Şimdi Ara

göbek düşmesi için kalıcı çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır geçmek bilmeyen göbek ve göbek çevresi şikayetleriniz varsa, bu şikayetler nedeniyle gitmediğiniz hastane yaptırmadığınız tetkik ve tahlil kalmadıysa, denenmedik ilaç, serum, bardak çektirmek, koca karı yöntemleri kalmadıysa ve bütün bunlara rağmen yaşadığınız şikayetlerle yine baş başa kalıp üstelik derdinizi bir türlü anlatamadıysanız, çaresizlik ve umutsuzluk eşiğine geldiyseniz ve artık bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz ve Göbek Düşmesi Hastalığı için aşağıdaki makaleyi detaylı ve dikkatli bir şekilde okumanızı öneriyorum..

Not: Bu makaleyi yurt içinden ve yurtdışından bize ulaşan ve kalıcı tedavisini gerçekleştirdiğimiz yüzlerce hastamızın ortak şikayetlerinden yola çıkarak yazdım. Amacımız, bu sıkıntılardan muzdarip insanların yakınmalarına tercüman olup kalıcı çözüme kavuşmalarını sağlamaktır çünkü biliyorum ki göbek ve çevresindeki şikayetler birçok hastamızın yaşam tarzını bile etkilemekte olup ciddi çaresizlik eşiğine sürüklemektedir. Makalenin devamı

GÖBEK DÜŞMESİ BELİRTİLERİ VE TANISI
    GÖBEK DÜŞMESİ VEYA KAYMASININ NEDENLERİ
    GÖBEK DÜŞMESİ’NİN TIBBİ TEDAVİ YÖNTEMİ
    Tedavi Olan Bazı Hastalardan Yorumlar

kaynak: Op.Dr.Ertan BEYATLI http://www.ertanbeyatli.com/gobek-dusmesi/
     göbek düşmesi için kalıcı çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkukfeneri -- 8 Nisan 2015; 23:11:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.