
kafayı koparıp ss atarsan yardımcı olabiliriz ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 24 Temmuz 2012; 0:17:57 > -
ss isteruk -
Mekik-Şınav-Diyet -
Daha önce spor yapmadıysan, bütün gün oturup-yemek yiyosan vücudunda kastan çok yağ olabilir Öyle değilse muhtemelen karın kasların cok zayıftır o yüzden karnın dışa doğru duruyodurquote:
Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care
ss isteruk -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 15
o ne lan!
Çadırı da kurmuşun hany
Tamamen şortun acizliği kardeş yanlış anlaşılmasın -
Tek çözüm düzenli mekik.quote:
Orijinalden alıntı: sükirtılquote:
o ne lan!
Çadırı da kurmuşun hany
Tamamen şortun acizliği kardeş yanlış anlaşılmasın
Alıntıları Göster -
Fıçı mı yuttun kardeş?quote:
Orijinalden alıntı: sükirtılquote:
o ne lan!
Çadırı da kurmuşun hany
Tamamen şortun acizliği kardeş yanlış anlaşılmasın
Alıntıları Göster -
bende kendimi göbekli sanırdım.Google falan yaz six pack hareketleri falan ordan bir program belirle zaten hepsi benzerdir.Ayakları koy kanepeye vur kırbacı !quote:
Orijinalden alıntı: V.Masuka
Fıçı mı yuttun kardeş?
Alıntıları Göster -
Birayı çok mu içiyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DE7300CC2
bende kendimi göbekli sanırdım.Google falan yaz six pack hareketleri falan ordan bir program belirle zaten hepsi benzerdir.Ayakları koy kanepeye vur kırbacı !
Alıntıları Göster -
Hayırlısı be gulumquote:
bende kendimi göbekli sanırdım.Google falan yaz six pack hareketleri falan ordan bir program belirle zaten hepsi benzerdir.Ayakları koy kanepeye vur kırbacı !
Alıntıları Göster -
okadar gobeğin var ama memen yok he,quote:
Alıntıları Göster
CooL StorY Bro
-
quote:
Orijinalden alıntı: Captain[Js]
okadar gobeğin var ama memen yok he,
çektirtme bana göbeğimi şimdi arkadaşınkinin üstüne yarısını ekle o haldeyim.bende 1.82-73 kiloyum ama göbeğin maşşalahı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
quote:
çektirtme bana göbeğimi şimdi arkadaşınkinin üstüne yarısını ekle o haldeyim.bende 1.82-73 kiloyum ama göbeğin maşşalahı var.
ya ben arada bi mekik çekiyorum 30 tane fln ama haftada vir iki kere oluyo :D o yüzden bi işe yaramıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: sükirtıl
quote:
quote:
çektirtme bana göbeğimi şimdi arkadaşınkinin üstüne yarısını ekle o haldeyim.bende 1.82-73 kiloyum ama göbeğin maşşalahı var.
ya ben arada bi mekik çekiyorum 30 tane fln ama haftada vir iki kere oluyo :D o yüzden bi işe yaramıyo
bende dambıl barfiks barı felan aldım p90x için ama ramazan girdi bırakmak zorunda kaldım.çok zor yav terden su oluyorum resmen
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sükirtıl
quote:
quote:
ya ben arada bi mekik çekiyorum 30 tane fln ama haftada vir iki kere oluyo :D o yüzden bi işe yaramıyo
bende dambıl barfiks barı felan aldım p90x için ama ramazan girdi bırakmak zorunda kaldım.çok zor yav terden su oluyorum resmen
Bendede dumbel falan var ama gün geliyo yatağa nasıl girdiğimi hatırlamıyorum gündüz zaten hiç yapamam
anca yatmadan önce yapabilirim oda dediğim gibi oluyor geçip gidiyo o yüzden
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X