Şimdi Ara

Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ve Bostancıda
    İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta
    Türkiye'de 20 noktada boyasız hasar onarımı yapmaktayız
    Donanım Forumdan gelen her müşterimiz %15 indirimlidir.
    Aşağıda yapmış olduğumuz araç örneklerini bulabilirsiniz.
    Herkese hayırlı işler
     Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri Göçük Timi Boyasız Onarım Merkezleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocuktimi -- 22 Ağustos 2015; 8:45:10 >

• Bursada varmi hocam göçük timi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek olarak resimdeki Golf'ün tavanını kaça yaptınızı öğrenebilir miyiz.
  • Bursaya bayilik vermek istiyoruz. Tanıdıklarınız var ise yardımcı olurum 0535 380 16 98
  • tahsin053 kullanıcısına yanıt
    Tavan ve kaput komple onarıldı. Yetkili servis araca 17500 hasar kaydı çıkarmıştı. Tavan ve kaput değişim dendi. 8 günde boyamadan onardık 7500 onarım maliyeti ile aracı kurtardık
    youtube da Göçük Timi diye aratırsanız işlemin videosunu görebilirsiniz. Saygılarımla
  • İşçilik mükemmel olmuş. Kaza değil de araba kavganın ortasında kalmış gibi sanki.
  • Gözümle görmesem değişti derdim, elinize sağlık çok sağlam işçilik var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaporta boya yardım
    10 yıl önce açıldı
    Boyasız göçük düzeltme
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmir'de var mısınız ?
  • İzmirde bayilik verecek yer arıyoruz. Bu işi sahiplenecek birileri var ise memnun oluruz. Saygılar
  • ADMİN ONAYI nedir?
  • Donanım Haber Üzerinden gelenler baş tacıdır. Gerekli indirimler yapılacaktır. Saygılarımla
  • Çok teşekkür ederiz. Allah kaza bela vermesin.
  • Tavanda 6 tane dolu göçüğü var küçük.Görmeden fiyat vermeniz zor biliyorum ama ortalama bir fiyat verebilir misiniz?
  • Merhaba, benim aracım 2013 astra. Ön kaporta da muhtemelen binanın üst katından misket tarzı birşey atılmış ufak bir çukur var. Boyada herhangi bir çizik deforme yok. Boyanmadan yapılabilir mi? Ve ne kadara mal olur. Yazabilirseniz bir haftasonu uğramak isterim. İşaret parmağımın ucu büyüklüğünde. Teşekkürler iyi çalışmalar.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Ortalama olarak sizin bahsettiğiniz büyüklükteki bir göçük 50 TL tutar. Her zaman bekleriz Yerimiz Bostancı Dedeman Otelinin Arkasında
    0535 380 16 98 ilgili numaraya resim atabilirsiniz. Saygılarımla
  • antuaRri A kullanıcısına yanıt
    250 TL tutabilir. Görelim net karar verelim
  • Ankarada da var sanırım.Gitmeyi düşünüyorum bir ara,arka kapıda belli belirsiz başka aracın tamponunu sürttürmesi sonucu garip,ince bir göçük var.İşçilik isteyen bir şey gibi görünüyor ama.Yapılan işlemler oldukça iyi facebookdan gördüğüm kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gocuktimi

Ana bayiniz hangisi ?
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Ankara 'da Toyota Toyan Yetkili Servisinin Hemen yanında hizmet veriyoruz. Çetin Emeç Bulvarı
  • antuaRri A kullanıcısına yanıt
    İstanbul Bostancı Göçük Timi Ana bayimizdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.